CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ogółem polecam każdej mamusi taki mini poradni żywienia
http://www.imid.med.pl/images/poradnik-zywienia-dla-kobiet-w-ciazy.pdf -
nick nieaktualny
-
Pokarmu miałam sporo, ale okazało się że mały ma nietolerancję laktozy i musieliśmy przejść na karmienie mieszane. Miałam zaczynać karmienie od piersi a później dokarmiać butelką, problem w tym że po piersi syn nie chciał tego mleka. Jadł je tylko wtedy jak był głodny więc z czasem pierś poszła w odstawkę..
-
To faktycznie raczej nie powinno być problemu.
Podsłuchując znajome które nie wiedza jeszcze o mojej ciąży dowiedziałam się że w szpitalu po porodzie bardzo często posiłki są na bazie mleka i lekarze zalecają nabiał.
Twierdzą że to wspomaga produkcje pokarmu.
-
kejt26 wrote:Przepraszam,ze nie bede czytac..ale ide dzis do ginekologa..mam zle przeczucia. Od wczoraj biegunka ..piersi juz nie bola
ciekaweo czy cos zobaczy..dzis rowno tydzien od spodziewanej @
trzymajcie kciuki
Kciuki zaciśnięte. A idziesz do ginekologa na USG? Serduszko to chyba ok. 7 tygodnia dopiero widać...z tego co pamiętam. I nie denerwuj się tak, wszystko będzie ok. -
Nie jestem jakąś specjalistką w tym temacie, ale myślę że to nie jest tak że trzeba jeść nabiał żeby mieć pokarm. W dzisiejszych czasach jest sporo kobiet z nietolerancją laktozy a z karmieniem nie mają problemu.
Ruth, Arga lubią tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:To faktycznie raczej nie powinno być problemu.
Podsłuchując znajome które nie wiedza jeszcze o mojej ciąży dowiedziałam się że w szpitalu po porodzie bardzo często posiłki są na bazie mleka i lekarze zalecają nabiał.
Twierdzą że to wspomaga produkcje pokarmu.ja też nie jem nabiału, córka również i żyjemy. Karmię ją prawie 22 miesiące i nie narzekam na brak pokarmu. Ja jaj nie mogę bo jestem uczulona ale młoda już wcina więc jak ktoś może to polecam bo to samo życie.
rainbow, joann lubią tę wiadomość
-
Ada bardzo mi przykro.
Pelnanadzieji to podwojnie trzymam kciuki.Domyślam się że stresik tez podwójny.
Sarrra bardzo sie ciesze, twoja hiztoria upewniła mnie tylko że juz nic nie robie tylko spokojnieczekam.
Witam kolejną mamę trójeczkipełnanadziei:} lubi tę wiadomość
Z 2013
A 2015