Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem z tych co zablokowali wyjazd. W tym przypadku do Brukseli. Od razu po studiach chciał mnie wziąć. Uparłam się, że nie po to studiowałam żeby tam sprzątać. Bałam się, że na początek znajdę byle jaką prace aby się utrzymać i tak w niej zostanę zamiast szukać czegoś konkretnego. Powiedziałam mu, że najpierw spróbujemy w Polsce a jak się nie uda to spakujemy się i wyjedziemy.
Oboje jesteśmy zadowoleni że zostaliśmy. -
Cyprysek nigdy nie wiadomo do końca jak się dobrze zrobi... My jesteśmy zadowoleni, że wyjechaliśmy do Niemiec, ale tutaj też nie było i nie jest spokojnie. Wysokie ryzyko ataków terrorystycznych, uchodźcy, też był strach, też są obawy. Może teraz się uspokoiło, albo ja nie nadążam przy dziecku...
Unify współpracuję bardzo Waszej sytuacji. -
U nas w końcu przestało wiać, spacerowałyśmy 2 godziny, a ona spała tylko swoje 30 min.jestem wściekła.
Nie wiem już co mam z nią robić. Po południu jest tak mega padnięta, że wczoraj przewróciła się na prostej drodze i rozcięła troszkę górną wargę, dwa dni temu walnęła w futrynę, jakby drzwi były za wąskie, wszystko ze zmęczenia🙈 -
Syrenka dawaj znac jak wyniki, oby was wypuścili niedlugo bo jednak w domu jest łatwiej..
U mnie tez wiadomości od rana.. tez mysle gdzie w razie czego uciekac ale tak sobie myśle że jednak atak na Ukrainę to jedno, i ta ich wojna trwa juz od bardzo dawna. I było wiadomo ze Rosja im nie odpuści. Natomiast ruszenie członka Nato to juz kompletnie inna sprawa, to wypowiedzenie wojny ilu? 30 krajom..? i szczerze wierze że tak daleko plany Rosji nie siegają i nie mają do tego az takiech środkówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2022, 13:01
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Mała Syrenka dużo zdrówka dla Ulci i siły dla Ciebie. Oby szybko Was wypuścili. ❤️
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
I nie chce mówić tego na głos, ale moje dziecko ma ostatnio tylko 2 pobudki w nocy 😁 zaczynam się wysypiac :p
Sumireguska, Noelle lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Syrena jejku, bardzo wam współczuje! Myśle, ze lepiej zostać pod okiem lekarzy, ale zdaje sobie sprawę, ze w domku, to w domku. Tak czy siak zdrowie jest najważniejsze.
U nas znów te dwójki idą i idą ale dziś jakieś opuchnięte to lewe dziąsło, a mały ani porządnej drzemki, ani sam nie posiedzi. Tylko mama i tylko raczki. -
Ula ma znowu 39. Tyle,że dzisiaj cały dzień śpi. Nie męczy się.
Stary z Iga radzi sobie dobrze. To jego córeczka i ogarnia ja rewelacyjnie.
W ogóle muszę powiedzieć,że szpital spoko całkiem. Ale wiadomo, wolalabym być w domu.
Stary tak mnie zaopatrzył w słodycze, że jak za długo tu zostanę, to nie zmieszczę się w drzwiach.Chaos lubi tę wiadomość
-
Bylismy u hematologa. Powiedział, że jest ok. Kontrolna morfologia za 3 miesiące. Małe dzieci mogą mieć neutropenie z której wyrastają. U niego poziom białych krwinek skacze wiec nie wskazuje to na choroby szpiku. Skakanie może powodować nawet szczepienie
Santi_14, Mala_syrenka, unify, Bajka111, Mama po przejściach lubią tę wiadomość
-
Zoe, super,że wszystko ok.
U nas zaczynają podejrzewać pims. Jutro będziemy mieć rozszerzone badania,żeby to wykluczyć, bo jednak czas od covida jest za długi.
Miesiąc temu miałam zapalenie zatok, które ciągnie mi się do teraz. Wtedy też Ula była chora. Testy apteczne negatywne. Następnym razem przy byle katarze będę chodzić na wymaz. Bo moze miałyśmy, a test antygenowy nie wykazał. Najwyżej wezmą mnie za debilke, co czerpie przyjemność z patyka w nosie.