CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj Paulincia
pelnanadziei Kochana !! Sto lat! Najpiękniejszy prezent Masz w sobie..a reszta niech się spełnia, tak, jak to sobie wymarzyłaś
Ja wracam z zakupów..spodnie ciążowe zakupione, strój kąpielowy i staniki..bo nawet te sportowe już ciasnehihi
pełnanadziei:}, Paulincia88 lubią tę wiadomość
-
Ja po prenatalnych. NT w normie, wszystko co powinno byc jest. Teraz tylko 2tyg na wynik pappy bede czekac. Maluszek prawie 6cm, 4 dni mlodszy niz z OM. Fikal jak szalony i jedna reka ciagle w gorze tak jak starszy
wydruk kiepski ale na monitorze super bylo widac. Wyglada jakby pindol sterczal ale gin powiedzial zeby sie nie sugerowac bo na tym etapie to moze lechtaczka tak sterczec.
Wazne ze wszystko dobrze bo mlody cala noc wyl i z nerwow mega mi sie brzuch spinal i sie zestresowalam jeszcze bardziej. Jako ze nocka zarwana to mlody co chwila histeria wiec wylecialam z domu bez sniadania doslownie ciagnac mlodego za fraki do windy bo bym sie do gina spoznila i jak sie w CH po drodze zatrzymalam zeby cos do jedzenia kupic to mezowi auto zarysowalanehhh zawsze cos
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e580dc7af81.jpgEmisia35, Hefe, pełnanadziei:}, Arga, Wonderland, Kiki1916, Anitka201, Marya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, Zaczynam czytać forum. Napisałam długiego posta i widzę że ciągle znika. Już trzeci raz nie napiszę. Jak cofam i dodaje nowego to tamten zostaje tylko z jednym zdaniem, nawet po edycji. Spróbuję na komputerze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:20
-
Ewulek cieszę się, że z dzidzią wszystko ok
to najważniejsze
auto się naprawi, pewnie jakaś ryska mała?
Paulincia, podziwiam za próbę przeczytania forum, mi ciężko było 30str zaległości przeczytać, a Ty masz prawie 260 :oWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:15
ewulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewulek wrote:Ja po prenatalnych. NT w normie, wszystko co powinno byc jest. Teraz tylko 2tyg na wynik pappy bede czekac. Maluszek prawie 6cm, 4 dni mlodszy niz z OM. Fikal jak szalony i jedna reka ciagle w gorze tak jak starszy
wydruk kiepski ale na monitorze super bylo widac. Wyglada jakby pindol sterczal ale gin powiedzial zeby sie nie sugerowac bo na tym etapie to moze lechtaczka tak sterczec.
Wazne ze wszystko dobrze bo mlody cala noc wyl i z nerwow mega mi sie brzuch spinal i sie zestresowalam jeszcze bardziej. Jako ze nocka zarwana to mlody co chwila histeria wiec wylecialam z domu bez sniadania doslownie ciagnac mlodego za fraki do windy bo bym sie do gina spoznila i jak sie w CH po drodze zatrzymalam zeby cos do jedzenia kupic to mezowi auto zarysowalanehhh zawsze cos
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e580dc7af81.jpg -
pelnanadziei samych pięknych dni w życiu Ci życzę i dużo uśmiechu
ewulek super, że wszystko dobrze a na zdjęciu i tak widać jaki już duży jest fasolek❤
ewulek, pełnanadziei:} lubią tę wiadomość
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Paulincia88 wrote:Cześć, Zaczynam czytać forum. Napisałam długiego posta i widzę że ciągle znika. Już trzeci raz nie napiszę. Jak cofam i dodaje nowego to tamten zostaje tylko z jednym zdaniem, nawet po edycji. Spróbuję na komputerze...
Hej
Prawdopodobnie dzieje się tak.. zwłaszcza u mnie jak używam gotowych emotikonek z klawiatury na telPaulincia88, pilik lubią tę wiadomość
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Paulincia88 wrote:Cześć, Zaczynam czytać forum. Napisałam długiego posta i widzę że ciągle znika. Już trzeci raz nie napiszę. Jak cofam i dodaje nowego to tamten zostaje tylko z jednym zdaniem, nawet po edycji. Spróbuję na komputerze...
Ja tez nie moge gotowych emotikon uzywac i na jak pisze na tel to tez czesto nie dodaje
Sarrrra wrote:pełnanadziei wszystkiego najlepszego
czy to normalne, ze z końcem 9 tyg zaczynają mnei dopiero mdłości dopadać i zmęczenie? wcześniej było tak że ąz się dziwiłam, ze nie mam objawów.
Tak. Mi sie pozno zaczely
Kitulec wrote:Ewulek cieszę się, że z dzidzią wszystko okto najważniejsze
auto się naprawi, pewnie jakaś ryska mała?
no niby mala ale malzu bedzie jeczalWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 11:28
Paulincia88 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za życzenia :*
Ewulek super że wszystko w porządku, teraz czekamy na kolejne dobre wieści
Tegz mi lekarz kazał zrobić test pappa a teraz się naczytałam że w przypadku ciąż bliźniaczych zazwyczaj kiepskie wyniki wychodzą i dodatkowy stres. I też jestem w kropce, ale jak trzeba to trzeba.
Jeszcze niektórzy mówią że w dniu USG, inni że można wcześniej aby wyniku były już na badaniach prenatalnych i sama nie wiem.
-
pełnanadziei:} wrote:Dziękuję za życzenia :*
Ewulek super że wszystko w porządku, teraz czekamy na kolejne dobre wieści
Tegz mi lekarz kazał zrobić test pappa a teraz się naczytałam że w przypadku ciąż bliźniaczych zazwyczaj kiepskie wyniki wychodzą i dodatkowy stres. I też jestem w kropce, ale jak trzeba to trzeba.
Jeszcze niektórzy mówią że w dniu USG, inni że można wcześniej aby wyniku były już na badaniach prenatalnych i sama nie wiem.
Ja mialam dzis pobierana krew i wynik za 2 tyg. W pierwszej ciazy mialam wynik w dzien badania usg wiec nie ma reguly. -
Pełnanadziei,wszystkiego najlepszego
Ewulek,super wieści
Witam nową mamusię i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze i jutrzejsze wizyty:)
Oj,będzie się jutro działo :ppełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak więc zasiadłam do niezawodnego laptopa... Już myślałam że coś mnie trafi na komórce, opisałam całą historię i się wszystko kasowało pewnie przez te emotikony, a wiadomo jak z nerwami na początku...
Jestem teraz w pierwszej ciąży. 2 lata temu chorowałam na jakieś zapalenie tarczycy -nadczynność, ale teraz już wszystko pod najlepszą kontrolą. Mam niby jeszcze PCOS, ale jak widać w ciążę szybko udało się zajść. Od początku roku biorę inofolic na wyrównanie cykli i przygotowanie do ciąży, co naprawdę pomogło. Jednak na początku października zgłosiłam się do lekarza, ponieważ nie miałam miesiączki przez 2 miesiące, wcześniej brałam antybiotyki na anginę, zęba i widocznie osłabił się organizm więc postanowiłam sprawdzić. Na kontroli okazało się, że za 5 dni będzie owulacja, jak okres sam nie przyjdzie miałam zacząć brać luteinę. Hmm i postanowiliśmy nie tracić tej szansy i postaraliśmy się o dzidzię, po 2 tyg. zrobiłam test i wyszedł pozytywnie!!!Na drugi dzień zadzwoniłam do ginekologa, wizyta dopiero za 2,5 tyg. Doczekałam się, ledwo siedziałam w pracy, ciągle mdłości, te zapachy, siku co 5 min., bolące piersi i co w moim przypadku najbardziej doskwierające - senność!! Dosłownie zasypiałam na biurku. No ale nadszedł w końcu długo wyczekiwany dzień, zobaczyłam serduszko, wszystko super, łzy leciały. Tylko okazało się że mam krwiaczka, ale jak tak czytam - bierzecie luteinę i dużo leżycie. Lekarka kazała się oszczędzać, oczywiście dostałam zwolnienie. Trzeba było od razu w pracy powiedzieć, a chciałam trochę poczekać z nowiną. Na USG wyszedł wtedy 7t2d, wg moich obliczeń tak samo
Teraz czekam do końca przyszłego tyg. na kolejna wizytę. Leżę i odpoczywam, ciągle chce się spaaaaać, mam spuchnięte strasznie dziąsła. Jeszcze Wam się wyżalę, że wczoraj schodziłam po schodach w domu, byłam w skarpetkach i się poślizgnęłam. Przejechałam na pupie cały zakręt. Teraz ledwo leżę, siniak wielkości ręki. A tak na siebie uważam!...
Pozdrowienia, fajnie tak poczytać o Waszych przeżyciach. Już jakiś czas temu tu zaglądałam, ale długo się zbierałam żeby napisać.
anieszka, ewulek lubią tę wiadomość
-
Pelnanadziei:} wszystkiego najpiękniejszego. Te urodziny z pewnością zapamiętasz szczególnie
Ewulek cudne wieści, co tam mała ryska. Mąż troche pomarudzi, ale zaraz mu przejdzie
Paulincia witaj. Odpoczywaj - w końcu kiedy, jak nie teraz
Widzę jutro wysyp prenatalnych. Miałam mieć w zeszłą sobotę, ale lekarz zachorował i mam w czwartek.pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
Pełnanadziei wszystkiego najlepszego :*
Ewulek ale duża dzidzia! Super:)
Teqz ja też mam tylko usg. Mój gin nic nie mówił na temat krwi. Jeszcze będę się go pytać, ale jak usg będzie ok to nie będę robić nic więcej. Zresztą i tak pewnie będzie już za późno?
Moja córcia śpi a ja pije ciepłą herbatkę i myślę co robićobiad mam z wczoraj wiec nie muszę gotować. Chyba umyję podłogi, bo w sobotę nie zdążyłam;P
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
Hej beta dzisiaj prawie 93000... Ciągle rośnie chociaż za mało jednak tak mi sie wydaje... Czekamy do 15 bo mamy wizyte. Trzymajcie za nas w kciuki
Marya, BettyCatriona lubią tę wiadomość
Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
orzeszki wrote:Hej beta dzisiaj prawie 93000... Ciągle rośnie chociaż za mało jednak tak mi sie wydaje... Czekamy do 15 bo mamy wizyte. Trzymajcie za nas w kciuki
Musi być dobrze,później beta wolniej przyrasta, kciuki zaciśnięte