Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa_Ola wrote:Dzięki, że pytasz 😘
Wczoraj się stresowałam, popłakałam się mężowi, że się bardzo boję tego, jak będzie bolało. Chyba było mi potrzebne takie wyrzucenie tych emocji. Dziś już zupełnie inaczej, cieszę się i ekscytuję na myśl, że jutro o tej godzinie mogę już mieć Synka w ramionach 🤩 ból bólem, ale w końcu spełnimy nasze marzenie o byciu rodzicami, jestem przeszczęśliwa, że to już jutro ❤️
To zrozumiałe towarzyszy Ci teraz wiele emocji. Jutro Wasz wielki dzień , będziesz mieć synka po drugiej stronie brzuszka 🥰Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Ja kilka dni nie miałam w ogóle apetytu, ale dzisiaj rano zjadłam duże śniadanie, a potem sobie zażyczyłam od męża carbonarę, bo mam straszną ochotę, właśnie zaraz będzie robić, chociaż zwykle jemy obiad po 14.
Nowa_Ola powodzenia jutro! Zazdroszczę że wiesz, że już jutro będziesz mieć synka 😊[/QUOTE]
Mozemy sobie przybić piątkę z carbonarą bo też sobie zażyczyłam na dzisiaj i też mąż będzie robić, ale na 14 bo ok 9 zjadłam śniadanie, potem zaliczyliśmy kościół i oczywiście lody wleciały... 2 gałki 😁 w kościele to mi cały brzuch chodził, aż mi się sukienka ruszała 😅 zeby tylko na ksiedza nie chciał iść.
Ola ja też trzymam kciuki, ale wiem, że na bank wszystko będzie dobrze i w ogóle to zazdroszczę, że już jutro będziesz mieć synka przy sobie. Ja się doczekać nie mogę. Najlepsze jest to, że ja jestem ogólnie mega niecierpliwa i już się mega frustruję końcówką ciąży, kto to widział 9 miesięcy czekać 🙈Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Ja też mam jutro CC i mega się stresuję od rana🥺 Nie wiem co mnie czeka, mieszanka najróżniejszych emocji, od przerażenia po szczęście. I nawet poczucie smutku że to ostatni dzień w brzuszkiem bo ciąża była dla mnie jednych z najlepszych okresów w życiu pomimo różnych dolegliwości ❤️ Ola damy radę jutro o tej porze już z naszymi bobaskami będziemy 🫢❤️
Nowa_Ola, Kaktusowa, Riptide, Katt, Emimo, Domi_95, Kaatii, Coffeebreak, Lani, Saimi, Gosia9 lubią tę wiadomość
-
Skarbek001 wrote:Ja też mam jutro CC i mega się stresuję od rana🥺 Nie wiem co mnie czeka, mieszanka najróżniejszych emocji, od przerażenia po szczęście. I nawet poczucie smutku że to ostatni dzień w brzuszkiem bo ciąża była dla mnie jednych z najlepszych okresów w życiu pomimo różnych dolegliwości ❤️ Ola damy radę jutro o tej porze już z naszymi bobaskami będziemy 🫢❤️
Pewnie, że damy radę! Jesteśmy silne ☺️ powodzenia Kochana 😘 Już się nie mogę doczekać aż poznam tego Małego Człowieka, co mnie tak okopuje dzień w dzień 😄Skarbek001 lubi tę wiadomość
-
Skarbek001 wrote:Ja też mam jutro CC i mega się stresuję od rana🥺 Nie wiem co mnie czeka, mieszanka najróżniejszych emocji, od przerażenia po szczęście. I nawet poczucie smutku że to ostatni dzień w brzuszkiem bo ciąża była dla mnie jednych z najlepszych okresów w życiu pomimo różnych dolegliwości ❤️ Ola damy radę jutro o tej porze już z naszymi bobaskami będziemy 🫢❤️
Dasz radę kochana , emocji bardzo dużo, doskonale Ciebie rozumiem, bo tydzień temu sama przez to przechodziłam. Wszystko będzie dobrze, e-ciocie czekają jutro na wieści ,od świeżo upieczonych mam.Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia Nowa_Ola i Skarbek.
Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
meggie94 wrote:Melduję, że mojemu synowi bardzo śpieszyło się na świat i o 3 odeszły mi wody 🙈
Filip urodził się 02.06 o godzinie 5:57 przez CC, 3970g i 59 cm 😊meggie94 lubi tę wiadomość
-
Nowa_Ola, Skarbek trzymam jutro za Was kciuki 😊🥰✊🍀 cudnie że poznacie wreszcie swoje dzieciaczki 😍
Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Nowa_Ola, Skarbek trzymam jutro za Was kciuki 😊🥰✊🍀 cudnie że poznacie wreszcie swoje dzieciaczki 😍
Dziękuję 😘
A jak Ty się czujesz Kochana?Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam jutro za Was kciuki! 😘
Mój mały dziś ma dzień lenia. Już miałam zamiar jechac na IP, ale całe szczęście że mam detektor tętna i oczywiście jak zaczęłam słuchać serduszka to zaczął się ruszać, a wcześniej nic go nie ruszyło.Nowa_Ola, Kaktusowa, Skarbek001, Emimo lubią tę wiadomość
👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
W zasadzie to mamy w pełni wykształcone dzieciaczki, które mają swoje humorki i reagują na pogodę i mój na przykład rano strasznie się wiercił, a od 17 tak raz na czas da znać przeciągając się i tyle. Byle do tego 12 nie zwariować.
Ola Skarbek trzymam mocno kciuki i dajcie koniecznie znać już po porodzie ❤️Skarbek001, Riptide, Nowa_Ola, Domi_95 lubią tę wiadomość
-
Nowa Ola, Skarbek jutro Wasz wielki dzień! Będziecie tulić Wasze skarby Powodzenia kochane
Skarbek001, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
Starania od 2017 r.
Ona - 36l, mthfr, hashimoto, b. niskie amh, b. duży problem z endo
On - 36l, wszystko ok
I IUI - 2019 nieudane
I IVF - 25.09.23
7dpt - Beta Hcg - 71 ; prog 231
11dpt - Beta Hcg - 745 ; prog 172
15dpt - Beta Hcg - 4174
24dpt - jest zarodek z ❤️ (szpital, jednorazowe krwawienie bez przyczyny)
31dpt - CRL 10mm 💓
11+2 - CRL 45mm 🧡
13+3 - CRL 70 mm, I prenatalne ok 💝
17+3 - 200 g., 17 cm dziewczynki 😍
20+3 - połówkowe, 340 g dziewczynki 🤩 skr. szyjka
22+3 - 510 g., 28 cm gwiazdeczki 🥰 skr. szyjka
26+3 - 910 g., 37 cm gwiazdeczki 💖 skr. szyjka
30+3 - III prenatalne, 1580 g. dzielnej dziewczynki ❤️ od dziś szpital - b. skr. szyjka
32+2 - 1980 g. 😍
33+2 - 2150g. 🤩
35+2 - 2600g. 💖
36+2 - 2900g. 🧡
36+6 - Alicja już na świecie! 🥰💓
-
Nowa_Ola wrote:Dziękuję 😘
A jak Ty się czujesz Kochana?Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Miło że pytasz 🥰 ja ogólnie dobrze, ale ostatnio miałam chyba pechowy czas bo jak nie migreny kilkudniowe, to słabe ciśnienie, później dzień było dobrze i rozwolnienie, także istny rollercoster 🙈 aż się boję co jeszcze mnie później czeka, podczytuje Was i widzę że później też różnie bywa 🙈 ale warto dla naszych cudów to wytrwać 🥰 czekam na pierwsze ruchy jak na szpilkach ale na razie cisza 😅 mam łożysko na przedniej ścianie więc pewnie jeszcze poczekam sobie .. 🤭 chociaż czasem czuje łaskotanie, przelewanie ale nie wiem czy to jelita czy dziecko, nie umiem tego stwierdzić jednoznacznie 🙃
Oj tak, ciąża potrafi dać czasami w kość ale tak jak mówisz, dla tych naszych małych Skarbów warto się poświęcić ☺️ Z ruchami to jest naprawdę różnie, pamiętam, że ja się stresowałam, a poczułam dopiero w 19 tc tak naprawdę dokładnie, że to te ruchy Na pewno niedługo maluch da Ci o sobie znać
Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wsparcie 😘 Jesteście Kochane! 💕
Kaktusowa, Pati2804, Anuska0907, Domi_95 lubią tę wiadomość