CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
lenka_1999 wrote:Kochane czerwcowe mamusie...
U mnie aktualnie w 5tyg 3 dzień.
Byłam w środę na badaniu beta HCG - wykazało 1236, dziś po 48h wzrosła tylko 55% (1923), zamiast 66%. Aktualnie wylewam morze łez, bo bardzo się boję że nic z tego nie będzie przy mojej zakrzepicy. Dodatkowo dodam, że mam wysokie CRP bo aż 26... strasznie się boję, a przede mną weekend i następną betę mogę skontrolować dopiero w poniedziałek
Kochana jeszcze nic się nie stresuj! Mi bodajże jakoś w 6 tyg beta po 48h przyrosła ok .50% ale po 72%h przyrosła o te 66%. Także nic się nie denerwuj. U nas przy takiej becie jest na dzień dzisiejszy 1.11 cm szczęścia i serduszko 174 uderzenia na minutę.
Jak dziewczyny piszą- ciąża to nie matematyka!
Będzie dobrze!
Hefe odezwij się i daj znać co u Ciebie kochana.lenka_1999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja będę wam wszystkim tylko kibicować
Miód ma moje serce was tutaj widziećAgniechaaaa, summer86, joann, Ruth, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ruth tak żle z tymi mdłościami ?
A ja mam taki plan że do czerwca zafasolkujeRuth lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ruth wrote:Nieee..lubię swój ból piersi i moje mdłości..i to, że mnie ścina z nóg;-) wszystko byle w czerwcu tulić
..czyli co? Zwalniamy Ci w czerwcu brzuszek?
p.s taki bonus dla kararucha z epoki lodowcowej na tamtej stronie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A my wrocilismy wlasnie z IP. Od 15 mialam takie skorcze zoladka jakby mi go ktos probowal wyrwac przez kregoslup. I to z czestotliwoscia co 15-20min. Cos mi siadlo na zoladku. Myslalam, ze przejdzie, ale bolalo coraz mocniej i czesciej. Dostalam nospe domiesniowo i przeszlo. Przy okazji widzialam Bobo. Widac juz nozki i raczki i pieknie bijace serduszko w 18mm cialku
Ide spac, bo jestem wykonczona :*
pełnanadziei:}, joann, Flowwer, Marya lubią tę wiadomość
-
Barbarka, dobrze że pojechalaś na IP. Cieszę się, że wszystko ok i Maluszek rośnie
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Hejka! Po wizycie
Ciąża młodsza o tydzień. A dzieciątko ma 1,81 cm. Serduszko widziałam
termin wg usg przesuwa mi się na 5.06
U mnie wyszło tak samo:-) też tydz młodsza:-)
Dziewczyny ale kupilismy mega prezent żeby dziadkom powiedzieć -
https://zapodaj.net/c7db08adde909.png.html
Dostaliśmy to zawiazane czerwoną wstążka, która zakrywa napis "będziemy mieli dziecko".. przywiazałam tescik ładnie do whiskacza i jak dziadki odwiążą wstążeczkę to będą mieli niespodziankęArga, BettyCatriona, Flowwer, anna23 lubią tę wiadomość
-
Jakoś nie chce mi się wstawać. Partner bawi się z młodą, ja piję kawę ale trzeba coś zjeść i tu zaczynają się schody. Od wczoraj mnie mdli, nie chce mi się myśleć o jedzeniu ale dziecko musi jeść coś więcej niż banany.
W poniedziałek dzwonię do gina i ma mnie upchać gdzieś w przyszłym tygodniu na wizytę. Będzie to niby 8 tydzień ale 7 według usg zastanawiam się jakie badania warto zrobić przed wizytą? -
Ruth wrote:Arga nie dostałaś jeszcze żadnego skierowania na badania? Dziewczyny wypisywaly kilka stron wcześniej co warto zrobić