CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marya wrote:jest ktoś jeszcze co nie robił tych testów pappa lub innych? Ja ich nie robiłam, bo nie wiem co bym zrobiła jakby okazało się coś nie tak... a zbyt długo starałam się o dziecko...eh co ma być to będzie.
Ja nie robiłam. Uznałam, zę jak na genetycznych wyjdzie coś nie tak to wtedy zrobię.
Admiralka bardzo mi przykroNie ma słów, które są w stanie opisać tą tragedię
-
Marya wrote:jest ktoś jeszcze co nie robił tych testów pappa lub innych? Ja ich nie robiłam, bo nie wiem co bym zrobiła jakby okazało się coś nie tak... a zbyt długo starałam się o dziecko...eh co ma być to będzie.
lekarz powiedział, że na USG wszystko cudnie więc nie mam żadnych powodów żeby robić testy z krwi..
Komcia, pilik lubią tę wiadomość
-
My o syna staraliśmy się rok. Powoli trcilismy nadzieje. O to dziecko staraliśmy się 3 m-ce ale w sierpniu przeszłam biochemiczna i w następnym cyklu ta ciaza. -
Ja też nie robiłam. Poszłam na prenatalne USG, gdyby wyszło coś nie tak, zrobiłabym Nifty. USG było w porządku, więc na tym poprzestałam. -
admiralka wrote:Nie, nie jestem w grupie ryzyka. Wiele badań już za nami, kolejne oczywiście będziemy robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:22
-
Hej!
Lekarz dziś stwierdził po badaniach krwi pappa, że było by dobrze zrobić Nifty bo ryzyko mi wzrosło nie krytycznie ale jest ziarno niepewności ;-( siedzę i płacze mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:28
-
Fufka30 wrote:Hej!
Lekarz dziś stwierdził po badaniach krwi pappa, że było by dobrze zrobić Nifty bo ryzyko mi wzrosło nie krytycznie ale jest ziarno niepewności ;-( siedzę i płacze mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:31
-
poza tym lekarz stwierdził, że nie ma potrzeby.w naszym przypadku. Ufam mu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:44
-
Fufka30 wrote:Po krwi 1:1181 USG nie całe 1:1800
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:47
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, witam po przerwie, wątek, w którym się udzielałam prawdopodobnie umiera śmiercią naturalną, niestety... Widocznie tutaj jest moje miejsce
Wczoraj byłam u gin, z Maluchem wszystko ok, rośnie sobie książkowo
Jak się czujecie? Ja mam okropne mdłości, ale lekarz powiedział, ze jak są mdłości, to znaczy, że Dzidzia się prawidłowo rozwija. Tak że nie ma innego wyjścia, jak wytrwać jakośRuth, Marya, A_n_k_a_80, Barbarka1984 lubią tę wiadomość