CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka991 wrote:Hej dziewczyny mnie złapało po raz drugi w tym roku przeziębienie jednak teraz nie mam możliwości zostać w domu bo mam sajgon w pracy ;/ powiedzcie mi czy któraś z was stosowała leki prenalen dla kobiet w ciazy co prawda piszą ze to z samych naturalnych składników ale do tej pory urwało mi sie obejść bez żadnych leków a teraz chyba nie mam wyjścia ;/ jak myślicie można to brać spokojnie ?
brałam w saszetkach i tabletki na ból gardła.
-
witaminkab wrote:Ja mam camarello carrera i o ile ż gondoli jestem bardzo zadowolona to już spacerówka pozostawia sporo do życzenia. Córcia szybko przestała się mieścić, spacerówke mam teraz euro cart volt i jestem bardzo zadowolona, z tym że dla niestsbilnie siedzącego maluszka odpada.
dlatego ja użytkowania spacerówki nie biorę pod uwagę. Również bardzo szybko wymienilam ją na inną. Jednak wersja wózka głębokiego była dla mnie super i tego będę się trzymała. Ten wózek ma bardzo dużą gondole a dla mnie to bardzo ważne
-
teqz wrote:Dopiero 8go stycznia. Można magnez codziennie brać profilaktycznie? Czy tylko przy skurczach?
-
teqz wrote:Hej, od wczoraj spina mi się brzuch co chwilę.. w nocy budziłam się i co chwile spięty, a jak wstałam do toalety to było już ok, wczoraj rano też spięty, magnez pomógł. Zaczynam się martwić, do gin dzwoniłam, ale nie odbiera. Miała/ma któraś z Was tak i może mi coś doradzić? Bo już mi się panika włącza powoli.
-
Blanka991 wrote:Hej dziewczyny mnie złapało po raz drugi w tym roku przeziębienie jednak teraz nie mam możliwości zostać w domu bo mam sajgon w pracy ;/ powiedzcie mi czy któraś z was stosowała leki prenalen dla kobiet w ciazy co prawda piszą ze to z samych naturalnych składników ale do tej pory urwało mi sie obejść bez żadnych leków a teraz chyba nie mam wyjścia ;/ jak myślicie można to brać spokojnie ?
-
Córka mi choruje od drugiego dnia świąt. Jakis wirus, oby na mnie nie przeszło. Szkoda bo jestem uziemiona z nią jeszcze dziś i chyba jutro. Katar jej tylko został ale , że miała 38,4 stopni to trzymam ją profilaktycznie w domu.
Ja jak na razie schudłam 4 kg a przez święta przybrałam pół kilo bo wymioty odeszły w drugim dniu świąt i na wigilijną kolację. Teraz tylko pilnować aby nie przybrać powyżej tych 10-12 kg i będę zadowolona.
Ja mam wózek adamed ale nie jestem zadowolonaJednak nie będę go zmieniać bo i tak zamierzam nosić w chuście więc szkoda mi kasy na nowy. Spacerówki w ogóle nie używałam. Młoda spokojnie robi teraz długie spacery ze mną (1-2 km)więc liczę na to, że nie będę potrzebować kupować nic nowego oprócz rowerka dla młodej
Od trzech dni nie mam mdłościNiestety mam coraz mniej mleka dla córki
Może ktoś polecić suplement z samym omega, dha ? Nie chce nic z kwasem foliowym ani z wit b bo to mam osobno. -
Dziekiuje za informacje
czyli bez strachu tak jak na ulotce można przydomowa
a jeszcze mam pytanie czy któraś z was stosuje magne b 6 to jest lek a nie suplement bo mój gin tylko powiedział dwa razy po 1 tabletce a tych magnezow na rynku jest cała masa
-
Blanka991 wrote:Dziekiuje za informacje
czyli bez strachu tak jak na ulotce można przydomowa
a jeszcze mam pytanie czy któraś z was stosuje magne b 6 to jest lek a nie suplement bo mój gin tylko powiedział dwa razy po 1 tabletce a tych magnezow na rynku jest cała masa
Ja biore Magne B6 lek 2x1. -
A ja się uzqlwzn8ldm od kropli znowu .kupiłam dla dzieci otriwin. Oczywiście poczytałem na jego temat i ciąży i zdecydowałem się kupić bo w nich myślałem że się u duszę. Teraz walczę żeby po 11 dniach przestać używać. Nie mam już siły. W dzień daje jeszcze radę ale noc jest straszna .
-
Nie No, strzelę sobie w łeb zaraz
mam do szpitala rzut beretem wiec stwierdziłam ze się wybiorę żeby sprawdzić czy wszystko Ok, tym bardziej ze usg miałam miesiąc temu. A one mnie przyjmują i straszą ze sobie tutaj poleże. Powiem szczerze, ze pierwszy raz jestem w polskim szpitalu i jestem wręcz przerażona. Wrzucili mnie na sale, gdzie boje się pomyśleć po jakich przejściach leżą kobiety. Zaraz mam usg i inne badania to zobaczymy. Myślicie ze będą mnie długo trzymać? Jak wyglada wypis na rzadanie?
-
teqz wrote:Nie No, strzelę sobie w łeb zaraz
mam do szpitala rzut beretem wiec stwierdziłam ze się wybiorę żeby sprawdzić czy wszystko Ok, tym bardziej ze usg miałam miesiąc temu. A one mnie przyjmują i straszą ze sobie tutaj poleże. Powiem szczerze, ze pierwszy raz jestem w polskim szpitalu i jestem wręcz przerażona. Wrzucili mnie na sale, gdzie boje się pomyśleć po jakich przejściach leżą kobiety. Zaraz mam usg i inne badania to zobaczymy. Myślicie ze będą mnie długo trzymać? Jak wyglada wypis na rzadanie?
-
teqz wrote:Nie No, strzelę sobie w łeb zaraz
Myślę, że to wymaga przemyślenia, ale najpierw zrób badania, żeby wiedzieć czy wszystko jest OK, bo być może hospitalizacja będzie dla Ciebie błogosławieństwem? -
Leira wrote:Myślę, że to wymaga przemyślenia, ale najpierw zrób badania, żeby wiedzieć czy wszystko jest OK, bo być może hospitalizacja będzie dla Ciebie błogosławieństwem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 11:21