CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BettyCatriona wrote:To jedyne co mogę zrobic,bo nie mam siły o tym nawet pisać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e89221f32b1c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 23:01
-
BettyCatriona wrote:Tak. Jedynie 10% na przeżycie. Chloniak jest po obu stronach że zamyka gardełko. Cysty po jednej ze stron jak balon. Więc domyślam się że ta przezierność to było jeszcze nic. Teraz się obrzęk poszerza. Był przecież tylko brzuszek...
-
Weszłam poczytać co u was, bo nie było mnie cały dzień, a tu takie smutne wieści... znowu...
Od genetycznych i pobrania krwi minęły dwa tygodnie, nie dzwonili, czyli chyba tragedii w wynikach nie ma, ale jak ostatnio tak smutno się na forum zrobiło, to ciągle gdzieś tak w tyle głowy siedzi mi myśl, że nawet jak prawdopodobieństwo choroby jest niskie, to jednak komuś to jedno dziecko chore się urodzi...
BettyCatriona, przykro mi. Nie jestem w stanie nic innego napisać, bo nawet nie umiem sobie wyobrazić jak się musisz czuć...
Mała Mii mam nadzieję, że to tylko pomyłka niewykwalifikowanego personelu.
-
Betty nie mogę uwierzyć, to jest tak bardzo nie sprawiedliwe, nie wiem co napisać. Mogę tylko życzyć Ci siły i ufać, że jednak jest jakaś nadzieja. Bardzo mi smutno, na wieść o tych wszystkich tragediach dziewczyn. Mam nadzieję, że to koniec złych informacji, jest ich tak bardzo dużo...
-
Betty, przykro mi, że musisz to przeżywać. Jest jeszcze nadzieja, tego sie trzymać trzeba, życzę, aby maleństwu się polepszyło...
Mała Mi, trzymam również kciuki.
Niestety, pamiętam, u mnie Nt w I ciąży, potem też był obrzęk...Oby drugi raz mnie to nie spotkało.
Niestety, tak to wygląda - dużo nas na forum i statystycznie zawsze coś.
Przykro to się czyta, szkoda, że takie smutne wiadomości.
-
nick nieaktualnyBettyCatriona wrote:Tak. Jedynie 10% na przeżycie. Chloniak jest po obu stronach że zamyka gardełko. Cysty po jednej ze stron jak balon. Więc domyślam się że ta przezierność to było jeszcze nic. Teraz się obrzęk poszerza. Był przecież tylko brzuszek...
przykro mii
-
ptaszek wrote:Dobrze że chcesz to sprawdzić, do środy blisko. Myślę że już w takiej specjalistycznej klinice będą fachowcy i dowiesz się, że z dzidzią wszystko dobrze. Tego ci życzę z całego serca. Teraz pozostaje tylko czekać i wierzyć .
url]
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018