Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Sumi tego się obawiam 😅 że za pięknie się zaczęło :p ale zobaczymy👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Ktoś w żłobku uprowadził nam czapkę 😒 nie był na spacerze więc wykluczone ze gdzieś się zaplątała z innymi. Rano byłam w tym samym płaszczu, w kieszeni nie mam, w wózku nie ma, w jego szafce nie ma. A na 100% przyjechał w czapce bo rano było 3 stopnie. Myślałam że skoro dziś był w żłobku to po pracy normalnie jak ludzie usiądę na kanapie. Teraz muszę jechać kupić nową bo nie mam dla niego 15 czapek na zmianę 🤦♀️
-
Zoe no właśnie też mi się wydaje, że w żłobkach czy przedszkolach to standard. Poczekaj aż zaczną nosić rękawiczki 🤣
U nas akurat Ignacy ma dwie czapki a dziś przyszła trzecia 😅 w zależności od stylizacji :p
Ja mojemu muszę jutro grubsze spodnie założyć, bo wychodzą codziennie na dwór i jak widziałam jak on w cienkich legginsach siedział w piaskownicy to mnie serce bolało :p👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mój Szymon bez przerwy gubił w szkole jakieś elementy garderoby. Woźne miały takie wielkie pudło z rzeczami znalezionymi i wielokrotnie tam nurkowałam w poszukiwaniu jego ubrań. Z różnym skutkiem ale może w żłobku też mają coś takiego.
-
Tutaj tez kładą na szafkę rzeczy niepodpisane.
Tylko wiecie. Tutaj nie ma wieszaków na kurtki. Wszyscy maja swoje zamykane szafki. Nic nie leży na wierzchu. Jak w takim wypadku można pomylić się i wziąć czyjaś czapkę? Tym bardziej jak leżała obok kurtki, jesiennego komina i butów?
Na spacerze nie byli, żadna z pań nie przynosiła jego ubrań do sali na górę. Nie mieści mi się to w głowie. Jak można dziecku ukraść czapkę. Droga nie byla ale musiał wracać bez, gdzie dopiero go wyleczyłam i wiało. Musiałam znowu poświęcić czas i kupować następną.
Jeszcze dziś dzień słaby. Korki wywalone, nie wiem jaki sprzęt zawiódł. Zamówiłam koszule, która mi nie pasuje i muszę odesłać. Zamówiłam małemu śpiworek do spania, zimowy, rozmiar większy. Przyszedł 15-20 cm dłuższy niż rozmiar mniejszy. No litości! Jeszcze sprzedałam małego kombinezon i muszę iść wysłać paczkę 😒 już po moim wolnym wieczorze -
U nas stary raz przyniósł z przedszkola nie nasza bluza, bo ktos wlozyl ja do naszej szafki. I nawet cos pokminil ze takiej nie mamy, ale syn potwierdził ze to nasza🙈🙈🙈 oddawalam na nastepny dzień i jeszcze wypralam gratis bo cala uwalona byla.
Mysle ze czapka tez sie odnajdzie. A 2 czy nawet 3 to i tak warto miec
-
Ja pitole. Zostal mi przepisany antybiotyk ktorego nigdzie nie ma ani w aptekach ani w hurtowniach. Jutro mam teleporade zeby ogarnac jakis inny. Dramat jest z dostepnoscia lekow. Dla mlodej to samo, w zeszlym tyg nie udalo mi się kupic ani syropu na kaszel na recepte ani glupiego nasivinu. O co kurna chodzi???
-
No wlasnie pecto drill u nas nie do zdobycia, ostatecznie zaproponowano mi flegamax bez recepty😅
udalo mi sie wbic na czat i mam juz nowa recepte na lek ktory wg ktomalek jest dostępny w wielu miejscach wiec jutro wybieram sie na polowanie 😅
-
no z tymi rzeczami to ja kiedyś układałam zabawki i okazało soe że mamy dwa takie same autka
w sensie... Jak? Kiedy i gdzie on znalazł dokładnie takie samo autko jakie miał juz w domu. Jaki to zbieg okoliczności.. W którym momencie i od kogo je przechwycił, jaka jest historia tego autka.. nie wiem, jak soe u nas znalazło 😅
Ja mam 5 czapek xD21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
U nas dziś w żłobku od 10 do 12. Sam.
Podobno było rewelacyjnie, nie płacze, śmieje się ciągle i włazi na stoliki 😅
Jutro zostaje od 8:30 do 14:30więc muszę mu przygotować całą wyprawkę dziś
Chaos lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓