CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie mnie do czerwcowych cudeniek x
Tak W Skrócie To Mam Za Sobą 1 Zdrowa ciaze-14 lat syn ma obecnie. 1 Poronienie w styczniu i teraz 0.43cm dzidzia z serduszkiem bijącym. Troszkę zagrożona, bo bardzo nisko położona, bo przy samym ujściu do szyjki.No i nasze hcg bardzo wysokie. Ale wierzę że będzie dobrze.
I Wam wszystkim życzę zdrówka dużo i szczęśliwych rozwiązań.
pełnanadziei:}, Vero lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Meginka, fajnie Cię widzieć, pamiętam Cię z testowań na OF!
Ja dziś ledwo spałam z powodu bólu piersi - nie miałam jak się ułożyć, żeby nie bolały. Chyba kupię sobie jakieś biustonosze sportowe do snu.ja to dziwna jestem ale się cieszę że mnie bolą
tak sobie tłumacze że to znak że z dzidzia wszystko ok
Powiedziałam wczoraj mojemu synkowi i teraz ciągle chodzi i pyta kiedy się urodzi i czy może brzuszek pogłaskać. I w ogóle nie przyjmuje do wiadomości ze może być braciszek. Ma być siostra i koniec
A najlepsze było pytanie: Mamo, a Ty tego dzidziusia zjadlas?pełnanadziei:}, AdaEva, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Nisia, właśnie na brzuchu nie da się spać, a to moja ulubiona pozycja
Dziś sobie już poduszkę podkładałam i spałam tak niby na boku, a niby na brzuchu. Co to będzie, gdy brzuch sie pokaże?
Meginka, ale słodki synio! I co mu powiedziałaś? Uwielbiam logikę dzieci!Meginka lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Meginka, fajnie Cię widzieć, pamiętam Cię z testowań na OF!
Ja dziś ledwo spałam z powodu bólu piersi - nie miałam jak się ułożyć, żeby nie bolały. Chyba kupię sobie jakieś biustonosze sportowe do snu.
Anna:) Witaj w klubie bezsennych eksplodujacych piersi:) Mnie tez mecza strasznie. Tez mam Hashimoto I hiperprolaktynemie. Myslisz, ze to ma wplyw?
czuje sie jakby mialy wybuchnac:DAnna Stesia lubi tę wiadomość
Eva
[/url]
Aniolek 05.03.15 [*]
Aniolek 15.10.15 [*]
Aniołek 23.10.17 [*] -
AdaEva wrote:Anna:) Witaj w klubie bezsennych eksplodujacych piersi:) Mnie tez mecza strasznie. Tez mam Hashimoto I hiperprolaktynemie. Myslisz, ze to ma wplyw?
czuje sie jakby mialy wybuchnac:D
Wiesz, że nawet nie pomyślałam, że to może mieć związek? Pamiętam, że kiedy brałam bromergon to w drugiej fazie cyklu piersi bolały mnie mniej niż zazwyczaj. Więc może coś jest na rzeczy. Klub Bezsennych Eksplodujących Piersi - podoba mi się! Zostaniesz jego prezesem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 16:29
AdaEva, pełnanadziei:} lubią tę wiadomość
-
AdaEva wrote:Anna:) Witaj w klubie bezsennych eksplodujacych piersi:) Mnie tez mecza strasznie. Tez mam Hashimoto I hiperprolaktynemie. Myslisz, ze to ma wplyw?
czuje sie jakby mialy wybuchnac:D
Ja nie mam ani jednego, ani drugiego, a też mam eksplodujace piersikiedys czytałam, że to wzrost poziomu progesteronu powoduje;-)
-
BettyCatriona wrote:Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie mnie do czerwcowych cudeniek x
Tak W Skrócie To Mam Za Sobą 1 Zdrowa ciaze-14 lat syn ma obecnie.
O wow 14 lat ? gratuluje serdecznie
nam udalo sie w 2 cyklu staran
Co do smarowania nie mam tendencji do rozstepow , ale i tak smarowalam na poczatku z Zosia weleda ale zapach ble wiec pozniej bio oil a teraz kupilam zestaw do biustu i brzuszka z musteli
Nina wiem ze w Polsce tak nie robia, ale tutaj zawsze daja przed na wypadek gdybym miala lekkie krwaienie itd teraz od razu moje cialo wytwarzalo by antyciala
Witam nowe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 16:35
17.03.2017Sofia
-
Nisia91 wrote:Kropka89 juz powiedzialas w pracy?
ja sama nie wiem kiedy powinnam. Dziękuję bardzo za wsparcie:*
W ogole nie chcemy nikomu mówic przed slubem bo nie chcemy zeby wszyscy patrzyli na nas w tym dniu przez pryzmat mojej ciąży:) Ani zadne mamy ani nikt. Chcemy cieszyc sie tym dniem:) wie tylko moja najlepsza przyjaciolka:)
Podwójne gratulacje dla ciebie Nisiaale powiem szczerze ze ciężko będzie ukryć nie picie alkoholu bez podejrzeń, znam taki przypadek i właśnie wydało się na weselu, ale może wam się to jakoś uda zatuszować
-
Nisia91 wrote:Ja się zastanawiac czy nie powiedziec wczesniej bo we wtorek mam pierwszą wizytę u mojej pani gin i pewnie dostane skierowania na badania...a pewnie czesc z tych badan wymagaja bycia na czczo wiec prawdopodobnie czesto bede musiala sie zrywac z pracy lub ptzychodzic na pozniej. Czy sie moze myle?
Ja mam podobnie dojezdzam ok 2h w jedna strone , oecnie moge pracowac z domu i tak chy by zostane akurat tutaj nie ma sie obowiazku mowic pracodawcy wogole o ciazy, ale ja mam zamiar powiedziec za ok dwa tyg. ja wiedzialam ze nie bed epracowala tak czy siak po ma cierzynskim bede odchodzil z pracy wiec mam latwiej , wazne zeby malenstwa zdrowo rosly17.03.2017Sofia
-
Anna Stesia wrote:Nisia, właśnie na brzuchu nie da się spać, a to moja ulubiona pozycja
Dziś sobie już poduszkę podkładałam i spałam tak niby na boku, a niby na brzuchu. Co to będzie, gdy brzuch sie pokaże?
Meginka, ale słodki synio! I co mu powiedziałaś? Uwielbiam logikę dzieci!ale podejrzewam że pytania się dopiero zaczną
muszę jakiś poradnik przeczytać czy coś
AdaEva, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Meginka pięknie z tym ziarenkiem powiedzialas:-)
Moi mają 8 i 10, zawsze odpowiadałam na pytania zgodnie z prawdąjeśli nie paytali dalej znaczyło, że im wystarcza taka odpowiedź
jestem po cc, więc łatwiej było wytłumaczyć skąd się wzięli:-) a skąd w środku też już przerabialiśmy
plemniczek komorka i miłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 17:11
Meginka lubi tę wiadomość