CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie
Długo zastanawiałam się czy dołączyć, ale w końcu po ponad roku starań ( od zabiegu łyżeczkowania ) zaszłam w kolejną ciążęchcę się tym cieszyć a nie tylko martwić czy wszystko będzie dobrze, ale wierzę, że tym razem będzie dobrze, czuję to
Co do objawów raczej jakieś nadzwyczajne nie sączasem podbrzusze ciągnie, senność niesamowita raz na jakiś czas zemdli, apetyt raz, że zjadłabym wszystko co pod ręka drugi raz w ogóle nie mam na nic ochoty i ostatnia rzecz- szybko się męczę ojj bardzo przejście po schodach to dopiero wyczyn, gdzie w ostatnim miesiącu jeszcze siłownia była moim drugim domem a zajęcia zumby, cardio, stepu itp minimum 3-4 razy w tygodniu.
Wizytę u lekarza mam dopiero 27.10, gdzie powinnam dostać skierowanie na usg. Aktualnie jestem na zwolnieniu 3 tyg z powodu ciężkiej pracy ( dużo dźwigania ). Czas dłuży się nieubłagalnie.
Stąd też mam pytanie do was dziewczyny, jak zabijacie czas na zwolnieniu ?
Termin wg bbf 12 czerwca.Barbarka1984, Madzik84, jagodowa91, Marya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za bete. Ja mam to juz za soba robilam dwa razy, i juz wiecej gin nie kazala.
Zielonooka ja w domu jestem dopiero dwa dni, a mam na razie dwa tygodnie zwolnienia. I te dwa dni prawie cale przespalam.zielonooka7 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za ładne przyrosty bety
PaulaG u mnie też 7tc i w środę liczę ze zobaczę serduszko i usłyszę ze w końcu mogę chociaż troche odetchnąć
Ja dzisiaj mam wolne odprowadziłam siostrzenicę do szkoły zrobiłam zakupy i wróciłam do lóżkaBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Ja tez trzymam kciuki za Wasze bety
PaulaG, Welonka jedziemy na tym samym wozku i wszystkie czekamy na serdusia naszych Skarbow
Zielonooka ja sie zabieram za moje reczne robotki. W pierwszej kolejnosc haftowane x nasze zdjecie slubne, a potem wyprawka dla Maluszka
A narazie to mnie gardlo boli
Kupilam sobie Prenalen do ssania, mam nadzieje, ze pomoze.
Milego dzionka Wam zyczezielonooka7 lubi tę wiadomość
-
Klaudia, Fufka mnie od razu w 5T2D lekarz powiedzial, zebym sie nie wystraszyla, bo moze jeszcze nie bedzie nic widac. Ale znalazl pecherzyk 6mm
klauuudia, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
No jak serdusio bije to już szanse poronienia maleją... tak dobrze... to najgorszy czas..🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
Ja też na l4... od poniedziałku do przyszłego poniedziałku mam dopiero... mam nadzieję że kolejne l4 będzie dłuższe . Nudzi mi się niemiłosiernie... umieram umieram z nudów.
Byłam w spółdzielni i w sklepie po kilka rzeczy.. słabo mi tak że mąż musiał mnie prowadzić...🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Asiulka, ladny przyrost, ale kochana nie wystrasz sie, bo na usg 13 to raczej nie bedzie nic widac jeszcze.
Podpinam sie pod pytanie Fufki, Ha, kiedy wynik? Wszystkie tu trzymamy kciuki -
Barbarka wiem, że nie będzie nic widać. Idę bardziej po to, żeby wypytac o wszystko bo tak jak pisałam u nas jest konflikt i tego się boję. :(dzisiaj jadę z przyjaciółką do Krakowa na 3 dni się odstresowac i spędzić trochę czasu razem.
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Asiulka
-
Asiulka gratuluję wyniku
Ha trzymam kciuki za Twój wynik
mi już kartę ciąży gin założyła przy pierwszej wizycie mimo, że był tylko pecherzyk
to dało mi takiej pewności, że wszystko jest ok
a za 2 dni kolejne badanie
i z tego co czytałam posty to nie tylko u mnie szykuje się wizyta
Alusiek84, Asiulka88 lubią tę wiadomość
-
zielonooka7 wrote:Aktualnie jestem na zwolnieniu 3 tyg z powodu ciężkiej pracy ( dużo dźwigania ). Czas dłuży się nieubłagalnie.
Stąd też mam pytanie do was dziewczyny, jak zabijacie czas na zwolnieniu ?
Ja jestem juz prawie 2 lata na zwolnieniuprawie całą poprzednia ciążę, rok macierzyńskiego i teraz znowu ciąża więc idzie się przyzwyczaić
w pierwszej ciąży nadrobilam książki, seriale, drobne prace domowe i ogrodkowe plus sporo czasu poswiecalam starszemu dziecku, bo wiedziałam że po porodzie to się zmieni,więc czas leciał. A teraz... No cóż czasu brakuje nawet na podstawowe czynności, więc cieszę się, że nie pracuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 13:14
Barbarka1984 lubi tę wiadomość