CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agra ja mam pregne dha to sam kwas omega.
Mi tez tak spina sie czasem brzuch najczęściej przy chodzeniu ale tez podczas leżenia jak położę się to przechodzi albo jak postukam palcami w brzuch to robi się normalny czyli u mnie to maluch wypina sie
Teqz poczekaj niech porobią Ci badania wybierzesz magnez w kroplówkach szybciej działa niż w tabletkach zobaczysz jak czujesz sie po nim i dopiero myśl o wypisie moze poczekaj do jutra albo do soboty . -
Ja wypisalam dziecko ma żądanie raz. Wyladowalysmy w szpitalu przez wymioty, na drugi dzień dziecko było zdrowe, nie wymiotowala od 24 godz, była radosna i.miala apetyt, a ja zarazilam się od dziewczynki ż która leżała na sali i nie bylam w stanie zostać, ani nikt by na to nie pozwolił, z wymiotami i biegunka. Nikt nic nie oponowal, że wypisuje dziecko. Przy czym była już praktycznie zdrowa.
Ja też biorę magne b6 i mi lekarz kazał brać 3×1, bo miałam bolesne skurcze brzucha i prawie stały ból posladka. Biorę i jest znacznie lepiej.
-
nick nieaktualny
-
Emisia35 wrote:Nieprawda.
Ja ostatnio byłam 2 dni.
Od 3 dni płaci ubezpieczyciel pacjentowi np z ubezpieczenia grupowego.mi kiedyś lekarka tak powiedziała, że położy mnie na trzy dni bo dopiero wtedy im zapłacą za moje badania i za to, że leżę.
-
nick nieaktualny
-
Zapisali mi luteinę i inne leki, na razie będę czekać na wyniki moczu i morfo, jak wyjdą Ok to się wypisuje. Zrobili mi tez posiew z szyjki ale wyniki w przyszłym tygodniu. Chcą mnie do jutra zatrzymać, ale mi totalnie nic nie jest
chciałam profilaktycznie to sprawdzić, w zyciu bym nie pomyślała, ze mnie tutaj zatrzymają.
-
teqz wrote:Zapisali mi luteinę i inne leki, na razie będę czekać na wyniki moczu i morfo, jak wyjdą Ok to się wypisuje. Zrobili mi tez posiew z szyjki ale wyniki w przyszłym tygodniu. Chcą mnie do jutra zatrzymać, ale mi totalnie nic nie jest
chciałam profilaktycznie to sprawdzić, w zyciu bym nie pomyślała, ze mnie tutaj zatrzymają.
a USG?
Zmierzyli Ci długość szyjki? -
U mnie ubezpieczyciel wypłaca po minimum 4dobach w szpitalu.
Teqz z jednej strony to dobrze ,ze wzięli Cie na obserwacje i chca porobić badania ,bo niestety często zdarza sie ze lekarze uważają ze pacjentka histeryzuje i odsyłają z kwitkiem .
U mnie dzisiaj po świętach "dietetyczny"obiad tak mnie naleciało na placki ziemniaczane
Ja odkąd łykam regularnie magnez to bole sa mniejsze i rzadsze a nospe mam brac jak sa bole. -
nick nieaktualny
-
Emisia35 wrote:Zapłacili,tylko mniej.
Im dłuższy pobyt,tym większa kasa
Ciekawe jak to z tym jest.
U mnie (w stolicy) już dwukrotnie w szpitalu spotkałam się wręcz z przedwczesnym wyrzucaniem pacjentów do domu, nawet w tej samej dobie co mieli zabieg, byleby tylko "zwolnić łóżko".
Jak widać bywa różne oO. -
welonka wrote:U mnie ubezpieczyciel wypłaca po minimum 4dobach w szpitalu.
Teqz z jednej strony to dobrze ,ze wzięli Cie na obserwacje i chca porobić badania ,bo niestety często zdarza sie ze lekarze uważają ze pacjentka histeryzuje i odsyłają z kwitkiem .
U mnie dzisiaj po świętach "dietetyczny"obiad tak mnie naleciało na placki ziemniaczane
Ja odkąd łykam regularnie magnez to bole sa mniejsze i rzadsze a nospe mam brac jak sa bole. -
teqz wrote:Tez się zdziwiłam, ze mnie przyjęli. Totalnie się tego nie spodziewałam, myślałam, ze coś tylko zerkną raz dwa i każą iść do domu.
i też kombinowałam z wypisem na własne żądanie
-
Tròjka wrote:U nas tylko jeden szpital najpierw bada a później ewentualnie przyjmuje. Reszta odwrotnie. I też w pierwszej ciąży leżałam 2 razy tak po prostu w razie czego
i też kombinowałam z wypisem na własne żądanie
-
teqz wrote:Ja nie mam przykładów z polski, w Anglii raz leżałam i najpierw komplet badań i dopiero przyjęli po wielu godzinach. A czemu lezalas?
-
Za pierwszym razem jeszcze oddział przed remontem i na wszystkie łóżka była jedną toaleta. I wyobraźcie sobie mnie rzygajaca dalej niż widzę i ze sraczka jednocześnie. Bardo zalowalam, że nie jestem w domu ale tam przynajmniej dostałam kroplówki nawadniające
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 13:21
-
teqz wrote:Dziewczyny a jak wy czujecie ten twardniejący brzuch? Tylko macica się wydaje twarda? W normalnie powinna być mięciutka? Czy jak? Bo ja już się czuje ze może przesadzam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 13:28
-
I to normalne, że się martwisz. To pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe. Ja w pierwszej ciąży też tych spięć i skurczy się bałam. W drugiej już wyluzowalam pomimo, że po drodze było poronienie. A teraz to już w ogóle spokój
ale pozwalam sobie na więcej odpoczynku