CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka201666 wrote:My już po dzidzia ma się dobrze:) płci nie mamy potwierdzonej bo pokazywało tyłek :p więc nadal zostaje "chyba"dziewczyna
Tylko weszłam do gabinetu po spacerku,byłam pierwsza to weszłam z marszu,potem kazał mi się rozebrać zbadał mnie,szybko się ubrałam i od razu zmierzył mi ciśnienie które wyszło wyyyssookieee ale rano w domu było ok,teraz mierzylam i też jest ok.To chyba przez spacer i emocje plus szybkie ubieranie?dał mi skierowanie do kardiologa i szpitala przez to ciśnienie..do lekarza się zapisze i się jeszcze go o to zapytam bo chyba jednorazowy wybryk to nie powód na szpital? Sama nie wiem..
Ja normalnie mam 80/50 ale raz mialam 140/100 (chyba) tak sie stresowalam wizytai nic nie mowili.
-
welonka wrote:Teqz ja ostatnio mialam ciśnienie 130/80 i lekarz juz mi zwrócił uwagę ze to jest ciśnienie na górnej granicy ,raz mialam170/100ale to przez stres było
-
welonka wrote:Mam pytanie odnośnie materaca do łóżeczka kazdy mówi zeby nie brac z gryka bo mogą robaki zalegnąć sie żebym brała z kokosa i tak wczoraj patrzyłam to jest tylko gryka-kokos
-
Marya wrote:
KlaudiaS to jak już drugi raz stwierdził, że dziewczynka to raczej bym tą wersje obstawiała
U mnie lekarz dwa razy potwierdził chłopca, a wczoraj już nie mógł znalezc siusiakaCzekam do kolejnej wizyty i mam nadzieję że wątpliwości się rozwieją.
-
Blanka - nie przejmuj się, na początku ruchy są bardzo nieregularne, z czasem bęďą coraz częstsze
Materac dla synka miałam kokos gryka, robaków żadnych nie było, ale teraz go wywalę i kupię lateks.
W związku ze zmianą płci przybysza mamy trraz problem z imieniem. Pewnie będzie Lidia Wanda, ale poczekam do następnego usg, żeby nie było niespodzianki -
Moje ciśnienie normalne to 120/80, a raz mi się zdarzyło, że musiałam podbiec bo byłam spóźniona i jak weszłam to położna po chwili mierzy a tam 180/100. Ona w szoku a ja jej tłumaczę co i jak, i nic nie robiła z tym. Teraz po prostu najpierw sobie rozmawiamy a później mierzy na spokojnie
A materac też mam lateksowy i jak nówka po córce.Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Ptaszek u mnie tak ostatnio wyskoczyło, a tez niskociśnieniowiec jestem..wzięłam męża na badanie i gonilam za nikim duo ośrodka, bo jego tempo to niczym wyścig hahaha, a ja już ledwo nadążam
Znalazłam w lidlu orzeszki nerkowca w miodzie i soli...umarłamsą przeeepyszne
pilik, ptaszek lubią tę wiadomość
-
Rano miałam 131/80 u gina mi dużo podskoczylo bo 160/85 ale po godzinie jak już byłam w domu na spokojnie to 128/75.mam nadciśnienie i mierze 3 razy dziennie i zawsze mam w domu czy u rodziców max 134/80.ja myślę że to ze stresu ale i tak do kardio pójdę