CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza 3 wrote:Dziewczyny mnie w tej ciąży w ogóle piersi nie bolą a w dwoch poprzednich to strasznie bolały. Czy to normalne, denerwuje sie? Caly czas ich dotykam i nic.
To moja druga ciąża.
Ani w poprzedniej,ani w tej nie bolą.
Możesz być spokojnaMysza 3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emisia35 wrote:Nie no jasne,żartuję sobie
Ale fakt jest taki,że zwlekałam z decyzją.
A zawsze chciałam,żeby różnica między dziećmi była max 3-letnia...
A będzie 9
Przynajmniej masz dziecko.. ja 30+ i poki co jedna nieudana ciaza, wiec nie jestes w najgorszej sytuacji -
Witam witam , ja mam wilczy glod non stop
mam 30 lat jak pojawi sie drugi maluszek bede miala 31, a planujemy 4:)
co do lotu samoloten - ja latalam po 2 miesiacu takze jesli lekarz pozwala mysle ze nie ma przeciwskazan.BettyCatriona lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Komcia wrote:Dziewczyny muszę to napisać! Dałam radę
Poszłam na zakupy pierwszy raz bez wózka i męża z Młodą na rękach. Bez wózka bo Rossmann na tyle daleko że trzeba samochodem, a targać wózek żeby 5 min nim w Rossmannie pojeździć bez sensu. Ale kupiłam 15 słoiczków na początek rozszerzania diety. Przy kasie postawiłam koszyk bo mi ciężko było jedną ręką trzymać Młodą, drugą wyciągać, ale po spojrzeniu Pani wiedziałam że nie mam co na nią liczyć. To osiągnięcie idę uczcić drzemką
To tak odbiegając od tematu. Czyli dzisiaj wizytę Meginka i kto jeszcze? Dajcie znać koniecznie
Ja mam jeszcze wizytę dzisiaj -
nick nieaktualny
-
Życzę Wam kochane żeby Wam się spełniły Wasze marzenia, dzieci są super
I nie ma nic wspanialszego na świecie niż słowa dziecka: "Kocham Cię Mamo bardzo mocno"
A ja w pracy to mam apetyt i non stop cos jem, a w domu to już nie tak bardzo. Różnie jest
A dzis cąły dzień mam takie bulgotanie w brzuchu, a (.)(.)to takie wrażliwe jak nigdy wcześniej
Dobrze, że jeszcze tylko trzy godziny i do domku.
Wczoraj pojechałam do endokrynolog a jej nie byłono i jutro ustaliły mi na szybko wizytę. Nawet znac nie dali, nie potrzebnie tam jechałam
-
Marti mnie wczOraj to bulgotanie męczyło hihi nie widziałam co się dzieje.
Dziś trochę śluzu z nitkami krwi przy podtarciu, mam nadzieję, że to nic złego nie wróży..
Agniechaaaa ja mam szwagra 16letniegośmieje sie, że jak był mały ( poznałam męża jak młody miał 4lata), to obiecał mi, ze będzie mnie na imprezy zabierał
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Ruth teraz tam na dole jesteśmy bardzo wrażliwe, moze podrażniłaś się przy podtarciu. Trzymam mocniutko kciuki żeby wszystko było dobrze
Ja mam brata 13 lat młodszego i moja córcia jest od tego brata też młodsza o 13 lat
Ja do moich braci mówię, żeby tez działali bo będzie duża różnica wieku między moimi dziećmi a ichAle ostatnio najstarszy z braci pochwalił się, ze w marcu zostanie tatusiem, więc będę ciocią
szkoda tylko, ze oni w Irlandii mieszkają
Komcia lubi tę wiadomość
-
I po spaniu.
Tak czytam Wasze objawy i poza lekkimi mdłościami co pare dni nic nie mam. Na początku mnie trochę męczyło bardziej, ale dzisiaj nawet cebule smażyłam i nic, a w poprzedniej ciąży to chyba bym z domu wybiegła. Ehh teraz to i ja się nakręcam czy wszystko w porządku ;/ Cały czas myslę czy nie zaszkodzę noszeniem Młodej, ale nie ma wyboru sama przecież nie wstanie.
Arga próbowałam chusty ale krzyk był taki, że myślałam że ją parzy ta chusta. O nosidłach czytałam że lepiej żeby dziecko chociaż siedziało.
Emisia35 miedzy mną a moim bratem jest 8 lat różnicy i zawsze będzie moim małym braciszkiem - jesteśmy bardzo zżyci. Teraz jest trochę gorzej, bo poszedł na studia i uważa że jest taki dorosły, że wszystko sam, ale myślę że to kwestia paru miesięcy bo przy 18nastce też tak miał. Także różnica nie ma znaczenia, tylko to co rodzice przekażą za wartości.
-
nick nieaktualnyRuth wrote:Marti mnie wczOraj to bulgotanie męczyło hihi nie widziałam co się dzieje.
Dziś trochę śluzu z nitkami krwi przy podtarciu, mam nadzieję, że to nic złego nie wróży..
Agniechaaaa ja mam szwagra 16letniegośmieje sie, że jak był mały ( poznałam męża jak młody miał 4lata), to obiecał mi, ze będzie mnie na imprezy zabierał
nawet dzis koleżanki dzwoniły ze w sobotę imprezujemy (oczywiście prawie nikt o ciazy nie wie) i musiałam sie jakos wykręcić
-
Komcia wrote:I po spaniu.
Tak czytam Wasze objawy i poza lekkimi mdłościami co pare dni nic nie mam. Na początku mnie trochę męczyło bardziej, ale dzisiaj nawet cebule smażyłam i nic, a w poprzedniej ciąży to chyba bym z domu wybiegła. Ehh teraz to i ja się nakręcam czy wszystko w porządku ;/ Cały czas myslę czy nie zaszkodzę noszeniem Młodej, ale nie ma wyboru sama przecież nie wstanie.
Arga próbowałam chusty ale krzyk był taki, że myślałam że ją parzy ta chusta. O nosidłach czytałam że lepiej żeby dziecko chociaż siedziało.
Emisia35 miedzy mną a moim bratem jest 8 lat różnicy i zawsze będzie moim małym braciszkiem - jesteśmy bardzo zżyci. Teraz jest trochę gorzej, bo poszedł na studia i uważa że jest taki dorosły, że wszystko sam, ale myślę że to kwestia paru miesięcy bo przy 18nastce też tak miał. Także różnica nie ma znaczenia, tylko to co rodzice przekażą za wartości. -
nick nieaktualnyEunice ja mam koleżankę która mama urodziła po UWAGA 50
i jej rodzeństwo ma straszę dzieci od nich, na wywiadówki chodziła jej najstarsza siostra siostra bo jej mama bała sie ze ją wezmą za babcie. Wsumie smutna historia bo strasznie słaby kontakt miała z mamą a z rodzeństwem tez kiepsko bo traktowali ją jak własne dzieci