CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No to my po wizycie. Było nadzwyczaj miło zwolnienie bez problemu, zdjecie usg dla tatusia, recepty, drugie usg na oddziale gdzoe lepszy sprzęt. Jedyne co mnie martwi dzisiaj 8tydz+0 i słabo widoczne serduszko. Mamy przyjsc za tydzień bo niby ciąża jednak młodsza jest. Miała tak któraś z Was? Umre z nerwow przez ten tydzień...
Mała_Mii, Komcia, Marya lubią tę wiadomość
Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
orzeszki wrote:No to my po wizycie. Było nadzwyczaj miło zwolnienie bez problemu, zdjecie usg dla tatusia, recepty, drugie usg na oddziale gdzoe lepszy sprzęt. Jedyne co mnie martwi dzisiaj 8tydz+0 i słabo widoczne serduszko. Mamy przyjsc za tydzień bo niby ciąża jednak młodsza jest. Miała tak któraś z Was? Umre z nerwow przez ten tydzień...
orzeszki lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Postaram się chociaż będzie ciężko bo wizytę mam rano , wtedy na wizycie nie spytałam gina czemu nie rusza siw nawet nie byłam świadoma ze juz na tym etapie maleństwo odprawia figle
Ja byłam zaskoczona, że dziecko tak bardzo się rusza, ciągle czymś machało i skakało jak na trampolinie. Lekarz nie umiał serduszka uchwycić. Poprzednie dzieci były spokojne, też się nie ruszały. -
orzeszki wrote:No to my po wizycie. Było nadzwyczaj miło zwolnienie bez problemu, zdjecie usg dla tatusia, recepty, drugie usg na oddziale gdzoe lepszy sprzęt. Jedyne co mnie martwi dzisiaj 8tydz+0 i słabo widoczne serduszko. Mamy przyjsc za tydzień bo niby ciąża jednak młodsza jest. Miała tak któraś z Was? Umre z nerwow przez ten tydzień...
Nie martw sięwszystko na pewno będzie dobrze
-
U mnie dziś wizyta..niespodziewana..bo wymuszona, widziałam serducho, wg usg jest 7t2d, więc wszystko się zgadza
Miałam wypadek..jakis koleś we mnie walnął z impetem bo się zagapil ... niby nic mi się nie stało, ale wolałam sprawdzić, także..wizyta była. Serducho jest pięknie pikająceorzeszki, Komcia, Marya lubią tę wiadomość
-
Teqz moja koleżanka z pracy na migrenę piłam wode niegazowana z cytryna ale czy rzeczywiście pomaga to nie wiem .
A moze to zatoki ? Ja jak zmarznę to zaraz Glowa mnie boli od zatok .
A jak to jest z tym spaniem bo dostaje złote rady na brzuchu nie spij bo nie wolno na plecach tez nie bo cos tam uciska i na prawym boku tez nie wolno bo sa chyba słabsze przepływy , kiedys czytam artykuł ze to jest nieprawda i organizm sam nam bedzie podpowiadał czy musimy zmienić pozycje czy nie .Ja najwięcej śpię na plecach i brzuchu bo mi jescze wygodnie. -
Arga wrote:Miałam tak z młodą. Później nadgoniła a nawet w niektórych parametrach wyprzedziła swój wiek. Teraz ciąża też jest młodsza i czekam jak na szpilkach bo za godzinę mam wizytę.Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
Ruth wrote:Orzeszki.. ja mam tak każda ciąże;) potem dzieciątka nadrobily;-) nie martw sięTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
Ruth wrote:U mnie dziś wizyta..niespodziewana..bo wymuszona, widziałam serducho, wg usg jest 7t2d, więc wszystko się zgadza
Miałam wypadek..jakis koleś we mnie walnął z impetem bo się zagapil ... niby nic mi się nie stało, ale wolałam sprawdzić, także..wizyta była. Serducho jest pięknie pikająceTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
No i termin mi się o równy tydzień przesunął zobaczymy jak ten mój mały bąbelek się rozwija we wtorek bo mam kolejna wizytę
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 14:31
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dla pocieszenia powiem wam ze moja mama miała ze mną różnice 5 tyg różnicy w terminach z om i usg
bo od początku byłam malutka i urodziłam się 10 dni po terminie z om i wody były zielone co znaczyło ze byłam przenoszona a było to pare tyg przez terminem z usg
a urodziłam się malutka i ważyłam coś 2,700
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
orzeszki-ja tez w kazdej ciazy mialam za małe malenstwo,pozniejsza owulka,dłuzsze cykle itp.W trzeciej ciazy myslalam,nie dam sie jak znowu tak usłysze,a i tak sie stresowalam,bo oczywiscie usłyszałam,że malec za mały,a potem bylo juz ok
19.06.2108r -
nick nieaktualnyRuth wrote:U mnie dziś wizyta..niespodziewana..bo wymuszona, widziałam serducho, wg usg jest 7t2d, więc wszystko się zgadza
Miałam wypadek..jakis koleś we mnie walnął z impetem bo się zagapil ... niby nic mi się nie stało, ale wolałam sprawdzić, także..wizyta była. Serducho jest pięknie pikające -
Welonka ja byłam 8 dni temu i maleństwo tez się nie ruszało. Powiedziałam do lekarza, że takie spokojne, nic się nie rusza... on odp ze na tym etapie jeszcze jest spokojne, ale już niedługo będzie szaleć.
Niby mnie uspokoił, ale dalej siedzi mi to w głowie. Ale musi być dobrze! Ja w sumie przed wizytą mało jadłam a tym bardziej nic słodkiego wiec następnym razem też zjem batonika:)