CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia będzie dobrzeA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Dziękuję kochane :*
Byłam u swojego gin. Stwierdzila że wszystko dobrze to było jakieś krwawienie najprawdopodobniej nie wody plodowe ale nie jest na 100% pewna dostałam skierowanie do szpitala także pakuje się...
Z maluszkiem wszystko dobrze szyjka 43mm wszystko zamknięte łożysko też ok ... niewiadomo narazie co to się stało...Magda33, Tròjka, Agnella, Kropka89, Pysiaczek89, zielonooka7, klarunia1978, summer86, Andziula_1988, Dika, kokkosanka lubią tę wiadomość
-
Uff to dobrze.
klauuudia lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
To dobrze, że szyjka ok, nie ma żadnego rozwarcia i wszystko zamknięte
!!! Jaka ulga.
Jak gin kazał to lepiej sprawdzić, przynajmniej będziesz spokojna, 2 czy 3 dni góra potrzymają...może i przy okazji odpoczniesz. Może coś z wysiłku tak się zrobiło???
Moja koleżanka podplamiała w III trymestrze...Jak była w ciąży miała malutkie dziecko w domu, wiadomo, noszenia, dom na głowie, a brzuszek coraz większy i coraz ciężej...Urodziła normalnie, w 39tc, musiała tylko ograniczyć spacerki, porządki w domu.
U mnie w poprzedniej ciąży, w 7 miesiącu po seksie było plamienie, dużo różowego, to było od ścianek pochwy, taka wrażliwa.
Na pewno będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 10:16
-
Kilka dni obserwacji nie zaszkodzi , sprawdza czy nic złego nie dzieje się.
U mnie ostatnio było plamienie rano ale nie w takiej dużej ilosci w29tc i twardnieja brzucha po kilku dniach obserwacji powiedzieli właśnie ze plamienie było gdzieś z szyjki ale nie zagraza dziecku bo szynka długa i zamknięta skurczu nie ma -
Klaudia najważniejsze, ze szyjka trzymam i to nie wody. W szpitalu pewnie zostawią Cię na obserwacji i szybko wrócisz do domu.
Ja dzisiaj też po wizycie. Mała waży 1724g więc wg lekarza urodzi się w granicach 3200-3300g. Wszystko jest ok, szyjka trzyma. Luteine mam brać do 36tc. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
U nas piekna pogoda więc uciekam posadzic trochę kwiatów w ogrodzie. Wczoraj spędziłam cały dzień na świeżym powietrzu, a wieczorem nawet nie wiedziałam kiedy usunęłam bo byłam tak zmęczona
Miłego dniaMagda33, witaminkab, welonka, Anitka201, ptaszek, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Klaudia dobrze, ze wszystko ok, wizyta w szpitalu nie zaszkodzi
trzymaj sie
Posieada moze ktoras z was materac do lozeczka z IKEA ? Zastanawiam sie nad 3, ale nie wiem ktory wybrac i czy w ogole ktorys z nich, nie znam sie.
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40321004/
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70321012/
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00321015/
Macie moze ktorys z nich i mozecie podzielic sie opinia ?
-
Klaudia dobrze, że wszystko ok. Obserwacja się przyda dla świętego spokoju. Trzymam kciuki!
Ja po wizycie. Mały waży 1700g, obrócił się już głową w dół (co zresztą czułam bo jakieś akrobacje ostatnio wyprawiał) i ogólnie wszystko ok. Mam brać żelazo do końca ciąży. Ginka mówi, że przy moich żylakach sromu można spodziewać sie, że gdyby było CC utrata krwi może być większa i lepiej mieć dobrą morfologię.klarunia1978, Magda33, klauuudia, welonka, Anitka201, witaminkab, ptaszek, Alphelia, Kropka89, Andziula_1988, Dika lubią tę wiadomość
-
Klaudia ale nam stracha napędziłaś. Daj znać jak tam po badaniach w szpitalu.
Ja wyszłam dzisiaj i głupio to zabrzmi bo szpital jest od leczenia a nie wypoczynku to czuję się wypoczeta. Jak przyjechałam do domu to zalamalam się widząc ten burdel i się położyłam. Przecież jak zamkne oczy to bałagan znikaZalecenia lekarza: odpoczywać i unikać stresu wzięłam sobie do serca i Wam też to polecam
Magda33, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
KochamSłońce wrote:Dziewczyny kiedys pisalyscie cos o zylakach sromu, dobrze pamietam? Wczoraj zauwazylam je u siebie. Jestem zalamana... Ich bedzie coraz wiecej? Co z porodem? Na ten moment sa malutkie i jest ich kilka.
KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
Anieszka ja też tym razem wzięłam zalecenia do Siebie i korzystam u rodziców aż teście wyzdeoweija , ale tak jak Ty jak pomyślę ze czeka mnie jescze sprzatnie po remoncie i układanie tego wszystkiego to ręce opadają.
Czy was też swedzi brzuch ? Dzisiaj zwróciła mi uwagę koleżanka ze drapie się często po brzuchu i udach i żebym o tym wspomiala lekarzowi na następnej wizycie .
Mi stopy nie puchna przynajmniej nie widzę różnicy ale zauważyłam ze jedne botki obtarly mnie (chodzę w nich cały czas więc się zdziwiłam ) i addiasy mnie gniota