CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KochamSłońce wrote:Leira niektorym nie dogodzisz jak widac
Ale w koncu to moje dziecko i ostatecznie i tak ja zdecyduje
Po prostu mnie te reakcje dziwia, bo imie jest cudne. Maly Wojtuś, nastolatek Wojtek, a dostojny pan Wojciech
Moja mama wlasnie takie zmyslne wymysla, typu Kajetan czy Alan. A ja lubie imiona tradycyjne, proste przede wszystkim, latwe do zapamietania, ale nie takie zeby bylo w okolicy 15 dzieci z tym samym imieniem
Moja Jula jest z samego poczatku szału na to imie, w szkole sa tylko dwie, Bartkow tez jest dwoch ale niestety w tej samej grupie. Ale to jeszcze nie tak zle
Mysle ze Wojtuś bedzie jedyny i niepowtarzalny
Mi się nawet podoba. Ja córkę nazwałam Renata i jest to jedyna mała Renatka w okolicy
Teraz jeśli miałby być chłopiec to nie wiem jak będzie się nazywać bo na pewno nie Brajan
Myślałam wcześniej Antoni po dziadku ale jest tyle tych Antków, że nie chcę a szkoda. Może też być Remigiusz czyli Renek. Jak będzie córka to i tak nie pobiję Renaty więc zostaje mi Dagmara. Nie chcę słodkiego imienia. Musi mieć moc i silne wibracje
Ja mam takie ni jakie pospolite imię Agnieszka i najgorsze jest to, że z łaciny znaczy tyle co potulna jak baranek
Za grzeczne i za popularne .
-
Emisia, ja myślę, że Wojtek to super imię. Tylko i wyłącznie nie chce tak dać dziecku na imię, bo mój mąż jest Wojtek a nie chce juniora.
Leira ja odstawiałam luteinę. Dzisiaj mam ostatnia tabletkę. Na początku miałam 2x1, przez ostatni tydzień 1x1 i od jutra koniec.
Też nie mam apetytu. To znaczy mam takie dziwne odczucie, że jestem głodna, ale nie mam na nic ochoty i za bardzo nic mi nie smakuje.
-
Leira wrote:Dziewczyny, któraś z Was odstawia Dusphaston?
Jak to u Was wygląda?
U mnie ten tydzień 2x1, następny tydzień 1x1, a za dwa tygodnie koniec brania, za to brakujące tabletki mam zastąpić magnezem, niejakim magne B6, który jest lekiem, macie podobnie?
I jak u Was z mdłościami?
Bo u mnie nadal są..ciągły ból głowy z odwodnienia i uczucie, że zaraz puszczę pawia gdzie kolwiek jestem.
Co do magne b6 to polecam max. Jeśli nie musisz metyli to jest spoko bo niestety ma zwykłą wit b6. Ja piję magnes z formeds bo jest bez dodatków. -
Hej!! My w weekend trochę pojeździliśmy po znajomych i nie było czasu tu napisać.
Wojciech to piękne imię! I nie rozumiem jak ktoś się może wtrącać do wyboru imienia. Nawet bliska rodzina.
U nas będzie Urszula. A jeśli się okaże, że jednak chłopak to Czarek. -
Tròjka wrote:Hej!! My w weekend trochę pojeździliśmy po znajomych i nie było czasu tu napisać.
Wojciech to piękne imię! I nie rozumiem jak ktoś się może wtrącać do wyboru imienia. Nawet bliska rodzina.
U nas będzie Urszula. A jeśli się okaże, że jednak chłopak to Czarek.
-
Ja test z sodą też robiłam parę dni temu i też niby wyszła dziewczynka
A co do imion to właśnie dla dziewczynki nie mam żadnego pomysłu z chłopcem byłoby łatwiej
podoba mi się Damian i tez Cezary
ale teraz mam głowę skupiona na tym żeby dzisiaj wszystko okazało się że jest dobrze... na 15 mam wizytę.. pierwsza od 5tyg więc liczę na wasze magiczne kciuki....
Ostatnio nie mogę wcale spać.. dzisiaj już od 4 się wierce....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 09:44
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Hej dziewczyny witam po weekendzie
Piękne imiona wybieracie, ja narazie nie mam żadnych konkretnych póki nie poznam płci dzieci
U mnie po odstawieniu dupka było wszystko ok, teraz biorę witaminy pregna plus i mam nadzieję że będzie wszystko ok.
chcialam się pochwalić brzuszkiem :
https://zapodaj.net/f7996fddcf040.jpg.htmlHefe, Arga, Emisia35 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHefe wrote:Ja test z sodą też robiłam parę dni temu i też niby wyszła dziewczynka
A co do imion to właśnie dla dziewczynki nie mam żadnego pomysłu z chłopcem byłoby łatwiej
podoba mi się Damian i tez Cezary
ale teraz mam głowę skupiona na tym żeby dzisiaj wszystko okazało się że jest dobrze... na 15 mam wizytę.. pierwsza od 5tyg więc liczę na wasze magiczne kciuki....
Ostatnio nie mogę wcale spać.. dzisiaj już od 4 się wierce....Hefe lubi tę wiadomość
-
U nas będzie Filip albo Adam a dziewczynka Oliwia:)
Ordynator dzisiaj stwierdził ze poczekamy jeszcze z badaniem do środy, ale dzisiaj około 12mam usg popatrzeć nie mogę ale przynajmniej posłucham serduszka .
Leży ze mną dziewczyna która jest 21tyg i zaczęło jej sie robic rozwarcie dwie pierwsze ciążę przeszła bezproblemowo. -
Też nie mamy wybranych imion,kiedyś chciałam Jagoda dla córci ale zmieniłam zdanie,mąż mówi że Lena,mi się podoba Zuzia,dla synka Kacper,Mateusz lub Natan.Alan sam sobie "wybrał" imię,jak wymieniliśmy z mężem imiona i padło Alan to mały zaczął kopać i tak zostało
będę myśleć jak poznam płeć
-
eunice jest dokładnie jak piszesz... same Zuzie, Maje, Julki, Amelki i Emilki.... każde imię mi się podoba... Ale w rodzinie i u znajomych jest przynajmniej jedna... podoba mi się Gabrysia ale też jest ich kilka w rodzinie... Moja siostra jest Karolina.. podoba mi się i nie jest teraz takie popularne ale niestety nie wybiorę tego imienia ze względu na siostrę... Moje imię też "wygaslo" w moim otoczeniu... A mam na imię Kasia
jakoś wydaje mi się, że dla dziewczynki ciężej coś wybrać
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
nick nieaktualny
-
Arga wrote:Zrobiłam test z sodą i wychodzi dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi:) Mam nadzieję, że 14 tydzień to nie za późno na ten test?
wyszła dziewczynka. Ale nie mam porównania bo w poprzednich ciążach nie robiłam tego
-
U mnie na podwórku jest dużo Stasiów,Stefanów i Ignasiów,z takich starszych imion to widzi mi się też Tadeusz,jak mój tata
tylko 2 Tadki w rodzinie to tłok,hehe
Mam pod oknem żłobek to słyszę jak babki mówią do dzieci i często z dziewczynek słyszę Zosia i Pola