CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:Dodzwonilam się do labo i podali mi wyniki z środy beta była jeszcze wówczas ładna 1625. Jakby po Środzie coś zaczęło się chrzanic.
11 dpo 80
13dpo 250
16dpo 950
18 dpo 1625 pęcherzyk 5.5mm
22 dpo tylko już 2250
Może ten szpital tak sprawił((
Dzisiaj powtórzę żeby zobaczyć czy spada czy rośnie...
Czy badania byly robione w tym samym laboratorium i o tej samej porze dnia?
Ciaza to nie matematyka - musimy tez o tym pamietac, ostatni przyrost byl mniejszy, ale kilka dni pozniej bedzie duzo wiekszy i sumarycznie wyjdzie OK.
Najwazniejsze to sie nie stresowac. Wiem, ze latwo powiedziec, wiem. Ja pierwsza ciaze mialam usuwana z powodu pustego jaja, teraz za to mam krwiaka, ale wiecie co? Mysle sobie, ze co ma byc to bedzie i nie mam na to wplywu i trudno.pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
AdaEva strasznie mi przykro
żadne słowa nie podniosą na duchu ale trzymaj się i nie poddawaj !
Mała Mi mi właśnie kazał brać narazie może dlatego nie dostałam żadnych witamin bo miałam jeszcze ovarin.
Arga ogólnie herbaty nie pije dużo także chyba mi nie zaszkodzi, bardziej skupiam się na wodziechyba zacznę pić też soki jak polecacie
-
Ada bardzo mi przykro. .. wiem co czujesz. ..
Sara podbijam pod Leire, nie ma się co stresować. Inne lab inne normy.
Ja dziewczyny dziś po wizycie. Wyniki krwi dobre, mocz trochę nie halo ale kazali dużo pić i będzie ok. Karta ciąży założonausg w piątek
miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:19
pełnanadziei:}, tomania2806, Mysza 3, witaminkab lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
AdaEva wrote:Trzymajcie się. Niestety odpadłam w przebiegach.
Mam kolejnego aniołka i martwe serce swoje
Bardzo mi przykro, myslalam, ze to sie jednak dobrze skonczy
Znam ten bol, ale wyobrazic sobie go po trzykroc nie potrafie
Moze czas na jakies badania genetyczne? Zeby poznac przyczyne... -
nick nieaktualny
-
AdaEva bardzo mi przykro, tak mocno wszyscy wierzyliśmy, że się uda. Spokoju, odpocznij, wypłacz się.
Sarrra koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki!
Ja mam od 3 dni zdecydowanie pogorszenie samopoczucia, jestem ciągle zmęczona, a w nocy nie śpię, brzuch boli i wzdęcia, a do tego moje atopowe zapalenie skóry się rozszalało. Dziwne to wszystko -
Joann na wzdęcia koper to wybawienie! Pije 1-2 dziennie i naprawdę przynosi ulgę. Też mam problem ze spaniem w nocy... I z tym akurat poradzić sobie nie mogę.
joann lubi tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:Joann na wzdęcia koper to wybawienie! Pije 1-2 dziennie i naprawdę przynosi ulgę. Też mam problem ze spaniem w nocy... I z tym akurat poradzić sobie nie mogę.
piję koper, uwielbiam ziołolecznictwoale jakoś mam poczucie, że obojętnie co robię to jakoś ten mój organizm mnie nie słucha... w niedzielę spałam 8h, a pół dnia byłam nie przytomna. I dziś bezsenna noc w zamian, plus 9 h w pracy.
no ale, coś za coś jak rozumiem -
Cześć dziewczynki
Ja już po badaniach bety wyszła 135 więc jakby nie patrzeć ciąża. Trochę jestem zestresowana bo planowałam kolejnego bobasa w okolicach marca...a tu wpadka. Boje się jak to ogarnę bo chciałam żeby młodsza córcia jeszcze trochę podrosła...
AdaEva bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się. Nie zdążyłam nadrobić Was więc nie wiem czy znasz powód tych poronień?jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Byłam nareszcie na becie i progesteronie.
Wyniki na 6t2d :
progesteron 20,14 ng/ml
beta hcg 17002,49 mIU/ml
poczułam się trochę lepiej bo w poprzedniej (poronionej) progesteron był koło 17 na luteinie a beta ledwo 5tys więc jest duża szansa i nawet nie musiałam odstawiać młodej od piersiJustyśkaG, Lotopałanka, jagodowa91, joann lubią tę wiadomość
-
joann wrote:piję koper, uwielbiam ziołolecznictwo
ale jakoś mam poczucie, że obojętnie co robię to jakoś ten mój organizm mnie nie słucha... w niedzielę spałam 8h, a pół dnia byłam nie przytomna. I dziś bezsenna noc w zamian, plus 9 h w pracy.
no ale, coś za coś jak rozumiemjoann lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moja beta dzisiaj po 20 h od wczoraj to 7350 . Wczoraj była 2250. Ona skacze. Gdybym wczoraj nie robiła to nawet nie wuedzidlabum że coś może być nie tak. Dziwne to dla mnie. Wiem jedni jesg dobrze i nie powtarzam już bo dostanę zawalu.
Anitka201, Fufka30, BettyCatriona, joann, Ha, Maza, Paula2702 lubią tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:JustyśkaG, Arga Gratulacje
JustyśkaG na początku może być ciężko ale szybko się wprawisz
Oby...chociaż w zasadzie to już nie mam innego wyjścia jak wprawić się i to szybko -
JustyśkaG wrote:Oby...chociaż w zasadzie to już nie mam innego wyjścia jak wprawić się i to szybko
dokładnieale już masz doświadczenie z jednym więc szybko pójdzie z dwójką
Sarrra widzisz i nie ma się czym martwićteraz odpoczywaj i się ciesz:)