CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi belly wyliczyło termin na 9,06 a gin na 8 to różnicy dużej nie ma :)Synuś wyszedł tydzień po terminie i jestem ciekawa jak będzie teraz
Genetyczne mam w czwartek na 8,30Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 07:29
kokkosanka lubi tę wiadomość
-
Fajnie ze jutro tyle wizyt i genetyczych:) ale będzie tu wrzało jak wszystkie zaczną się chwalić!
Anitka super, że też masz na 4.06. Będziemy porównywać nasze maluszki:) co do porodu to myślę, że ja urodzę ostatnia. Córka wywoływana była tydzień po terminie, bo zupełnie nic się nie działo. Chciałabym załapać się na maj, ale pewnie będzie połowa czerwca;) choć każda ciąża inna wiec zobaczymy:)
-
Hej dziewczyny
ale mamy dużo wizyt prenatalnych w tym tygodniu, trzymam mocno kciuki za każdą z Was
Ja mam prenatalne dopiero 4/12 i już nie mogę się doczekać a to jeszcze tyle czasu
Pochwale się Wam trochę bo dziś obchodzę 25 urodziny i powiem Wam że to najlepsze urodziny w moim życiu - mieć w sobie takie dwie istotki to najlepszy prezentKitulec, Anitka201, Fufka30, Emisia35, Wonderland, Arga lubią tę wiadomość
-
Dobry Wszystkim
zapowiada się wizytowy czas
będzie co czytać, oczywiście za wszystkie wizyty trzymam kciukibędzie dobrze
u mnie spokój cisza w domu-pierwszy dzień, kiedy jestem samadzieciaki w szkole, przedszkolu, mąż w pracy, a pies śpi obok mnie
aż nie wiem, co z tym czasem zrobić
jak się obudziłam świeciło piękne słońce, myślałam, że może do ogrodu na chwilę wyjdę, ale teraz się zachmurzyło i zimno jest oraz wietrznie, że chyba sobie odpuszczę.
oo może hybrydki sobie zrobię :p -
Eunice ja nie moge używać oleju kokosowego, raz zaryzykowałam i miałam tak potworne ropne „bolaki”. Później doczytałam ze dla osób ze skóra podatna na zapychanie olej kokosowy jest niewskazany. Ja używam oleju z nasion bawełny i ze słodkich migdałów. Jeśli chodzi o kremy na rozstępy to polecam serie z rossmanna dla kobiet w ciazy i elancyl na rozstępy dla kobiet w ciazy.
Ja chyba ponownie wracam do hybryd, mam swój zestaw. Odpuściłam w 1 trymestrze ale bardzo mi brakuje ładnych i trwałych paznokci. Dzisiaj wieczorkiem sobie zrobię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypełnanadziei:} wrote:Hej dziewczyny
ale mamy dużo wizyt prenatalnych w tym tygodniu, trzymam mocno kciuki za każdą z Was
Ja mam prenatalne dopiero 4/12 i już nie mogę się doczekać a to jeszcze tyle czasu
Pochwale się Wam trochę bo dziś obchodzę 25 urodziny i powiem Wam że to najlepsze urodziny w moim życiu - mieć w sobie takie dwie istotki to najlepszy prezent
Spełnienia marzeń i zdrowych maluszków!pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
Pełnanadziei wszystkiego najlepszego :*
U mnie USG genetyczne w środę o 8:45, więc o tyle dobrze, że z rana
Czy któreś z Was robią tylko USG? Nie planowałam PAPP-A, ale widzę, że dużo z Was robi i nie wiem czy też nie zrobić..pełnanadziei:} lubi tę wiadomość