CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja też w tej ciąży świruje. Najwięcej zrobionych testów, beta i zastanawiam się nad kolejną. Poprzednie dwie były pod tym względem bardzo spokojne. Martwie się że kompletnie nic m ie nie boli, nie muli no nic. Ciekawe czy w poprzednich ciążach miałam więcej czasu na wsłuchiwanie sie w organizm czy teraz może jeszcze jest za wcześnje. Miałam byç od dzisiaj więcej na forum ale starsza została w domu więc może być różnie. Spokojnego dnia dziewczynyZ 2013
A 2015
-
Kitulec wrote:Witam nowe mamusie
Qrcze, ja drugą wizytę mam 16.11-chyba zwariuję do tego czasu.
To moja 3 ciąża, a stresuję się najbardziej z nich wszystkich! Czy wszystko się dobrze rozwija, czy dziecko będzie zdrowe, jak w pracy zareagują, jak reszta rodziny, jak ogarnę wszystko w domu itp? Normalnie na głowę dostaję
Kitulec ja tak samo kolejne USG dopiero 16.11 jak tu wytrzymac jak dni tak wolno leca
-
Hej Dziewczynki jak po weekendzie ?
U mnie dzisiaj narazie spokój bez mdłości , tylko biust mi dokucza.
Jutro mam wizytę u lekarza i juz zaczynam się stresować i mam jakieś czarne myśli
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
Maza nie martw się brakiem objawów , napewno jeszcze Ci będą dokuczaćCiesz się spokojnymi dniami
-
Dodzwonilam się do labo i podali mi wyniki z środy beta była jeszcze wówczas ładna 1625. Jakby po Środzie coś zaczęło się chrzanic.
11 dpo 80
13dpo 250
16dpo 950
18 dpo 1625 pęcherzyk 5.5mm
22 dpo tylko już 2250
Może ten szpital tak sprawił((
Dzisiaj powtórzę żeby zobaczyć czy spada czy rośnie... -
Sarrrra wrote:Dodzwonilam się do labo i podali mi wyniki z środy beta była jeszcze wówczas ładna 1625. Jakby po Środzie coś zaczęło się chrzanic.
11 dpo 80
13dpo 250
16dpo 950
22 dpo tylko już 2250
Dzisiaj powtórzę żeby zobaczyć czy spada czy rośnie...
Kochana spokojnie, wszystko będzie dobrzez tymi betami różnie jest, jednego dnia mega wzrost a drugiego mały . Trzymam mocno kciuki
-
Sarrrra wrote:Dodzwonilam się do labo i podali mi wyniki z środy beta była jeszcze wówczas ładna 1625. Jakby po Środzie coś zaczęło się chrzanic.
11 dpo 80
13dpo 250
16dpo 950
22 dpo tylko już 2250
Dzisiaj powtórzę żeby zobaczyć czy spada czy rośnie...
Sarra wiem, ze może byc Ci ciężko teraz ale bądź dobrej myśli. Wszystko bedzie dobrze -
Maza wrote:Pełnanadzieji wszystko bedzie ok. Jitro bedziesz latać pod sufit. W końcu w większości przypadków jest ok. Zazdrpszcze Ci tej wizyty
To moja druga wizyta w wydaje mi się że lekarz ją wyznaczył trochę za wcześnie. Wg belly bd to 6t4d i może nie być jeszcze zarodka.
Tydzień temu były dwa pęcherzyki i boje się że znowu bd taka sytuacjaa to czekanie jest najgorsze .
Mówią że w ciąży nie należy się denerwować a weź tu bądź spokojnym ...BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:To moja druga wizyta w wydaje mi się że lekarz ją wyznaczył trochę za wcześnie. Wg belly bd to 6t4d i może nie być jeszcze zarodka.
Tydzień temu były dwa pęcherzyki i boje się że znowu bd taka sytuacjaa to czekanie jest najgorsze .
Mówią że w ciąży nie należy się denerwować a weź tu bądź spokojnym ...
Wiem o czym mówisz..mnie samą kusi, żeby pójść gdzieś prywatnie, gdzie mają lepsze usg, żeby zobaczyć co i jak..jedyne co Tak naprawdę nam pozostaje to cierpliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 09:15
-
Hej dziewczyny
Ja od kilku dni jestem nie do życia, mega mdłości, zgaga, nic nie moge zjeśc do tego jeszcze doszły zawroty glowy.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiajJa dopiero w czwartek ehhh do tego czasu chyba dostane do głowy ;P
Miłego dnia wszystkim
-
Hej Mamuśki :*
ookatkaoo25, KochamSłońce ja też termin mam na 27 czerwca, z ta różnicą że to moje drugie dzieckoSyn w następnym roku skończy 4 latka. Na wizytę tak jak ookatkaoo25 wybieram się tak za 2,3 tygodnie. Myślę, że pójdę 10 albo 13 listopada
Ja mdłości nie mam i mam nadzieję, że nie będę miała.. Piersi bolą, wieczorem wcześniej niż zwykle zasypiam i dziś boli mnie trochę podbrzusze i krzyże. W nocy się wierciłam strasznie bo biodra mnie bolały. Całą pierwszą ciążę się męczyłam z bólem bioder, lekarz był zdziwiony że tak wcześnie ale chyba taki mój urokWczoraj jak wysiadałam z samochodu to mnie strasznie zakuło na dole po prawej stronie i później cały dzień to czułam dlatego odpoczywałam dużo i mam nadzieję, że to tylko jakiś mięsień naciągnęłam.
A jak u Was mamuśki z suplementacją? Bierzecie już coś?
Witam wszystkie 'nowe' mamusie
Sarrrra i AdaEva na pewno wszystko będzie dobrze :* trzymam kciuki! -
pełnanadziei:} wrote:Hej Dziewczynki jak po weekendzie ?
U mnie dzisiaj narazie spokój bez mdłości , tylko biust mi dokucza.
Jutro mam wizytę u lekarza i juz zaczynam się stresować i mam jakieś czarne myśli
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
Maza nie martw się brakiem objawów , napewno jeszcze Ci będą dokuczaćCiesz się spokojnymi dniami
Mnie nie było tutaj cały weekend i nie wiem jak to wszystko nadrobić, tyle tego!
U mnie w sobotę straszne bóle dołu pleców ale wczoraj już ok, cały czas jestem głodna, lekki ból piersi. Kolejna wizyta za 2tyg dokładnie, nie wiem jak się doczekam
Już się przestałam wszystkim stresować, co ma być to będzie, dbam o siebie jak mogę, a co natura przewidziała to się zobaczymusi być dobrze, nie ma innej opcji
-
Ruth wrote:Czyli czekamy na parkę
Wiem o czym mówisz..mnie samą kusi, żeby pójść gdzieś prywatnie, gdzie mają lepsze usg, żeby zobaczyć co i jak..jedyne co Tak naprawdę nam pozostaje to cierpliwość
Lekarz mówił że nie należy się jeszcze nastawiać bo często jest tak że jeden pęcherzyk się wchłania. Jutro się okaże albo i nie
Ruth ta nasza cierpliwość jest naprawdę teraz nadwyrężona
Mysza współczuje ale pomyśl sobie że po tym wszystkich mękach bd taka nagroda piękna
-
teqz wrote:Na pewno będzie dobrze!!! Pisz od razu po wizycie
Mnie nie było tutaj cały weekend i nie wiem jak to wszystko nadrobić, tyle tego!
U mnie w sobotę straszne bóle dołu pleców ale wczoraj już ok, cały czas jestem głodna, lekki ból piersi. Kolejna wizyta za 2tyg dokładnie, nie wiem jak się doczekam
Już się przestałam wszystkim stresować, co ma być to będzie, dbam o siebie jak mogę, a co natura przewidziała to się zobaczymusi być dobrze, nie ma innej opcji
Miło Cię widzieć Tegznapweno jutro napiszę co i jak
Mi szybko minęlo to i Tobie minie do wizyty - będziemy odliczać
I piekne podejście powinam brać przykład:D
-
pełnanadziei:} wrote:Lekarz mówił że nie należy się jeszcze nastawiać bo często jest tak że jeden pęcherzyk się wchłania. Jutro się okaże albo i nie
Ruth ta nasza cierpliwość jest naprawdę teraz nadwyrężona
Mysza współczuje ale pomyśl sobie że po tym wszystkich mękach bd taka nagroda piękna
Na pewno wszystko bedzie dobrze na jutrzejszej wizycie.
Tak masz rację, zostajemy pieknie nagardzane
-
Witam po weekendzie u nas jak zawsze spacerki i zabawy z Zosia gotowanie itd .
Wszelkiego rodzaju kłucia bóle itd sa normalne dopóki nie ma krwi , w poprzedniej ciazy nauczyłam sie ze to wszystko tak ma byc
Suplementację mam od poczatku elevit
My planujemy 4ke dzieci a jak bedzie zobaczymy
Trzymam kciuki za wizyty moja 1.11!pełnanadziei:}, rainbow, Marti83 lubią tę wiadomość
17.03.2017Sofia