CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
klarunia1978 wrote:Dziewczyny, ile macie lat? Ja jestem rocznik 78. Zastanawiam się czy jestem najstarsza na forum, czy ktoś mnie przebije?
Pewnie jestes najstarsza, ale masz juz trojke dzieci.. ja jestem mlodsza 9 lat, ale to moje pierwsze dziecko.. -
Sarrrra wrote:Hej a powiedz mi jeśli chdzi o tego kwiaka to jakies był/jest wiekości i czy dalej jest? czy lekarz kazał ciągle leżeć plackiem czy po prostu nie męczyć się?
kazała też ograniczyć współżycie bo jest umiejscowiony tuż nad szyjką macicy. Ogólnie nie straszyła mnie nim, mówiła,że bardzo dużo kobiet je ma. Dostałam jedno opakowanie luteiny i zobaczymy teraz na wizycie. Nie miałam żadnych plamień czy krwawienia
-
nick nieaktualny
-
Tròjka wrote:1,5 cm x 0,5cm kazała mi po prostu odpoczywać i nie biegać wszędzie jak zwykle
kazała też ograniczyć współżycie bo jest umiejscowiony tuż nad szyjką macicy. Ogólnie nie straszyła mnie nim, mówiła,że bardzo dużo kobiet je ma. Dostałam jedno opakowanie luteiny i zobaczymy teraz na wizycie. Nie miałam żadnych plamień czy krwawienia
-
Jak masz możliwość to leż, wiadomo nie zawsze to wychodzi, ja np mam 2 dzieci i nie ma szans
niby odchodzi się od takiego leżenia plackiem, ale chyba wszystko zależy od przypadku.Mi tłumaczyła jakoś, że mogą powstawać jak zarodek się implantuje to może troszkę uszkodzić wyściółkę i czasem tak powstaje krwiak.
Na katar polecam inhalacje ze zwykłej soli fizjologicznej, ze 2/3 razy dziennie po 2 ml
Poza tym zrób sobie taką miksturę z cytryny, imbiru, miodu i dodawaj do herbaty lub do wody. Albo np maliny do herbaty dodawajAle to naprawdę trzeba takich rzeczy dużo pić żeby to miało jakiś sens
-
Teqz ja też 94;)
A co do aborcji uważam,że każda kobieta powinna miec prawo aby zadecydować czy chce urodzić chore dziecko czy nie.
Sara ja na katar stosuje sól fizjologiczna w spreu ja mam zwykłą mialam juz przed ciąża pisze ,ze kobiety w ciąży i dzieci mogą stosować sle wiem ,ze w aptece można dostać specjalne dla kobiet w ciąży. -
Też robiłam sobie inhalacje z soli fizjologicznej i katar mi przeszedł
Co do wieku to też jestem 86 :)Mam syna 8 letnego i mówi że chce pomagać przy dzidzi tylko nie będzie zmieniać pieluszek bo śmierdzą :pArsenka86, pełnanadziei:}, ewulek, malka lubią tę wiadomość
-
teqz wrote:Dziewczyny trzeci dzień umieram z migreną taką, że powoli nie wiem jak funkcjonować. Jakie tabletki na ból głowy mogę wziąć? Bo zaraz chyba oszaleje
-
klauuudia wrote:Dziewczyny tak mnie męczy momentami ból głowy taki pulsujacy... straszne to jest a tabletki niewskazane
jak sobie z tym sądzicie?