CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruth, przykro mi bardzo
Ale nie było w tym Twojej winy.
Ważne, że z kolejnymi ciążami już było okRuth lubi tę wiadomość
-
KlaudiaS wrote:Dziewczyny mam pytanie w jakich sklepach będziecie zaopatrywać się w ciuszki dla maluchów? Rozglądałam się ale w smyku ceny są bardzo wysokie a nie wiem jak to ma się do jakości.
wiadomo jest czasami drożej, ale ubranka wytrzymały kilka dzieci i są jak nowe.
-
Sarrrra, nie przejmuj się mój tylko delikatnie widoczny wieczorem. A na pewno zdecydowanie nie taki jak dziewczyny pokazuja na zdjeciach. Zobaczysz jak nam wyskoczy to odrazu będzie spory. W poprzednich ciążach widoczny miałam dopiero w 16 tygodniu. Więc uszy do góry doczekamy się.
Ruth, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Witam się w tą leniwa niedziele
Dziewczyny też tak macie że wszystko Was wzrusza? Mnie rozczula nawet widok bawiących się dzieci (również w tv) masakra jakaś
A co do ruchów to dziś już jestem ich pewnasą dużo bardziej wyraźne
nawet przed chwilą maluszek dał k sobie znać
-
KlaudiaS wrote:Dziewczyny mam pytanie w jakich sklepach będziecie zaopatrywać się w ciuszki dla maluchów? Rozglądałam się ale w smyku ceny są bardzo wysokie a nie wiem jak to ma się do jakości.
-
Eh...ja u teściow i oczywiście przygadywanie, że jestem chuda..."o matko ta w ciąży i taka chuda"...kurde zawsze byłam szczupła i nie zmienię tego. Po dwóch ciążach wchodziłam w swoje ciuchy z początku studiów. Zawsze to samo gadanie tutaj. Już się wkurzam i zaczynam ripostowac
-
Betty, mnie dziś głowa mniej już boli, już przynajmniej nie migrenowo, wczoraj myślałam, że idzie się wykończyć
Jak wstałam rano, cieszyłam się, że czuję, że żyje, bo nie bolało aż tak
Ruth, śliczny brzusio.
Przykre z tą pierwszą ciążą. Tego nie da się przewidzieć. Najważniejsze, że potem wszystkie okZazwyczaj jest tak, że albo od razu wszystkie ciąże dobre, a też często, że coś z pierwszą niezbyt, a kolejne zakończone sukcesem
U mnie w I ciąży szybko brzuszek, z ciążą z córcią długo mały, obecna - już widać, że gdzie jak chodziłam z córcią to dużo później wyskoczył.
Także Dziewczyny, każda ciąża inna, więc nie ma co patrzeć na brzuszki.
Trójka, ja też z tych chudszych kobiet....Babcia na siłę czekoladę i delicje z Lewiatana mi wpycha, jak sie nie częstuje, to pyta dlaczego się odchudzam, przecież tak mizernie wyglądam. Teściowa wiecznie mi powtarza, ze za szczupła jestem i ciągle jakieś wiejskie kiełbachy czy wędzone żeberka mi wciskałaby. Dziwiła się, że w ciąży nie jem półsurowych wędzonych żeberek, od razu...dlaczego się odchudzam
Hm, tylko 58 czy 60 kg to tak normalnie, szczupło, a nie za chudo.
Także masz dziś wesoło, nie przejmuj się, zazdroszczą Ci
U mnie też kilogramy po ciąży szybko spadały i praktycznie od razu wskakiwałam w swoje ciuchy sprzed ciąży
Mnie dziś śluz jak płodny, dziwnie.
Która jutro wizytuje?
U mnie od rana zabiegany dzień, muszę iść po poradę prawną o 8, potem załatwić sprawy w moim biurze związane z L4 i przedłużeniem umowy, potem jeszcze na konsultację do endokrynologa na NFZ, żeby mieć w razie skakania TSH.
Też od czasów ciąży, potem urodzenia córci jestem bardziej wrażliwa. Nic się nie zmieniło teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 15:19
-
Mi na ciuszki podrzuciła pomysł koleżanka, która ma termin na początek lutego, że u nas w mieście jest outlet i przywożą ubrania zza granicy typu zara, primark i kg takich ciuszków kosztuje 100 zł. Bardzo chętnie zwiedzę to miejsce i to na pewno nie raz
BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny faktycznie zapomniałam o lupilu z Lidl muszę w takim razie polować kiedy będą.
Co do prywatności my mieszkamy z moimi rodzicami ale mamy swoje dwa pokoje kuchnię i łazienkę i nikt nam tu nie chodzi czasem wręcz muszę namawiać żeby mama czasem przyszła na gore. Na wiosnę planujemy wstawić drzwi na klatkę schodową że względu na bezpieczeństwo malenstwa wtedy nawet nie będziemy słyszeć że ktoś z nami mieszka -
Witajcie dziewczyny my juz w domu , ale glowa mi pęka
Ja tez jestem drobna i szczupła w pierwszej ciazy prawi nic nie było widać długo teraz brzusio juz zaokrąglone
Ciuszki jakie wypróbowałam z Zosia
Kappahl - świetne materiały, rewelacja jakość ale ceny wysokie
Cocodrillo - jakość zależy co kupujecie fajne body, legginsy sweterki ceny wysokie
5-10-15 materiały średnie, ale na promocji warto
Smyk - ceny wysokie jakość nie najlepsza
Lupilu lidla - dobre ceny ładne wzory jakość tez fajna
Carters - bardzo fajne kupowałam wielopaki na Allegro
Gap - body sie naciągają, ale bluzy maja fajne
Zara - jakość kiepska i ceny za wysokie moim zdaniem jeżeli chodzi o body ale dla dzieci powyżej 9m maja ładne ciuszki
ewulek lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
anna23 wrote:Mi na ciuszki podrzuciła pomysł koleżanka, która ma termin na początek lutego, że u nas w mieście jest outlet i przywożą ubrania zza granicy typu zara, primark i kg takich ciuszków kosztuje 100 zł. Bardzo chętnie zwiedzę to miejsce i to na pewno nie raz
Anna23 A nie masz kogoś w uk kto mógłby ci kupić tam ubranka? Bo wiesz w primark są bardzo tanie ciuchy, A jeśli takowe znajdziesz u nas w outletach maja znacznie wyzsza cene aniżeli nowe w sklepie w uk. -
BettyCatriona wrote:Anna23 A nie masz kogoś w uk kto mógłby ci kupić tam ubranka? Bo wiesz w primark są bardzo tanie ciuchy, A jeśli takowe znajdziesz u nas w outletach maja znacznie wyzsza cene aniżeli nowe w sklepie w uk.
kolega jest w Irlandii i jak przylatuje w styczniu to już mu wysyłam linki, ale ja wolę na żywo sobie coś zobaczyć, bo posłać faceta (i to jeszcze nie swojego) po ciuchy to może skończyć się końcem znajomości - żarcik
BettyCatriona lubi tę wiadomość