Czerwcowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia35 wrote:Czy któraś z Was zmaga sie bólem biodra? Ja od kilku dni ledwo chodzę, tak boli kiedy stąpam na lewą nogę. Mam nadzieję, że to przez jakiś nacisk dziecka i po porodzie przejdzie😓
Ja mam bóle biodra w nocy i budzę się co 2 godziny żeby się przekręcić z jednego boku na drugi, ale rano jak wstaję to mija. Jakiś czas temu miałam za to okropny ból barku/ ramienia i pewnie Młody uciskał na jakiś nerw i od kręgosłupa mi promieniowało, może masz tak samo, tylko z biodrem ? Mi to samo przeszło. -
Kaktusowa wrote:Ja mam bóle biodra w nocy i budzę się co 2 godziny żeby się przekręcić z jednego boku na drugi, ale rano jak wstaję to mija. Jakiś czas temu miałam za to okropny ból barku/ ramienia i pewnie Młody uciskał na jakiś nerw i od kręgosłupa mi promieniowało, może masz tak samo, tylko z biodrem ? Mi to samo przeszło.
Mam to samo z biodrami i miałam identycznie z ramieniem, na szczęście też przeszło. -
Mnie zaczął boleć brzuch jak na miesiaczke. Nie jest to silny ból, ale ciągły. Już zaczęłam panikować 😥👩🏻 - 28 lat - PCOS
🧔🏻♂️ - 29 lat
Mama - 🐶
Starania od 04.2023 r.
09.2023 r. - I miesiąc stymulacji (Aromek, ovitrelle, duphaston)
05.10.2023 - ⏸️
🩵chłopiec🩵 -
Cześć ciocie!
O godzinie 17:12 na świat przyszła Laura ❤️❤️❤️
3280 g, 53 cm szczęścia 🥰 Jest cudowna!
W szpitalu byłam od 7 rano a CC odbyło się dopiero o 17:00, było dużo porodów, cięć i innych operacji, ale już jesteśmy po wszystkim!Kaatii, Madzia35, Kfiatuszek666, Kaktusowa, Emimo, Riptide, AEGO, Katt, IssGreen, meggie94, Domi_95, Kokosankaa, Pati2804, Kermetka, Kasia1988, Anuska0907, shikaka86, agnieszkallo, Gosia9, Coffeebreak, Saimi, Nowa_Ola, Lani, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Skarbek001 wrote:Cześć ciocie!
W szpitalu byłam od 7 rano a CC odbyło się dopiero o 17:00, było dużo porodów, cięć i innych operacji, ale już jesteśmy po wszystkim!
Gratulacje!Skarbek001 lubi tę wiadomość
👧❤️ 19.06.24 -
Skarbek001 wrote:Cześć ciocie!
W szpitalu byłam od 7 rano a CC odbyło się dopiero o 17:00, było dużo porodów, cięć i innych operacji, ale już jesteśmy po wszystkim!
Cudownie !! Odpoczywajcie dziewczyny i wrzuc nam potem zdjęcie Małej i pisz do nas jak tam ❤️Skarbek001 lubi tę wiadomość
-
Nikodem urodził się o 13:54, ma 3400 gramów i 55 cm, 10/10 ❤️ Jest cudowny, słodki, ma czarne włoski i pięknie się przystawia, a ja mam dużo siary. Cc była ciężka, bardzo krwawiłam. Napisze do Was jak trochę się ogarnę ❤️
Riptide, AEGO, Kfiatuszek666, Katt, Kaatii, IssGreen, Kaktusowa, meggie94, Domi_95, Kokosankaa, Pati2804, Kermetka, Kasia1988, Anuska0907, shikaka86, agnieszkallo, Gosia9, Coffeebreak, Madzia35, Saimi, Emimo, Lani, Skarbek001, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Was dziewczyny! Super że jest wszystko w porządku, odpoczywajcie i cieszcie się pierwszymi chwilami z dzieciaczkami ❤️
U mnie jest postęp bo wypadł mi już balonik, co prawda skurcze się po tym uspokoiły ale nadal coś czuję. Jutro rano przeprowadzka z patologii na oddział porodowy chyba że w nocy stwierdze że te skurcze są już zbyt intensywneKaatii, meggie94, Riptide, Kasia1988, agnieszkallo, Skarbek001, Coffeebreak, IssGreen, Saimi, Emimo, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny
Skarbek001, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola i Skarbek gratulacje i dużo zdrówka dla Was ❤❤
Za resztę dziewczyn trzymam kciuki 🥰✊🍀Kaktusowa, Katt, Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola Skarbek001 serdeczne gratulacje 🥳🥳🥳
Dobrze, że już po wszystkim.
Katt ,teraz czekamy na Twojego bobaska 🥰✊️Katt, Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje ❤️ odpoczywajcie, nabierajcie sił i tulcie maluszki ❤️
Ja dziś sobie za dużo chyba pozwoliłam. Czuję jak mi nogi mówią i puchną, ręce to samo. Przewalilam cały pokój do góry nogami. Jak ja wam zazdroszczę że ma wam kto pomóc.Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
Katt wrote:Gratulacje dla Was dziewczyny! Super że jest wszystko w porządku, odpoczywajcie i cieszcie się pierwszymi chwilami z dzieciaczkami ❤️
U mnie jest postęp bo wypadł mi już balonik, co prawda skurcze się po tym uspokoiły ale nadal coś czuję. Jutro rano przeprowadzka z patologii na oddział porodowy chyba że w nocy stwierdze że te skurcze są już zbyt intensywneKatt, Skarbek001 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny, Katt powodzenia
Ja dzisiaj się przeszłam na ćwiczonka, potem na spacer po mieście, dalej czuję się okej (no może trochę mały się rozpycha w pęcherz, ale nic mnie nie boli) Coś dziwna ta ciąża
A w niedzielę w kościele jakaś starsza pani chciała mnie wkopać w niesienie czegoś (jakiegoś sztandaru czy innego rekwizytu) na procesji, bo nie zauważyła brzuszka Dziewiąty miesiąc, a jak ubiorę czarną kieckę, to faktycznie można mnie wziąć za otyłąKatt, Nowa_Ola, Skarbek001 lubią tę wiadomość