Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaktusowa wrote:U mnie niestety się nie zapowiada na szybszą akcję bo wczoraj na IP lekarz sprawdzał to szyjka długa i zamknięta 🙄
W ogóle się tym nie przejmuj. Mam koleżankę, co w 38 tc była na wizycie, o 9:00 szyjka długa i zamknięta, o 22:00 miala dziecko w ramionach. To potrafi się zmienić bardzo szybko
Kokosanka, trzymam kciuki żeby to było to! 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 15:53
Kokosankaa, Kaktusowa, Mamma-mia lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola wrote:Wysprzątałam całe mieszkanie. Odpaliła mi się jakaś turbo energia. Jeśli to nie ruszy tego małego uparciucha, to ja się poddaje i czekam na poniedziałek 😅
Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
IssGreen wrote:Podziwiam. Ja mam ogromną zmułę i zero chęci na cokolwiek. Nawet leżenie w łóżku mnie męczy
Jak bardzo się pod tym podpisuję…. 🙈😂
Ja jednak stwierdziłam, że wolę sobie już spokojnie poczekać do tego 12. i na spokojnie wszystko ogarnąć i pojechać 😁 zdążyłabym wtedy jeszcze na zakończenie roku w żłobku 😂 -
Nowa_Ola wrote:W ogóle się tym nie przejmuj. Mam koleżankę, co w 38 tc była na wizycie, o 9:00 szyjka długa i zamknięta, o 22:00 miala dziecko w ramionach. To potrafi się zmienić bardzo szybko
Kokosanka, trzymam kciuki żeby to było to! 💕
Nawet nie wiesz jak mnie tym pocieszyłaś ❤️Nowa_Ola lubi tę wiadomość
-
IssGreen wrote:Podziwiam. Ja mam ogromną zmułę i zero chęci na cokolwiek. Nawet leżenie w łóżku mnie męczy
Mąż mi „zabrania” dziś rodzić, bo mecz wieczorem 😅IssGreen, Kaktusowa lubią tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
O cesarce dowiedziałam się dzień przed stres był do samego końca.Podczas samej cesarki czułam szarpanie.Gdy wyjęli dziecko łzy ze szczęścia były.Potem dostawałam leki przeciwbólowe.We wtorek była cesarka dziś sobota ja prawie normalnie chodzę.Czuję tylko ranę jak mam legnąć albo przekręcić się na łóżku na drugi bok.Po pionizacji w szpitalu chodziłam już normalnie tyle że na lekach przeciwbólowych.Od wczoraj ich nie zażywam.
Domi_95, agnieszkallo, meggie94, Skarbek001, Anuska0907, Kokosankaa, Andzia2519, Kasia1988, Nowa_Ola, Madzia35, Saimi lubią tę wiadomość
-
Ja chyba nie zaznam szybko spokoju 😞 byłam dziś u rodziców mama po operacji oka 1.5 tyg temu dziś mówi że nie wie co się dzieje ale widzi ciemność (znow) na to oko. Położyła się i jak wstała to już było czarno. W poniedziałek ma jechać na kontrolę i ma się umawiać na oprracje na kobiece sprawy gdzie spędzi tydzień w szpitalu więc kolejny stres co z tym okiem znów się dzieje.
Szanowny ojciec mojej 2.5 latki i tego maleństwa które niedługi urodzę (twierdzi że nie jego) znów mnie atakuje, obraża. Niby staram się go zlewać i nie dobieram sobie tego co pisze ale aż mi nie dobrze się zrobiło.
Ogólnie czuje dziś straszna niemoc, ciężko mi się ruszać a tu jeszcze musi się coś wydarzuc No bo dlaczego nie. 🙁 nie mam już sił 😞 -
Melduję, że mojemu synowi bardzo śpieszyło się na świat i o 3 odeszły mi wody 🙈
Filip urodził się 02.06 o godzinie 5:57 przez CC, 3970g i 59 cm 😊IssGreen, Kfiatuszek666, Katt, Emimo, Riptide, Kaktusowa, AEGO, Zosis, Kokosankaa, Skarbek001, Gosia9, Kaatii, Saimi, Domi_95, Coffeebreak, Kasia1988, Lani, shikaka86 lubią tę wiadomość
-
meggie94 wrote:Melduję, że mojemu synowi bardzo śpieszyło się na świat i o 3 odeszły mi wody 🙈
Filip urodził się 02.06 o godzinie 5:57 przez CC, 3970g i 59 cm 😊meggie94 lubi tę wiadomość
-
meggie94 wrote:Melduję, że mojemu synowi bardzo śpieszyło się na świat i o 3 odeszły mi wody 🙈
Filip urodził się 02.06 o godzinie 5:57 przez CC, 3970g i 59 cm 😊
Serdeczne gratulacje dla mamy i Filipka 🥰🥳
Daj znać jak się czujesz? Wszystkiego dobrego 😘meggie94 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje! ❤️ Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Filipka 😘 odezwij się jak się czujeciemeggie94 lubi tę wiadomość
-
IssGreen wrote:Gratulacje. To naprawdę była szybka akcja. Byłaś już w szpitalu czy udało się dojechać? CC było zaplanowane?
Było zaplanowane na za 10 dni 🙈😅😂 no ale że nawet 2 lata nie minęły po ostatnim cięciu to nikt nie dyskutował tylko było jasne, że ja na ccRiptide, IssGreen lubią tę wiadomość
-
Ale super!! Zazdroszczę 🙈 ten mój synek to leniwa buła i nie chce wyjść 🤣meggie94 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje, jaka szybka akcja 😁 dużo zdrówka dla was obojga!meggie94 lubi tę wiadomość
-
Ja popełniłam wczoraj błąd, bo zaczęłam czytać w necie o tym że mały mi się tak intensywnie rusza w brzuchu, chciałam sprawdzić czy to objaw porodu, a zamiast tego się naczytałam z jednej strony że tak, to normalne, a z drugiej że jest to bardzo niepokojące, że coś złego może się dziać z dzieckiem i powinnam jak najszybciej jechać na IP 😕 pół nocy nie spałam, stresowałam się i biłam z myślami czy jechać do szpitala czy nie, ale jak się położyłam w łóżku to mały się uspokoił i stwierdziliśmy że poczekamy do rana. Dzisiaj od rana się znowu dużo rusza (3 dzień z rzędu), sama już nie wiem czy to dobrze czy źle, czy jechać do szpitala, czy nie… ogólnie to nie niepokoiło mnie to, aż nie zaczęłam czytać w necie że to może być znak że dzieje się coś złego. Lekarz i położna mówili mi tylko żeby jechać jak dziecko się przestanie ruszać, nikt nic nie mówił co jak się zacznie ruszać za bardzo