Czerwcowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
xSmerfetkax wrote:To poczekam do czwartku co mi powie moja ginekolog i może też tak zrobię, po cichu liczę że weźmie mnie do siebie na NFZ 🫢
Z tego co kiedyś czytałam to w razie czego skierowanie na badania powinien nawet lekarz POZ wystawić, ale moja koleżanka osobiście miała z tym problem:/ -
Hej dziewczyny:) Ja się melduję już po wizycie u ginekologa 😊 było widać malutki pęcherzyk ale nadal jeszcze wcześnie. Plamienia na szczęście już nie wróciły więc zmieniła mi progesteron na inny i założyła kartę ciąży 😄
Mam wrócić za około tydzień do 2 tygodnii i chcialam Was podpytać, kiedy najlepiej się umówić żeby już było serduszko? Nie chciałabym jeździć non stop szczególnie że niepokojace dolegliwości juz minęłyTanashi, Szarotka12, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Pani Lis wrote:Hej dziewczyny:) Ja się melduję już po wizycie u ginekologa 😊 było widać malutki pęcherzyk ale nadal jeszcze wcześnie. Plamienia na szczęście już nie wróciły więc zmieniła mi progesteron na inny i założyła kartę ciąży 😄
Mam wrócić za około tydzień do 2 tygodnii i chcialam Was podpytać, kiedy najlepiej się umówić żeby już było serduszko? Nie chciałabym jeździć non stop szczególnie że niepokojace dolegliwości juz minęły
Mój ginekolog mówił, że najwcześniej 6, a nawet może być 7 tydzień, żeby można było już czynność serca zarejestrowaćPani Lis lubi tę wiadomość
-
Pani Lis wrote:Hej dziewczyny:) Ja się melduję już po wizycie u ginekologa 😊 było widać malutki pęcherzyk ale nadal jeszcze wcześnie. Plamienia na szczęście już nie wróciły więc zmieniła mi progesteron na inny i założyła kartę ciąży 😄
Mam wrócić za około tydzień do 2 tygodnii i chcialam Was podpytać, kiedy najlepiej się umówić żeby już było serduszko? Nie chciałabym jeździć non stop szczególnie że niepokojace dolegliwości juz minęłyPani Lis lubi tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Klaudia po transferze to wiadomo, inaczej
Tanashi ja dziś wstałam z bólem gardła, więc moje dziewczyny jednak mnie zaraziły 👌 też wjeżdża miód i cytrynka…
Jak czytam o Waszych dylematach cieszę się, że mam tego samego lekarza od lat i chociaż nie muszę czytać i zastanawiać się do kogo pójść 🫣
To życzę powrotu do zdrowia jak najszybciej my się jeszcze wspomagamy czystym sokiem malinowym bez cukru, bo zawiera kwas salicylowy, polecanko młodej mieszam z miodkiem, bo kwaśny -
Nineq na pewno! Też idę po skończonym 7 tygodniu ale u mnie na 100% będzie młodsza ciąża, więc nie widzę sensu iść wcześniej jak nic mnie nie martwi
-
Mam wrócić za około tydzień do 2 tygodnii i chcialam Was podpytać, kiedy najlepiej się umówić żeby już było serduszko? Nie chciałabym jeździć non stop szczególnie że niepokojace dolegliwości juz minęły -
Gusia_ wrote:Nineq na pewno! Też idę po skończonym 7 tygodniu ale u mnie na 100% będzie młodsza ciąża, więc nie widzę sensu iść wcześniej jak nic mnie nie martwi
Statystycznie patrząc, jeśli owulacja kalendarzowo jest 14dc, moja ciąża może być dzień młodsza (mam nadzieję, że tylko tyle🫣). -
No wiem, wiem. Pamiętam z poprzednich wpisów. Ty miałaś już wielką betę mówię o sobie w kontekście tej młodszej
Smerfetka może chociaż na część rodzinny Ci wystawi -
Wiem, wiem, że o sobie, a ja zapomniałam u siebie wyliczyć 😅
Smerfetka, ja dziś pierwszy raz w pracy odkąd wiem o ciąży 😅także na pewno bardziej intensywnie , ale ja mam pracę biurową, siedzącą więc się nie przemęczam. Daję dzieciom korepetycje po pracy więc jak najdłużej bym chciała byc w stanie, bo to dodatkowa kasa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2024, 10:13
-
xSmerfetkax wrote:Ja po cichu liczę że uda się już w czwartek 🫣🫢 wiem że to spore nadzieje 🫢
Daj znać czy się udało już dostrzec 😁
Co do pracy, ja mam l4 od tamtej sytuacji z krwawieniem. Mam nadzieję wrócić do pracy w przyszłym tygodniu 🙂 -
Tanashi to podobnie, jak ja. Też jakoś przed skończonym ósmym ostatnio się poddalam, bo już trudno było znaleźć wygodną pozycję przed komputerem…
Tanashi lubi tę wiadomość