CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi póki co gin kazał brać tylko kwas foliowy. Zresztą, jestem uczulona na punkcie zdrowego jedzenia i staram się naturalnie wszystkich witamin dostarczać.
Vero zazdroszczę! Sama bym chciała czwórkę, niestety to będzie moją czwarta ciąża i trzecie dziecko..i będę się cieszyć tym maluszkiem za dwoje -
Hej dziewuszki
Ja korzystam z wolnej chwili i odpoczywam bo młody w przedszkolu po 3 tygodniowej przerwie bo chorował.
Wczoraj jak zwykle w niedzielę się źle poczułam. A to dlatego że w kościele trzeba było długo stać i klęczec. Ale mi się słabo zrobiło, momentalnie zimny pot na czole i mroczki przed oczami. Usiadłam i mi przeszło ale się wystraszylam. Teraz to chyba będę całą mszę siedzieć.
A co do witaminek to biorę femibion 1 no i dupka lekarz przepisał 2x1. Też mnie mdłości męczą nawet w nocy i muszę spać prawie na siedząco -
Ja na razie biorę tylko kwas foliowy
Ja będę miała czwarte dzieciątko
Dziś koleżanka z pracy przyszła z malutką w odwiedziny. To jej czwarte dziecko ( z tym że ciąża trzecia bo ma bliźniaki) i koledzy zaczęli komentowa, ze zawyża średnią ale dobrze, bo będzie miał kto na ich emerytury robićsami mają po dwójce dzieci. Bardzo mnie wkurza takie gadanie. Jak sie im odgryźć? Ja jeszcze nie mówiłam w pracy, ale w trzeciej ciąży usłyszałam dokładnie to samo. Ja myślę, że oni może jednak zazdroszczą. Jeden z nich kiedyś mówił, ze chciałby trzecie ale jego żona nie chce. A drugi podobno kupił sobie psa...
Ruth jeszcze wszystko przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 10:39
-
Witam
Po weekendzie...ech mimo braków objawów coraz bardziej wierzę w to że faktycznie się udało...hahaha...jeszcze z 3 testy i wizytą i gina...muszę znaleźć jakiegoś dobrego szybko...bo badania szybko się przydadzą może dieta będzie znowu potrzebna - oby nie- bliskich już informowalyscie? Zastanawiam się kiedy ich poinformować, żeby nie zapeszyc
-
pełnanadziei:} wrote:Miło Cię widzieć Tegz
napweno jutro napiszę co i jak
Mi szybko minęlo to i Tobie minie do wizyty - będziemy odliczać
I piekne podejście powinam brać przykład:D
Chciałabym już iść na L4, ciągle mi w pracy się niedobrze robi i nigdy nie wiem czy to głód czy po prostu mdłości.
Dziewczyny - jakie herbaty pijecie? Bo gdzie nie czytam to większość nie polecają bo to, bo tamto. Mięta jest ok? -
teqz wrote:Jak zobaczysz serduszko to też się uspokoisz
Chciałabym już iść na L4, ciągle mi w pracy się niedobrze robi i nigdy nie wiem czy to głód czy po prostu mdłości.
Dziewczyny - jakie herbaty pijecie? Bo gdzie nie czytam to większość nie polecają bo to, bo tamto. Mięta jest ok?
Piję miete, zieloną, i rożne owocowe
-
Dziewczyny - jakie herbaty pijecie? Bo gdzie nie czytam to większość nie polecają bo to, bo tamto. Mięta jest ok?
Ja nakupiłam ziołowych herbat..potem się okazało że jestem w ciążyi sama mam ten dylemat.. chyba zostanę przy pokrzywie, melisie, mięcie i zielonej
-
Już nie mogę się doczekać jutra
Mi na mdłości pomaga ciepła woda z cytrynąpiję też trochę zielonej , czasem czarną, czerwoną i mięte
-
pełnanadziei:} wrote:Mi lekarz kazał brać kwas foliowy i duphaston oraz kontynuować branie ovarinu narazie ( jest to lek który brałam starając się o dzidziusia witamina D, B6, B12 , kwas foliowy , inozytol i kwas pantotenowy ).
co najlepsze zjadłam tylko pół opakowania jak zaszłam w ciąże
ale mój gin każą przestać mi brać go jak zajdę w ciąże
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️