CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Canario wrote:Widzę ze jedziemy na tym samym wózku
Dużych masz tych chłopaków? Może chociaż twoje szkraby ci coś pomogą bo moje to raczej nie koniecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 13:40
-
Ha wrote:Mój gin zakłada kartę ciąży dopiero gdy usłyszy serduszko.
Wiecie jaki na tym etapie powinien byc przyrost skoro w piatek wynik bety był 14071,0? -
Gratuluje pięknych wyników ja też dziś byłam - ale wyniki mają powędrować odrazu do mojego gina. Wizytę mam za tydzień w poniedziałek więc dopiero wtedy poznam wynik.
Rano coś strzeliło mi w kręgosłupiw szyjnym nie mogę się ruszać...ledwo żyje i mam już dość -
Tini wrote:To znalazłam w necie:
66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy -
nick nieaktualny
-
Ha spokojnie bedzie dobrze, ale wiek co czujesz jak przed druga beta szalalam z nerw i moja gin maglowalam na prawo i lewo jaki wynik dopuszczalny a jaki sie martwi ( wyniki mialam po wizycie), a jak przyszla 17 i odbior wyniku to nogi mialam jak z waty.
-
Ha wrote:Wynik 28142,0
Jest pieknie. I prosze mi sie tu nie stresowac
-
nick nieaktualny
-
Tini wrote:To znalazłam w necie:
66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 — 6 000 mIU/ml
w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy -
nick nieaktualny
-
Czesc !
Pierwszy test zrobilam w sobote rano , dzien przed @ i byla nie bardzo ciemna ale widoczna kreska, wczoraj zrobilam strumieniowy tylko ze juz o czulosci 25 i byla troche jasniejsza, ten sobotni byl o czuloaci 10 i dzisiaj powtorka, zrobiłam o czulosci 25 i juz gruba krecha dzisiajz wyliczeń wynika ze kolo 17 czerwca ale teraz musze isc do ginekologa potwierdzic ze wszystko ok
niedawdno wzielam slub wiec musze ogarnac jak sie dostac tam gdzie mieszkam teraz
zastanwiam sie czy isc na beta hcg caly czas
ty bylas? Jak u Ciebie wyglada?
Madzik84, kasju, Marya, palusia171 lubią tę wiadomość
Martyna