CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, super, że u maluszków ok
U mnie ostatnio kłucia też dość często, w krzyżu też, jakby w odbycie. Tutak też pewnie wina pana H
Bo bokach też czuję bóle. Pewnie więzadła się rozciągają.
Mdłości raz są, innym razem po jedzeniu, ale chyba już lżej.
Ale czas leci, już większość z nas po genetycznych, troszkę z Nas przed.
Leira, masz jutro usg, ja do soboty już nie mogę się doczekać, chyba tylko ja mam w ten dzień wizytę?
Któraś dziś ma wizytę? Powodzenia
!!!
Ja piję na ogól jedną butelkę Primavery, czyli 1,5 l, do tego herbatę i dwie słabe kawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 09:24
-
Ja wczoraj stwierdziłam, że Adaś zdecydowanie jest ekshibicjonistą, że odrazu tak sprzęt pokazuje nawet podczas spania
Wczoraj byłam na promocjach i kupiłam w lidlu aż za 5,99 bluzeczkę (na której widok mąż prawie płakał) i w pepco kocyk-przytulankę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74ef6f468427.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 09:46
Arga, Pysiaczek89, Marya, Ruth, Wonderland, Agnella lubią tę wiadomość
-
My dziś wizytujemy, mamy prenatalne trzymajcie kciuki żeby dzidzia była cała i zdrowa. Może pokaże nam kim jest bo w rodzinie już toczą się zakłady czy chłopiec czy dziewczynka
smieje się że niedługo będzie to przyczyną świątecznych przepychanek
jednym wyglądam na mame chłopca drugim na dziewczynki chwała Bogu że nie ma 3 płci
mi to w sumie już obojętne liczy się tylko zdrowie ale mąż po cichu liczy na chłopaka
Arga, Marya lubią tę wiadomość
-
Ja chyba za mało piję wody. Moja ukochana Muszynianka powodowała u mnie takie mdłości, że masakra. Teraz jest powoli lepiej i piję chyba butelką ale w nocy bo w ciągu dnia jakoś o tym zapominam.
Dziś powiedziałam w końcu mamie o ciąży i się ucieszyła. Powiedziała, że powinniśmy zamienić się na mieszkania bo nasze jest małe
Tak bym chciała aby tego 22 grudnia było widać co tam mi w brzuchu siedzi. Zauważyłam, że jak chłopak to zawsze dziewczyny wcześniej wiedzą a dziewczynki to się ukrywają do połowy ciąży -
KlaudiaS wrote:My dziś wizytujemy, mamy prenatalne trzymajcie kciuki żeby dzidzia była cała i zdrowa. Może pokaże nam kim jest bo w rodzinie już toczą się zakłady czy chłopiec czy dziewczynka
jednym wyglądam na mame chłopca drugim na dziewczynki chwała Bogu że nie ma 3 płci
mi to w sumie już obojętne liczy się tylko zdrowie ale mąż po cichu liczy na chłopaka
U mnie w pierwszej ciąży mówiło się do połowy ciąży na brzuch Ignaś a wyszła dziewczynkaTeraz mówię na brzuch ona i zobaczymy co wyjdzie.
KlaudiaS lubi tę wiadomość
-
KlaudiaS wrote:My dziś wizytujemy, mamy prenatalne trzymajcie kciuki żeby dzidzia była cała i zdrowa. Może pokaże nam kim jest bo w rodzinie już toczą się zakłady czy chłopiec czy dziewczynka
KlaudiaS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna23 wrote:Ja wczoraj stwierdziłam, że Adaś zdecydowanie jest ekshibicjonistą, że odrazu tak sprzęt pokazuje nawet podczas spania
Wczoraj byłam na promocjach i kupiłam w lidlu aż za 5,99 bluzeczkę (na której widok mąż prawie płakał) i w pepco kocyk-przytulankę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74ef6f468427.jpgszkoda, że ja nie znam jeszcze płci.
-
Trzymam kciuki za wizyty! Ha i Klaudia będzie dobrze!
Ja tez miewam kłucia w macicy, a czasem nawet mocne w szyjce. W ciąży z synkiem też tak było i też się stresowałam, że szyjka się skraca. Teraz już wiem, że to u mnie normalne. Wczoraj na wizycie szyjka długa i zamkniętaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 12:02
-
nick nieaktualny
-
Ja otrzymałam wynik biopsji kosmówki, potwierdza trisomie chromosomu 18. Oficjalnie więc żegnam się z tym wątkiem, bo to dla mnie zbyt wiele. Trzymam za każdą z Was bardzo, bardzo mocno kciuki i przesyłam same ciepłe myśli :*