CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marya wrote:My już po wizycie
Będziemy mieć synka
175g szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e17d499df625.jpggratuluje! Kolejny chłopiec do naszej ekipy
i już zaczęłaś 18sty tydzień!!! Toż to już 5ty miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 09:42
-
Cześć dziewczyny! Ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok. W sumie jakoś wyjątkową szybka i niedokładna ta wizyta, ale mam co 3 tyg więc na jedna wpadkę lekarzowi pozwalam, na następnej już tak nie może być. Ale nasza dziewczynka również zmieniła płeć. Wszystko wskazuje na to, że będzie jednak chłopak. Wróciłam na l4 i ogarniam od rana dom. Miłego dnia
welonka, teqz, Marya, Wonderland, KlaudiaS, A_n_k_a_80, Alphelia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie dam rady Was nadrobić, od wczoraj pochłania mnie kuchnia, sprzątanie i dwulatek (w końcu doczekałam się przypływu energii)
Pewnie do świąt nie będę miała już zbyt dużo czasu, więc życzę Wam już teraz spokojnych, ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!Kolejne, w większym gronie, na pewno będą jeszcze bardziej wyjątkowe
Marya i Witaminkab gratuluję synków!
U nas na wrześniówkach początkowo też byli prawie sami chłopcy, po połówkowych część zmieniło się w dziewczynki, część na odwrót, część dopiero wtedy się ujawniła, ale ostatecznie wyszło mniej więcej porównywalnieMarya, teqz, Kropka89, KochamSłońce lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Dziś wizyta po 18. Trochę się boję bo już mam schizy, że coś może być nie tak. Zastanawiam się czy jednak brać clexane zrobiłam badania i trochę mnie przerażają wyniki, chociaż nie wiem jakie są normy w ciąży.
Fibrynogen 4,67 g/l ( 2,1-4)
D-dimer 1656 ng/mlFEU (0-500)
PT 10,22 sek (10,4-13)
Wskaźnik protrombinowy 114 % (80-120)
INR 0,87 (0,85-1.15)
APTT 26,43 sek (25,9-36.6)
Dziś znowu rano przytuliłam kibelek eh. Kiedy to się skończy? -
nick nieaktualny
-
Witam
Nadrobilam uff.
Samopoczucie i stan fiz od rana w skali 1-10=0
Kapa jakas, a tu 15 miesieczne dziecko w domu do opieki.
My szczepimy Amele na wszystko.
Wczoraj mialam spotkanie z kolezankami z pracy byla 5 dzieci razem z nasza istny mlyn.
Malej wychodza 3 gorne pol nocy wyla, czytalam ze czopki viburcol sa dobre na zlagodzenie objawow zabkowanai.
Wogole nie czuje sie swiatecznie.
Od wczoraj 15tydzien, czy to mozliwe zebym czola juz ruchy to druga ciaza.
Gratulacje dla udanych wizyt i powodzenia na dzisiejszych.
Czy Wam tez anulowali zamowienie z h&m pomimo ze na stronie byly produkty jak zamawialuscie...wkurzylam sie na nich grubo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 14:02
-
A_n_k_a_80 wrote:16.12 i wczoraj anulowali dwa zamowienia
tez jestem zla
Może C&A?
Mają tam świetne spodnie ciążowe
Tylko jak nosicie rozmiary S-L w normalnej rozmiarówce to tam zamawiajcie najmniejsze spodnie, bo rozmiarówka jest plus size i spodnie "S" to w rzeczywistości M/L w normalnej rozmiarówce -
Gratuluję chłopców, będzie dominacja w czerwcu
Czytałam na Kogielkach właśnie, że mnóstwo zamówień z h&m anulowali.
Pozdrawiam z nad naszych przygotowań świątecznych:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/251c7bc24602.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/746fe7f73b0b.jpgMagda33, Marya lubią tę wiadomość