CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruth wrote:I jeszcze sok z buraka i marchwi
codziennie jakiś sok warzywny do pracy (najlepszy pomidorowy, ale to chyba dlatego, że zawsze uwielbiałam pić krwawą mary
) i czasem jakieś soki owocowe w domu popijam, a z herbat to właśnie trochę się bałam bo ja mam mnóstwo herbat i ciągle jakieś kupuje i teraz będą na mnie czekać troszkę czasu
-
Ruth wrote:Ja nakupiłam ziołowych herbat..potem się okazało że jestem w ciąży
i sama mam ten dylemat.. chyba zostanę przy pokrzywie, melisie, mięcie i zielonej
-
teqz wrote:Ja to soki jak nałogowiec pije
codziennie jakiś sok warzywny do pracy (najlepszy pomidorowy, ale to chyba dlatego, że zawsze uwielbiałam pić krwawą mary
) i czasem jakieś soki owocowe w domu popijam, a z herbat to właśnie trochę się bałam bo ja mam mnóstwo herbat i ciągle jakieś kupuje i teraz będą na mnie czekać troszkę czasu
-
AdaEva współczuje z głębi serca , wiem ze nie ma słów które ukoja Twój ból ;( ale nie poddawaj się i wracaj szybko do nas ;*
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
AdaEva bardzo mi przykro:(tak jak dziewczyny piszą nir podawaj sie Aniołki do nas wracają :*
Hej :)co raz gorzej was nadrobić :)Ja dzisiaj nawet calkiem znośnie czuje sie ,rano obudziłam sie z przerażeniem dotknęłam piersi i nic nie czułam ale juz jest ok bola :d ja pije czarna herbatę z cytryna i owocowe ,z owoców to tylko mandarynki i grejpfruty mi podchodzą a z warzyw najbardziej podchodzą ziemniaki kapusta i papryka której przed ciążą nie jadałam.
Ja przyjmuje duphaston 3x1 i pragnę plus i dha.
-
nick nieaktualny
-
Lotopałanka wrote:Witam
Po weekendzie...ech mimo braków objawów coraz bardziej wierzę w to że faktycznie się udało...hahaha...jeszcze z 3 testy i wizytą i gina...muszę znaleźć jakiegoś dobrego szybko...bo badania szybko się przydadzą może dieta będzie znowu potrzebna - oby nie- bliskich już informowalyscie? Zastanawiam się kiedy ich poinformować, żeby nie zapeszyc
ale tak to jest jak na wizyte u gin czekasz 4 tyg
. No ale naszczescie już tylko tydzień zostaw wiec tylko z dwa jeszcze zrobię hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:01
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyAdaEva bardzo mi przykro
Sarrra trzymam kciuki za wzrost bety
Ja mam mdłości i wymiotuje. Do tego jestem strasznie rozdrażniona szybko się wkurzam a to nie jest dobre dla mnie dla Franka i dla Maluszka. Mąż zabrał Małego na spacer więc siedzę i odpoczywam. Zaraz muszę zabrać się za sprzątanie w sobotę mamy roczek i już mnie szlak trafia na przyjście teściowej -
AdaEva, tulę Cię mocno. Trzymaj się jakoś. Wierzę, że Aniołek za jakiś czas wróci na ziemię i Ci to wynagrodzi.