CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:No to ja wiem gdzie już rodzic nie będę a gdzie jest moja Panu dr. Bytom blok 5 .koleżanka po cesarce 9 dni temu mówiła że opieka beznadziejna. Łaskę robią że leki przyniosą dziecko , jak nie karmisz piersią to z łaska ci butelkę przyniosą? Zajza raz na cały dzień żeby spytać czy wszystko dobrze. W nosie mam takie coś w 21 wieku. Trudno będę rodzic w innym szpitalu niż mój lekarz mimo że Bytom ma 3 stopień refundacji . Jak będzie coś poważnego to mnie przewioza do niego. Dziewczyny że Śląska co sądzicie o Zabrzu ? Ale inne szpitale ?
Dzisiaj idziemy na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia na tej porodówce
-
Jeszcze chwila i jadę na te badania
jejku tak się cieszę ale oczywiście już też mam srake z nerwów. Też tak macie? Nie potrafię nad tym zapanować... haha nie wiem czemu ale zawsze czuje taki wewnętrzny niepokój...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 14:40
-
klauuudia wrote:Jeszcze chwila i jadę na te badania
jejku tak się cieszę ale oczywiście już też mam srake z nerwów. Też tak macie? Nie potrafię nad tym zapanować... haha nie wiem czemu ale zawsze czuje taki wewnętrzny niepokój...
Będzie dobrze :-* Daj znać jak poklauuudia lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny ale się cieszę cudowne przeżycie zobaczyć taka słodka twarzyczke w 3D . Wszystko super . Mały ma już 1005 g
kokkosanka, Axana, Andziula_1988, welonka, A_n_k_a_80, ptaszek, Anitka201, Wonderland, zielonooka7, tomania2806, witaminkab, Magda33, Pysiaczek89, lotka1990, Kropka89, anna23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teqz a jak ortopeda stwierdz to rozejście się spojenia? Ja mam ogromny problem z biodrami i kręgosłupem i myślę wybrać się do ortopedy, żeby sprawdził czy to normalne. A spojenie czasem pobolewa. Tzn tak myślę, że to to. Moja siostra miała cc właśnie ze względu na spojenie, ale ona miała problem z biodrami od dziecka i u niej to trochę inna bajka.
-
anieszka wrote:Według moich znajomych, które właśnie rodziły w Zabrzu, jak również na FB i na stronie gdzierodzic.info szpital i opieka położnych jest na wysokim poziomie. Raz tam byłam na samym początku ciąży i faktycznie jeśli chodzi o stosunek personelu do kobiet jest bardzo dobry. Mi tam w listopadzie powiedzieli "do zobaczenia 1 czerwca". Więc nie może być inaczej i ja również zamierzam tam rodzić
Dzisiaj idziemy na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia na tej porodówce
A powiedzcie czy jak ja mam cesarke to mam jakos się wpierw zapisać zapowiedziec temu szpitalowi jeśli nie mam tam swojego lekarza ? -
Sarrrra wrote:Do szkoły rodzenua idziemy w tą środę do swietochlowic bo blisko mamy bardzo.
A powiedzcie czy jak ja mam cesarke to mam jakos się wpierw zapisać zapowiedziec temu szpitalowi jeśli nie mam tam swojego lekarza ? -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 17:22
teqz, summer86, welonka, Dika, Andziula_1988, A_n_k_a_80, ptaszek, kokkosanka, Anitka201, Wonderland, Fufka30, Tròjka, witaminkab, Axana, Magda33, Pysiaczek89, Czara, Tini, Kropka89, anna23, anieszka lubią tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Teqz a jak ortopeda stwierdz to rozejście się spojenia? Ja mam ogromny problem z biodrami i kręgosłupem i myślę wybrać się do ortopedy, żeby sprawdził czy to normalne. A spojenie czasem pobolewa. Tzn tak myślę, że to to. Moja siostra miała cc właśnie ze względu na spojenie, ale ona miała problem z biodrami od dziecka i u niej to trochę inna bajka.
ogólnie wstawanie, zmienianie pozycji, chodzenie to katorga. Jedynie leżenie i siedzenie bez ruchu nie sprawia bólu.
-
klauuudia wrote:W pierwszej ciąży też mnie bolało spojenie i to mocno a stało się się to podczas mycia klatki schodowej...
Z tym ze nic poważnego mi się tam nie działo... dostałam taki specjalny pas pod brzuch wchodzący na tyłek i to pomogłomi niestety powiedział ze nie mogę pasa nosić bo ogólnie kobiety w ciąży nie powinny.
-
Teqz acha to nie wiedziałam... wiem że ja miałam właśnie jakiś taki specjalny przeznaczony dla kobiet w ciąży tyle że tak jak mówię mi się tam nic nie rozchodzilo po prostu bolało jak cholera ...
Ale to pi prostu będzie cc i koniec . Napewno będzie dobrze nie ma co się martwić na zapaschociaż ten ból jest napewno uciążliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 18:14
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/163a8b7b303c.jpg
Polecam bardzo pakowna i lekka z karta ikea famili za 14,99zl i mozna ja potem wyrzucic lub uprac. Jest jeszcze wersja czarna. Zamierzam wziac taka do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 18:22
klauuudia, lotka1990, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
klauuudia wrote:Teqz acha to nie wiedziałam... wiem że ja miałam właśnie jakiś taki specjalny przeznaczony dla kobiet w ciąży tyle że tak jak mówię mi się tam nic nie rozchodzilo po prostu bolało jak cholera ...
Ale to pi prostu będzie cc i koniec . Napewno będzie dobrze nie ma co się martwić na zapaschociaż ten ból jest napewno uciążliwy
czasami nie umiem nawet z bólu do toalety dojść..