Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama po przejściach sami przyszli i pozdejmowali. 😅 Powiedzieli, że w taka pogodę absolutnie czapka. 😂
Sumi bóle jak na miesiączkę i 💩 jednocześnie ale razy milion. 😜 A parcia nie da się porównać z absolutnie niczym. 🙈Mama po przejściach, Sumireguska, Mala_syrenka, NatkaZ lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Mama po przejściach, dobrze że Ci małej jeszcze owczą skórą nie przykryli 😂
Noelle, gratulacje, byłaś super dzielna, teraz, po tych wszystkich trudach życie z Klarą to będzie sielanka!
Nitka, mocno trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło i to jak najszybciej ❤️
Mama po przejściach lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam body dla synka i koszulkę dla męża best baby i best dad. Zrobię im w tym zdjęcie i będzie pamiątka z ich pierwszego dnia ojca.
Karolina90, slodka100 lubią tę wiadomość
👱♀️29lat
PCOS, niedoczynności tarczycy, hashimoto, IO, wrogi śluz
👱♂️29lat
Morfologia 2%
1 IUI 07.2020 🍷
2 IUI 09.2020 🎉 -
A ja mam body na Euro "Polska" bo mój jest wielkim fanem piłki i boje się, że nie zdąrzymy ubrać bo nasi już nie będą grać 😅😅😅
Noelle a ubranka Twoje czy szpitalne? Bo może w takim razie dorzucę jakieś body na krótki rękaw 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 15:43
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Ja mężowi nie robię żadnych niespodzianek na dzień ojca. Niech się cieszy że mu syna na bazarze nie sprzedałam po całym dniu sam na sam 🤣
Mama po przejściach ja nakładki mam z Medela. Cdl je poleciła. Tylko uwaga go mają różne rozmiary. Podpytaj w szpitalu żeby Ci doradzili które będą najlepsze dla Ciebie. Moje sutki nie są jakieś mega wielkie (tak mi się wydaje) a mam rozmiar M. S okazały się za małe. Powiedziała, że jak będę dużo pracować z laktatorem to wyrobią się tez do rozmiaru L. Wiec takim oto sposobem mam w domu każdy z rozmiarów 😅 i faktycznie widzę różnice jak jest dobrze dopasowanyMama po przejściach lubi tę wiadomość
-
Ja do karmienia to bez kitu mam chyba wszystko: laktator medela na dwie piersi, kapturki z medela i aventu (jeszcze po synu), muszle laktacyjne, kompresy multi-mam, kompresy żelowe lansiloh, woreczki do mrożenia pokarmu lansiloh i maść z ziaji. Powiem szczerze że poza kapturkami (młoda zassała bez) to wykorzystuje cały zestaw.
Jeszcze jak wyszłam ze szpitala z młodą to się kazałam zawieź do sklepu po kompresy i muszle bo miałam poranione sutki.
Ile to się trzeba wycierpieć żeby młody ssak był zdrowy i szczęśliwy
Cieszę się jednak ze żyje w czasach gdzie takie udogodnienia są dostępne -
Mama po przejaciach, przy corce uzywalam pierwsze dni medela, teraz mam avent ale jeszcze nie uzywalam
Mama po przejściach lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kryśka wrote:Ja do karmienia to bez kitu mam chyba wszystko: laktator medela na dwie piersi, kapturki z medela i aventu (jeszcze po synu), muszle laktacyjne, kompresy multi-mam, kompresy żelowe lansiloh, woreczki do mrożenia pokarmu lansiloh i maść z ziaji. Powiem szczerze że poza kapturkami (młoda zassała bez) to wykorzystuje cały zestaw.
Jeszcze jak wyszłam ze szpitala z młodą to się kazałam zawieź do sklepu po kompresy i muszle bo miałam poranione sutki.
Ile to się trzeba wycierpieć żeby młody ssak był zdrowy i szczęśliwy
Cieszę się jednak ze żyje w czasach gdzie takie udogodnienia są dostępne
To podobnie jak ja 😁 tylko kompresów nie mam. Ale mam za to zestaw 6 butelek do przechowywania pokarmu i rząd butel stoi w lodowce 😁 a jak mi brakuje to trzymam w tych do karmienia 😅 teraz naprodukuje jeszcze mleka do zamrażarki na czarną godzinę
Ze wszystkiego co mam korzystam a kupiłam na „w razie co”. Laktator wesoło furka co trzy godziny 😅 to był super pomysł wziąć od razu podwójny elektryczny, dzięki temu oszczędzam masę czasu -
Jesteśmy po pierwszym samodzielnym karmieniu i młoda ciągnie aż miło, brzuch jak po all inclusive, także tylko tyłek musi się zagoić i będzie super. ☺️ Już nie mogę się doczekać aż wrócę do domu i wystawie dupsko na wolność. 😅
slodka100, Dani, Magdalena29 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️