CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:Jest to 23 dpo. Boże a już żegnalam się z malenstwem...
Nigdy wiecej tego nie rob i nie stresuj sie bo to szkodxi maluchowi !!!
Spodziewalam sie, ze tak bedzie - ciaza to nie matematykajagodowa91, Emisia35, BettyCatriona lubią tę wiadomość
-
Ada kochana trzymaj się, bardzo nam tu wszystkim przykro
Sarra nie stresuj się już, wszystko jest dobrze i masz rację nie rób już tych bet więcej bo oszalejesz. Właśnie dlatego ja nie robiłam w żadnej ciąży. Po prostu mam inne podejście do tego ale każda z nas robi jak uważa
U mnie w dzień jeszcze jakoś daje rade ale wieczorem i w nocy to masakra. I znowu przeczuwam chłopca
W czwartek wizyta o 19,juz się nie mogę doczekać -
Sarrrra wrote:Dziewczyny moja beta dzisiaj po 20 h od wczoraj to 7350 . Wczoraj była 2250. Ona skacze. Gdybym wczoraj nie robiła to nawet nie wuedzidlabum że coś może być nie tak. Dziwne to dla mnie. Wiem jedni jesg dobrze i nie powtarzam już bo dostanę zawalu.
odłóż już robienie bety, wiesz, że jest dobrze! odetchnij i spokojnie poczekaj na badanie u gina. Będzie dobrze i nie ma sensu, żebyś się stresowała!
-
nick nieaktualny
-
pełnanadziei:} wrote:dokładnie
ale już masz doświadczenie z jednym więc szybko pójdzie z dwójką
Sarrra widzisz i nie ma się czym martwićteraz odpoczywaj i się ciesz:)
Z TRÓJKĄ :-)Z TRÓJKĄ KOCHANA -
Arga wrote:Ja dziś po spacerze z córką chyba z godzinę dochodziłam do siebie.A zawsze coś robiłam jak wracałyśmy. Dodatkowo jest mi strasznie zimno. Czuję się zmarźnięta do kości. Któraś tak ma?
-
JustyśkaG wrote:Z TRÓJKĄ :-)Z TRÓJKĄ KOCHANA
Bo jak nie my mamy, kobiety to kto
Choć powiem Wam szczerze, ze mój mąż bardzo mi pomaga, dlatego też jest mi lżejJustyśkaG lubi tę wiadomość
-
Arga wrote:Ja dziś po spacerze z córką chyba z godzinę dochodziłam do siebie.A zawsze coś robiłam jak wracałyśmy. Dodatkowo jest mi strasznie zimno. Czuję się zmarźnięta do kości. Któraś tak ma?
Sarrrra!! Ale rollercoaster..obiecaj że już nie zrobisz żadnej bety -
U mnie tak samo jak u tomania2806 -zdecydowanie gorącą. W poprzednich ciążach też tak miałam. Może gorące herbaty pij... Moja koleżanka jak była w ciąży też było jej ciągle zimno no i nie mogłyśmy razem siedzieć w pokoju bo ja zalewałam się potem a ona twierdziła że jest zimno...całe szczęście to szybko minęło bo miałybyśmy problem ze spotkaniami
-
Mnie w każdej ciąży w pierwszym trymestrze jest wiecznie zimno, później już przechodzi i raczej nie ma to związku z D3, bo mam w normie i ciągle suplementuję.
Sarrrra super, że beta jest ok (ja właśnie dlatego nigdy nie zrobiłąm żadnej bety, za bardzo by mnie to stresowało, a tak naprawdę nic by mi nie dało). Teraz już bez stesu czekaj do wizyty
U mnie codzienne mdłości, wzdęcia i zgaga w najlepsze. Najgorzej jest wieczorami. -
Marti83 wrote:Dasz radę
Bo jak nie my mamy, kobiety to kto
Choć powiem Wam szczerze, ze mój mąż bardzo mi pomaga, dlatego też jest mi lżej
No wiadomoAle powiem Wam że we wrześniu planowałam iść na egzamin na aplikacje...no i tak sobie teraz myślę...i myślę....jak ja to zrobię i kiedy? No coś muszę wykombinować to pewne
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Strasznie dużo czasu trzeba, żeby was nadrobić, nie mówiąc o dobrej pamięci, żeby skojarzyć co kto napisał
AdaEva bardzo mi przykro, cały czas miałam nadzieję, że zostaniesz z nami...
Tak w skrócie - mdłości mi w końcu przeszły, biust strasznie urósł, brzuch troszkę zmalał, odkryłam, że sok pomarańczowy dobrze na mnie działa, ale produkty mleczne muszę odłożyć - myślałam, że umrę jak ostatnio napiłam się maślanki.
Ruth, Arga ja też ciągle marznę.
-
Dziewczyny a jak jest z tym nabiałem, koniecznie trzeba jeść czy da radę bez?
Ja z nabiału jem tylko jaja i czasem ser żółty , mleko okazjonalnie, poza tym nic .
Czy nie spożywanie nabiału może mieć jakieś negatywne skutki ? słyszałyście coś ?
-
pełnanadziei:} wrote:Dziewczyny a jak jest z tym nabiałem, koniecznie trzeba jeść czy da radę bez?
Ja z nabiału jem tylko jaja i czasem ser żółty , mleko okazjonalnie, poza tym nic .
Czy nie spożywanie nabiału może mieć jakieś negatywne skutki ? słyszałyście coś ?
Jestem zdania, że organizm sam się upomina o to czego potrzebuje najbardziej, zwłaszcza w ciąży.
Oczywiście napisałam elaborat i mi go skasowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 15:33
-
Ruth wrote:A jesz mięso? Ja jestem wege, więc pilnuje bilansu Biała w diecie.
Jestem zdania, że organizm sam się upomina o to czego potrzebuje najbardziej, zwłaszcza w ciąży.
Jestem mięsożerna. Dla mnie to wszystko nowość i jeszcze nie potrafię odczytać mojego organizmu