CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Admiralka bardzo mi przykro
A mnie dzisiaj wszyko tak wkurza... ze aż nakrzyczałam na dziadka. Teraz mi głupio, ale tak mnie zdenerwował. Co ogólnie u mnie jest dziwne, bo ja się naprawdę rzadko denerwuje, a już na pewno nie krzyczę na dziadka
Po dzisiejszych wiadomościach coraz bardziej zaczynam się denerwować przed moimi wizytami... a tu jeszcze tyle czasu do nich
-
klarunia1978 wrote:Super, że wszystko w porządku. Śliczne zdjęcie.
Ale z tymi mdłościami to nie do końca jest tak i nie piszę, żeby Cię urazić.Ale jest cała masa kobiet bez mdłości, których ciąże rozwijają się prawidłowo i przypadki jak mój pierwszy mdłości non stop a w 11tyg okazało się że dzidzia nie żyje od 9 tygodnia. Więc nie przywiazywalabym się tak bardzo dobrej teorii.To moja trzecia ciaza i jesli chodzi o mdlosci najgorsza... Liczylam na jakas pomoc od niego, dobra rade, a on tylko "zazartowal" ze musze wyboerac - mdlosci albo... Taki subtelny zarcik, czym mnie zdenerwowal okropnie. No nic, kazdy moze miec gorszy dzien.. Chyba ze chcial mnie pocieszyc, zebym jakos lepiej znosila te mdlosci, nie wiem.
-
KochamSłońce wrote:Wiem.. Napisalam to troche ironicznie
To moja trzecia ciaza i jesli chodzi o mdlosci najgorsza... Liczylam na jakas pomoc od niego, dobra rade, a on tylko "zazartowal" ze musze wyboerac - mdlosci albo... Taki subtelny zarcik, czym mnie zdenerwowal okropnie. No nic, kazdy moze miec gorszy dzien.. Chyba ze chcial mnie pocieszyc, zebym jakos lepiej znosila te mdlosci, nie wiem.
-
KochamSłońce wrote:Wiem.. Napisalam to troche ironicznie
To moja trzecia ciaza i jesli chodzi o mdlosci najgorsza... Liczylam na jakas pomoc od niego, dobra rade, a on tylko "zazartowal" ze musze wyboerac - mdlosci albo... Taki subtelny zarcik, czym mnie zdenerwowal okropnie. No nic, kazdy moze miec gorszy dzien.. Chyba ze chcial mnie pocieszyc, zebym jakos lepiej znosila te mdlosci, nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
Marya wrote:trochę się zmartwiłam u mojego malucha tętno to 140 ;( to chyba za mało...
Marya właśnie wg mnie dobre. Moje dziecko ma zdecydowanie przy górnej granicy normy. Co mnie też martwi... No i NT wysokie zaraz przy max granicy. I ten płyn w brzuszku- to chyba fachowo się nazywa obrzęk. Tyle Dziś usłyszałam że aż się sama gubię.Dobrze, że mój angielski jest na dobrym poziomie bo bym inaczej nie miala zielonego pojęcia o niczym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 17:13
-
Nadrabiam dzisiejszy dzień i bardzo mi smutno
Admiralka, nawet nie wiem co napisaćTak bardzo chciałabym Cię teraz móc przytulić..
Dziewczyny, co do tętna u mnie ostatnio na wizycie (9t0d) tętno było 177 i lekarz nie mówił nic, że to źle.
Mam pytanie, czy któreś z Was odczuwają ból w dolnej części pleców? U mnie było 2 dni spokoju na weekend i znów wrócił -
Za 10 min mam zadzwonić do swojego ginekologa w Polsce i z nim przedyskutować wyniki dzisiejszego usg. Ufam mu jako lekarzowi i bardzo się stresuje tym co powie ale wiem że nie będzie też koloryzowal jeśli wg niego będzie coś nie tak w tych pomiarach z dzisiaj.
-
BettyCatriona wrote:Za 10 min mam zadzwonić do swojego ginekologa w Polsce i z nim przedyskutować wyniki dzisiejszego usg. Ufam mu jako lekarzowi i bardzo się stresuje tym co powie ale wiem że nie będzie też koloryzowal jeśli wg niego będzie coś nie tak w tych pomiarach z dzisiaj.
-
Nam lekarz nie mierzył tętna ani nie słuchał serduszka (nie wiem czy jedno z drugim się wiąże). Tak że nawet nie wiem, jakie moje Małe ma... Wczorajsza wizyta była z tych ekspresowych. Szybciutkie usg i wypisanie karty ciąży. Należy się 100 zł
Wiem tylko tyle, co mam na zdjęciu...