CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWizyta i 18stej ledwo żyje po prostu umieram ze stresu. Tak bardzo ze jadę autobusem nie będę w stanie prowadzić.
Dziś na obiad pomidorowa i makaron ze szpinakiem.
Umrę tak się stresuje tydzień temu nic nie było widać oprócz endometriun które wskazywało ciążę. Myślicie że dziś może być pęcherzyk? Przez karmienie cykle mam nieregularne więc nawet nie wiem kiedy powinnam dostać @ -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Wizyta i 18stej ledwo żyje po prostu umieram ze stresu. Tak bardzo ze jadę autobusem nie będę w stanie prowadzić.
Dziś na obiad pomidorowa i makaron ze szpinakiem.
Umrę tak się stresuje tydzień temu nic nie było widać oprócz endometriun które wskazywało ciążę. Myślicie że dziś może być pęcherzyk? Przez karmienie cykle mam nieregularne więc nawet nie wiem kiedy powinnam dostać @
Wszystko będzie dobrze ! W 7 tygodniu już może być widać pęcherzyk z zarodkiem ale to sprawa indywidualna każdej kobiety
Trzymam mocno kciuki za wizytę
-
pełnanadziei:} wrote:Doda witaj w gronie Mamusiek
Tegz nie wiem jak dotrwam do wtorku
Każdej dziewczynie z forum mowie żeby się nie denerwowała a sama trzęsę już portkamiJa też się tak stresowałam, że myślałam, że zemdleje jak wchodziłam do gabinetu, jeszcze w pierwszej sekundzie było widać pusty pęcherzyk, a dopiero po chwili znalazł zarodka. Ta jedna sekunda to była dosłownie najdłuższa i najgorsza sekunda mojego życia, chyba nie da się opisać pustki którą poczułam, ale jak po chwili zobaczyłam bijące serce to miałam łzy w oczach ze szczęścia
pełnanadziei:} lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:Wtorek już bliziutko, nim się obejrzysz a zleci
Ja też się tak stresowałam, że myślałam, że zemdleje jak wchodziłam do gabinetu, jeszcze w pierwszej sekundzie było widać pusty pęcherzyk, a dopiero po chwili znalazł zarodka. Ta jedna sekunda to była dosłownie najdłuższa i najgorsza sekunda mojego życia, chyba nie da się opisać pustki którą poczułam, ale jak po chwili zobaczyłam bijące serce to miałam łzy w oczach ze szczęścia
Nie dziwie Ci sięJest to dla każdej kobiety ogromne przeżycie
A USG miałaś robione dopochwowo czy już normalnie?
Ja chyba zawału dostane we wtorek pod gabinetem
-
pełnanadziei:} wrote:Nie dziwie Ci się
Jest to dla każdej kobiety ogromne przeżycie
A USG miałaś robione dopochwowo czy już normalnie?
Ja chyba zawału dostane we wtorek pod gabinetem
Mi się jeszcze lekarz spóźnił godzinę bo skądś tam wracał, masakra jakaś -
Jeju tak się rozpisalyscie ze można nadążyć he
witamy niwe mamusie sporo nas już tutaj
powiedzcie mi czy wy tez wstajecie często w nocy siusiu ? Bo ja to co noc muszę wstawać hehe
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
teqz wrote:Dopochwowo, ponoć robią przez brzuch dopiero w 12stym tygodniu.
Mi się jeszcze lekarz spóźnił godzinę bo skądś tam wracał, masakra jakaś
Mnie też tak badał . To nie wiedziałam że dopiero od 12 tyg
takie czekanie najgorsze :p a lekarzom zazwyczaj się nie spieszy
-
nick nieaktualny
-
pełnanadziei:} wrote:Mnie też tak badał . To nie wiedziałam że dopiero od 12 tyg
takie czekanie najgorsze :p a lekarzom zazwyczaj się nie spieszy -
pełnanadziei:} wrote:Witaj Nadi17 gratulacje !
o to widać że lekarze różnie badająja już teraz wyglądam jakbym była w 4 msc taka wzdęta jestem
aż mi wstyd przyległe bluzki zakładać bo ogólnie mam w miarę płaski brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 15:45
-
teqz wrote:Ogólnie to do 11-12 tyg zalecają dopochwowo, wszędzie tak wyczytałam. No ja mam podobnie, zazwyczaj nosze jeansy z podwyższonym stanem i koszulki w srodku to teraz zaczęłam nosić na zewnątrz bo za bardzo jeansy opinają brzuch
a tak się dzieje aż brzuszek nie wyjdzie czy to są wzdęcia tylko na początku ? Bo jak tak będzie to moi rodzice i teściowie zaraz będą się pytać czy jest coś na rzeczy
-
na poczatku sa wzdecia pozniej mijaja a brzuszek robi sie okragly :)w tej ciazy mam podobnie dopero 5 tydzien a tu okragalo hehe
co do USG u mnie dopochwowo robili za pierwszym razem poznij od 8 tyg juz brzusznie zalezy ile mamy tam cialka jaki sprzet itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 15:57
17.03.2017Sofia
-
Witajcie
Chciałabym do was dołączyć. Termin wychodzi mi na 6.06. Byłam już u lekarza i widziałam bijące serduszko. To moja druga ciąża - córcia lada dzień skończy 13 miesięcy. Poprzednio mdłości były masakrycze. Myślałam, że teraz będę miała spokój, ale niestety rozkręca ją się.