Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
A i chciałam napisać że mierzenie bikini po rocznym kp to nie jest dobry pomysł w moim przypadku 🤣 z fajnych cycków mam oklapniete uszy jamnika i chyba po drugim trzeba będzie szukać jakiegoś rozwiązania 😅💉💉👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina u mnie to samo🙈 A pamiętam jak jeszcze przed porodem był tutaj temat kp i nawet były wpisy, że często piersi wracają do poprzedniego wyglądu. Jeśli któraś tak ma to gratuluję i zazdroszczę.
Zoe planujesz podawać mleko krowie w butelce zamiast mm czy w kubku?
Nie wiem jak się do tego zabrać, bo my to w ogóle mamy tak, że je kolację, potem kąpiel i mycie zębów, a przed samym snem w ciemnej sypialni butelka z mm. Nie robiłam już tak, ale dostawałam rady, że napewno się budzi tak często bo głodna, no faktycznie butelkę zawsze wypije, choć kolację zjada dobrze, a budzi się nadal. W przyszłym tygodniu mamy wizytę u dentysty, też napewno mi się za to dostanie jak się przyznam. -
Dlatego ja wybrałam się ostatnio do brafiterki. Dobrała mi świetne biustonosze i oświeciła w kilku kwestiach. Mówiła, że przyszłam w bardzo dobrym momencie. 4 miesiące po zakończeniu kp jeszcze biust jest na tyle plastyczny, że można odpowiednim stanikiem coś tam zdziałać. Dodam, że mam rozmiar F więc nie szczędzę kasy na dobre cyckonosze po trzech kp 🤣
-
Po prostu Zoe wrote:Jeszcze nie myślałam jak będę podawać. Na razie daje mu do nauki kubek reflo to nim majta góra dół. Może zaraz załapie. Jak się uda to będzie pił z niego. Nie mam jakiegoś nacisku na to mleko. On wcina wszystko.
Spadł już mu parę razy ten kubek, jest cały? Też chciałam go kupić, ale zrezygnowałam jak przeczytałam komentarze że jest mało wytrzymały, a jednak u nas to musi wiele przeżyć 🤣
-
Karolina gratulacje
Mam nadzieje ze cycki zostaną takie jak były, nadal w to wierze 😅
Juz nie moge sie doczekac aż kupie sobie pierwsze bikini po porodzie..
Karolina90 lubi tę wiadomość
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Echh ja to sie nie moge doczekać aż wróce do ćwiczeń na siłowni itp... nie wiem czy znajde czas ale mi to dawało kopa naprawde. Czuje sie w tej ciazy taka mega ociężała.
Porównałam zdjecia brzucha i moj teraz wyglada jak z Igorem w 7 miesiacu
Ogólnie jestem w szoku bo ruchy czuje już tak mega dokładnie i mocno ze szok. W poprzedniej ciazy takie cuda dopiero były po 20 tygodniu.
No ale wtedy łożysko było na przedniej ścianie
Karolina czyli ogólnie dobrze sie czujesz?U mnie było średnio ale prawde mowiac nie mialam czasu o tym myslec. Jak sobie teraz przypomne jak w pierwszej ciazy leżałam z miską, mierzyłam codziennie cisnienie, zaisywałam wszystko w notatniku. Drzemałam co chwile. Aaach dobre czasy
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
Moje piersi tez nadają się do poprawki 🙈 mam spory biust i grawitacja plus kp zrobiły swoje 🙈🙈 jedyne co zauważyłam ze już nie ma takiej różnicy między lewa a prawa i zamierzam wybrać się po porządny stanik przed powrotem do pracy.
Mój mały rozkręca się z chodzeniem. Dzisiaj wieczorem pokonał już długość całego salonu. W szoku jestem. Wciąż ma katar i kaszle ale humor i siły mu wróciły ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 22:12
Santi_14 lubi tę wiadomość
-
Zoe już nawet ile razy pisałam,że Wam współczuję tych chorób 🙈 Skąd to teraz skoro nie chodził do szkoły przez ostatnie dni?
U mnie brak siły po nocce, ręce opadają. Naprawdę wymęczyliśmy ją wczoraj, skoro u Lilak się sprawdza. Też byl krótki spacer na piechotę, a potem pracowała fizycznie 🤣 Pomagała mężowi w ogrodzie, przekładała kostkę granitową z taczki na ziemię i spowrotem 😅 Przed snem dostała nurofen, żeby nie można było zwalić na zęby. A przez całą noc co ok.1,5 godziny pobudka i ryk.
Już im zapowiedziałam, muszą się z tatusiem zamienić. Ona do naszego łóżka, a on do jej, skoro we trzech nie potrafimy się wyspać, a ona koniecznie musi przy mamie. Tylko, że mąż ma prawie 2 metry i trochę może być ciężko 😅🙈
-
Nie wiem. Może dopiero teraz się wylęga coś 🤷♀️ My z mężem jesteśmy zdrowi. Siostra była przedwczoraj tez zdrowa. Nie miał styczności z innymi dziećmi. Wczoraj byliśmy w galerii po strój kąpielowy ale to malutka galeria i oprócz nas w sklepie nikogo nie było. Poszliśmy na samo otwarcie.
-
Sumi powiem Ci szczerze, że oprócz mdłości czasami to jest naprawdę okej. Ale tak jak piszesz, nie mam czasu na zastanawianie się czy się dobrze czuje 🤣 to totalnie inna ciąża, bo noszę Ignasia, zjem jak mam czas i tyle 😅
A co do senności to różnie. Teraz od kilku dni przez ten supermoon nie mogę w ogóle w nocy spać 🙄
Zoe współczujemam nadzieję, że nic się z tego przez weekend nie rozwinie.
Mamy dwa nowe zęby - dolne czwórki
Ogólnie to tak wczoraj sobie myślałam, że Ignacy to naprawdę złote dziecko i mam nadzieję, że drugie będzie takie samo 🤣
A i wymyśliłam że skoro ma być ładna pogoda w przyszłym tygodniu to może wyskoczymy na 4-5 dni nad polskie morze. Ale no trzymajcie mnie...szukam hotelu ze śniadaniem i nie wiem czy nie wybiorę z tego Bułgarii na all inclusive 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2022, 09:27
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️