CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja na szczęście mało co jem w święta więc przejedzona nie jestem, a jadłam właśnie obiad u teściowej i zdecydowanie nie polecam gotowego schabu ze śliwka z biedronki. Jest mi po tym strasznie nie dobrze. Mojego męża aż przetrzepalo jak skosztował bo mi nie wierzył. Lepszy jest jak sie samemu go zrobi w domu
-
Ja o wadze nie myślę, w święta obżarstwo na całego. Także luz, blues...
Wczoraj za to moja teściowa pochwaliła sie jakimś prawie tygodniowym obiadem, jak już zjedliśmy powiedziała, że szkoda, że nie wszystko, bo tyle już w lodówce leży i co teraz z nim zrobi i kto zje resztę.
A dzisiaj sute śniadanie, kawa i pól makownika, sałatka z majonezem, troszkę ryby po grecku, cała patelnia bigosu z chlebem, a jeszcze pewnie się zje, ale chyba niewiele
Nie ma to jak święta, od jutra już normalna dieta
Udanego i przyjemnego ostatniego dnia świąt
KochamSłońce...Super, że piesek lepiejOd razu pewnie nastrój jeszcze lepszy.
KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
Moja teściowa też robiła ten schab z biedronki na swoje urodziny i był dla mnie za słony i suchy.Zjadłam bardzo mały kawałek żeby nie było jej przykro
większości gości nie smakował tylko nikt nic nie mówił..
-
Witam się w piątym miesiącu i powiem Wam, że jak przez 4 miesiące miałam tylko mdłości, tak w Boże Narodzenie zwróciłam całą kolację wigilijną, najgorsze, że w łazience nie zdążyłam już schylić się do kibelka i miałam 30 min sprzątania, bo treść mojego żołądka była WSZĘDZIE!
Przynajmniej nie będzie magi świąt +5 kg w 3 dni -
Dziewczyny, że to moja ciąża to nie wiem jak to jest, ale lubię teraz po domu chodzić w koszulce bez stanika i od kilku dni widzę kropelki na bluzce ale myślałam, że coś mi kapło.. teraz patrzę a to mi już powoli z piersi schodzi, jakby sama woda.
-
anna23 wrote:Dziewczyny, że to moja ciąża to nie wiem jak to jest, ale lubię teraz po domu chodzić w koszulce bez stanika i od kilku dni widzę kropelki na bluzce ale myślałam, że coś mi kapło.. teraz patrzę a to mi już powoli z piersi schodzi, jakby sama woda.
Ja na razie jestem na etapie schodzącej z sutków skóry, ale jeszcze nic nie kapie ;P -
Ogólnie zaczynam brać cyclo3fort. Jestem przerażona bo dostaje tak potwornych żył, nawet na pośladku
lekarz tez stwierdził ze lepiej wziąć i później nie żałować ze nic się z tym nie robiło. Przy synu brałam od mniej więcej 30tc a teraz zacznę od przyszłego tyg czyli od 19 tc
najgorsze ze nie wiem co będzie później bo nawet lekarz jest w szoku bo zerowy przyrost masy ciała, brzucha jeszcze nie mam, a żylaki wychodzą.
I tak nastawiam się na zabieg jak dzieci podrosną ale na razie ratuje się tym czym moge -
Anna ja ostatnio tez nad tym sie zastanawiałam czy to możliwe na biustonoszu od środka mialam na jedynej misce plamę ,u mnie skóra juz dawno schodziła teraz bardzo pojawiły sie żyły i sa bardziej wrażliwe niż w pierwszym trym .
Okropnie mnie dzisiaj wymęczyło chyba od początku ciazy nie wymiotowałam tak jak dzisiaj i oczywiście odrazu po lekach ,odpuściłam i drugi raz ich nie biorę bo czuje ze mogłoby sie skończyć tak samo
U nas ciągle te 2kg na plusie . -
nick nieaktualnyJa robię zastrzyki na wieczór po prysznicu. Ja sobie wbijam igle a potem ten płyn wstrzykuje mnie wtedy mniej boli.
ja na razie nie umiem przytyć znowu poszło w dół o kg.
No mi już bardzo szybko leci jutro będzie już 17tydzień a dopiero co robiłam test ciążowy. Jeśli chodzi o mdłości to odeszły w 12tc teraz tylko trochę mnie mdli rano jak jestem głodna zjem coś i już wracam do żywych.
Dobranoc :* -
Anitka201 wrote:Ogólnie zaczynam brać cyclo3fort. Jestem przerażona bo dostaje tak potwornych żył, nawet na pośladku
lekarz tez stwierdził ze lepiej wziąć i później nie żałować ze nic się z tym nie robiło. Przy synu brałam od mniej więcej 30tc a teraz zacznę od przyszłego tyg czyli od 19 tc
najgorsze ze nie wiem co będzie później bo nawet lekarz jest w szoku bo zerowy przyrost masy ciała, brzucha jeszcze nie mam, a żylaki wychodzą.
I tak nastawiam się na zabieg jak dzieci podrosną ale na razie ratuje się tym czym moge
Co to za cyclo3forte? Dozwolone z ciazy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 01:40
-
nick nieaktualny