Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do bujaczkow, ja póki co nie kupuje. Naczytałam i nasłuchałam się jakie to jest niezdrowe dla dziecka więc póki co nie jest to moje must have
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2024, 23:29
-
A ja kupie, albno babybjorn albo jakis zastepnik tego. Przy pierwszym dziecku nie chcialam, bo fizjoterapeuci odradzaja itd ale zycie weryfikuje😅 nie ma co przesadzać, wazne zeby dziecko caly czas tam nie siedziało. Znajomi mieli taki jakby hustawka, wielkie to na pół pokoju a dziecku i tak sie nie podobało.
Coffeebreak, Saimi lubią tę wiadomość
-
Ja też narazie nie kupuje leżaczka, ale nie wykluczam w późniejszych miesiącach, w zależności od dziecka. Również się naczytałam jakie to nie zdrowe ale podobnie jak Madzia35 uważam że we wszystkim trzeba mieć rozsądek a na pewno są momenty gdy taki leżaczek będzie ratunkiem. Podobnie nie zdrowe są foteliki samochodowe a jesteśmy zmuszone go kupić.. 🙂🙂🙂🙂
Saimi, Riptide lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola wrote:Dziewczyny, ja na weekend się wyłączam, ale po powrocie chciałabym zaktualizować nasz pierwszy post. Mamy tam bardzo dużo nicków, których już z nami nie ma, albo po prostu nie odzywają się tu, a w innych tematach są aktywne. Umówmy się, że przez weekend te, które chcą wpiszą kolejne terminy swoich wizyt, może któraś życzy sobie dopisek z płcią dzidziusia lub terminem porodu, a ja po powrocie sobie to wszystko zaktualizuję. Mamy, które się od nas odłączyły po prostu wrzucę na sam koniec bez żadnych dat, może do nas kiedyś wrócą
Ola mnie masz dwa razy wpisaną ,jeżeli chodzi o płeć. Wizyta 08.02
Miłego weekendu życzę 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2024, 09:35
Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam z drugiej ręki huśtawkę (bujaczek)Bright Stars Ingenuity, a czy będę z niego korzystać tego nie wiem. Myślałam bardziej jak będę np w kuchni gotować, czy jakieś czynności domowe wykonywać, to Zuzia będzie tam sobie leżeć w tym czasie, ale to też nie myślę, że będzie to w pierwszych mż. A jak nie będzie z tego korzystać, to dużo nie stracę, wydałam na niego 70 zł.
-
Nowa_Ola wrote:Dziewczyny, ja na weekend się wyłączam, ale po powrocie chciałabym zaktualizować nasz pierwszy post. Mamy tam bardzo dużo nicków, których już z nami nie ma, albo po prostu nie odzywają się tu, a w innych tematach są aktywne. Umówmy się, że przez weekend te, które chcą wpiszą kolejne terminy swoich wizyt, może któraś życzy sobie dopisek z płcią dzidziusia lub terminem porodu, a ja po powrocie sobie to wszystko zaktualizuję. Mamy, które się od nas odłączyły po prostu wrzucę na sam koniec bez żadnych dat, może do nas kiedyś wrócą
Ja mam następna wizytę 12.03, a badanie 3 trymestru mam 03.04 w ogóle to pamiętam jak wpisywałyśmy sobie prenatalne pierwszego trymestru.... a tu już 62% ciąży za mną i badania 3 trymestru na horyzoncie 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2024, 09:59
-
Kolejna wizyta 20.03, a usg prenatalne 3 trymestru 12.04 ☺️👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Wizyta 19.03, prenatalne 5.04.
Miałam napisać, że maly się coś dzis nie rusza, ale coś zjem i będzie ok na pewno.
Bujaczka nie kupuje, coś starego na pewno jest u teściowej, będziemy ogarniac, co to. A jak nie to będę ogarniac chustowanie
Aaaa, serdecznie polecam dobór fotelików stacjonarnie w fotelik.info obsługa top, wiedza tez -
Ja fotelik już zakupiłam. Sprawdził mi się z córcia i teraz też kupiłam 😀
Zapisałam się do drugiego lekarza żeby zobaczył i powiedział
Mi co i jak z tym łożyskiem.
Póki co do wtorku leżę i prowadzę oszczędny tryb życiaKaktusowa lubi tę wiadomość
-
Kaktusowa wrote:Ja mam następna wizytę 12.03, a badanie 3 trymestru mam 03.04 w ogóle to pamiętam jak wpisywałyśmy sobie prenatalne pierwszego trymestru.... a tu już 62% ciąży za mną i badania 3 trymestru na horyzoncie 😍
Oo, też mam prenatalne 3.04
Co do bujaczków to na razie nie kupuję, będę miała matę i kosz Mojżesza, jak to nie będzie wystarczające to wtedy dokupimy resztę. Teraz się właśnie rozglądam za matą, chciałam kupić składaną, ale mąż namawia mnie na puzzle, trochę boję się brudu w łączeniach, ale z drugiej strony wygodna jest możliwość przenoszenia i dostosowania rozmiaru do wolnej podłogi w danym pomieszczeniu.Kaktusowa lubi tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
nick nieaktualny
-
Ja wizyta 13.03
Ja stosuje Magnefar B6 bio dwa razy dziennie.
Co do leżaka kupię po narodzinach, aktualnie zachwycam się laktatorem nowym z Neno ten muszelkowy. Piękny jest ale zamówię przed porodem.
Też czasami mam gorszy nastrój ale zwalam na hormony ciążowe.Natka9106 lubi tę wiadomość
-
Do auta Cybex t cloud chyba tak się nazywa 😀Kfiatuszek666 wrote:Aha! Myślałam, ze fotelik do auta No i właśnie tez bym bardzo chciała babybjorn, ale co ja zrobię, jak dziecku się nie spodoba? Tyle kasy w plecy?