Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojego małego tez nie obudziły petardy a strzelali ostro. Mąż tez zasnął już przed północą.
Jutro chyba jednak nie puszczę małego do żłobka będę pracować z nim z domu. Boje się go puścić, wciąż panuje tam zapalenie spojówek i za pewne inne wirusy grasują 😑😑 -
Ignacy wytrzymał do północy 😅 ale jednym okiem oglądał a drugie miał zamknięte i chwilę potem padł całkiem, wstał o 10
U nas dziś taka piękna pogoda18 stopni
aż chce się wyjść ja długi spacer.
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Najlepszego wszystkim! Przede wszystkim jednak tego zdrowia. Ale żeby i o innych rzeczach Nowy Rok nie zapomniał - kilka porodów ma być udanych i kilka zapłodnień sie przyda
A sukcesów i szczęście rownież każdej z Was.
Żebyśmy sie tu dalej razem trzymały 😁
Usunelam kilka moich ostatnich wpisów bo mam banie ze mnie ktoś strolluje kiedyś 😆
Na sylwestra Sonia poszła do teściów na pierwsza nockę. My byliśmy w domu z jedna para znajomych, bo reszta sie wykruszyła. Byłyśmy gotowi w razie wu po nią iść, ale szalała do 21:30 co jak na nią jest długo. I spała jak kamien. Nawet nie drgnęła przy petardach. Jak wstała od razu wolała babę, bawili sie poszli teraz na spacer i mamy przykaz ze mamy przyjść po nią dopiero ok 14-15 jak wstanie z drzemki i od razu zjeść obiad. Wiec pierwszy raz sie z mężem byczymy sami do południaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2023, 11:24
-
Mama pp znamy ale oby się nie sprawdziło 😅
U nas pogoda tez fajna chciałam wyciągnąć moich chłopaków na spacer lub rower ale się nie udało. Mały to w ogóle się ostatnio buntuje i nie chce chodzic na spacery. Ucieka, nie daje się ubrać. Wasze dzieci tez tak mają? -
Mama pp u nas też tak mówią :p więc wychodzi na to, że będę się wysypiala, spacerowała i jadła obiady w knajpie
ogólnie bardzo miło spędzamy dzień 😁
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mam nadzieję,że nie będę miała takiego całego roku. Musiałam walnąć drzemke, bo noc była dla mnie za krotka. Wcześniej byłam zbyt zmęczona,żeby wyjść, a teraz już mi się nie chce. Więc cały dzień w domu że średnim samopoczuciem i świadomością,że jutro do pracy. Po prawie miesiacu;D
Ktoś pytał o łóżeczko
https://allegro.pl/oferta/lozko-domek-podwojne-dzieciece-180x90-rb-stelaz-11905800697
Kupiliśmy te. Jest fajne. Chciałam większe, bo pewnie spędzę tam wiele nocy, więc muszę się zmieścić. Ale ten daszek.. Jezu. Miałam mały domek i był fajny. A ten tutaj, to w takim miejscu, że już z 5 razy się gwizdnęłam. Ale można fajnie lampki powiesić.
Mają też takie same beż daszku. -
Hej, szczęśliwego nowego roku. Życzą Wam mnóstwo rodzinnego zdrowia! Reszta się ułoży.
Kasia trzymam kciuki.
Co do mowy F mówi mama, tata, czi czi na swojego psa i wszystkie inne, da, Ka -tak, nie, pa pa, nie ma, baba, mi- misia, ko na kaczkę, cacy, mam na am, pi na pilot, mleko, picie, się, be, nu nu. Rozumie naprawdę bardzo dużo, ale z mowa stoimy już bardzo długo. Konsultowałam z kolegą i jest w normie wiekowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2023, 18:34
-
Na razie nam się sprawdza i chyba będzie ok.
Czekamy na ten większy materac, który jest u góry, a póki co Iga tam śpi, ale na mniejszym materacu. Jest zadowolona. Ma już ponad 3 lata i raczej nie spada już z łóżka, ale w razie wu jest wysunięty dol. Później będzie spadać na Ule jakby co. Ula dołączy do niej za tydzien/dwa. Nie wiem, jak to się będzie sprawdzać, bo ona dalej ciągnie cyc w nocy. A nie mogę wygonić z łóżka i odstawić. Liczę,że będzie czuła Ige i nie będzie tak wstawać często i się sama w nocy odstawi, a my odzyjemy. Nadzieja matka glupich;D ale warto ją mieć.
Ann, nie ma kółeczek. Ten dol można w całkowicie inne miejsce postawić, jest niezależna częścią. Są nóżki i na to podkładki filcowe. Na panelach sprawdza się elegancko. -
Wlasnie mialam zapytac czy nie spadnie na Ule
Ciekawe czy sie nie beda wybudzac..
U nas nocki bylyby idealne. Igor spi u siebie, przesypia ostatnio nocki, budzi sie 7:30 icjest pieknie. My wreszcie spimy ze Starym razem. Po półtora roku.
Aaale. Mikołaj. Nie. Śpi.
On sie wybudza co 15-20 min z wrzaskiem, ja go zatykam cycem biore na rece, przewijam. Jezu. Tragiczne są te nocki. W dzien prawoe tez nie spi, jak to w ogole mozliwe.. jesttaki czujny ze nie moge sie od niego ruszyc. Zeby byl spokojny musze byc obok, i cycuś. Jest masakra. Ja rozumiem 4 trymestr ale nie wiem jak to zniose ze Starszakiem na pokladzie.
21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10