CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasola1234 wrote:No i właśnie muszę kupić jakieś mleko modyfikowane czy ktoś orientowal się w tym temacie ? Próbowałam coś znaleźć ale nie mogłam nic sensownego
Super ze idziecie do domu.Fasola1234 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Magda33 wrote:Ja używam NAN optipro plus 1. Dostawałam je w szpitalu, a położna srodowiskowa w domu powiedziała że jest bardzo dobre. Tylko drogie, ale jak laktacja się rozkręci to nie będzie trzeba go wiele.
Super ze idziecie do domu.
Mam tu dają hipp albo w butelkach nan.
No właśnie wiem że chyba nan w rossmanie można kupić na saszetki i chyba tak zrobię bo suma sumarum chcialabym kp:) DziękiMagda33 lubi tę wiadomość
-
Fasola1234 wrote:Kropka gratulacje ! Bylas mega dzielna .
Ja przy cc miałam 2 wklucia w kręgosłup bo pierwsza igła się wygiela i to byli już straszne .
Wagi maluchów mogą być bardzo różne. Ja byłam u lekarza 2 tyg prze porodem i mówi 2600 lekarka na izbie w dniu porodu 2600 a mała miała 2920więc ciężko stwierdzić jakie malenstwo się urodzi.
My dziś z położna pocwiczylysmy ssanie małej na kapturkach idzie jej coraz lepiej. Niestety pokarmu znikome ilości. Ale chociaż mała się uczy ssać
Femantiker biorę od dziś a po 4 sobie powinno się rozkręcić na dobre.
Niestety rana nadal boli ale to da się wytrzymać . Gorzej jak mała zacznie ssac to mnie skręca. Ale widok małej rekompensuje wszystko. I jutro o ile nic się nie zmieni jedziemy do domu !
Fasola to mam nadzieję, że uda się rozkręcić laktację i będzie dobrzeChyba się już cieszysz na powrót do domu z małą
a tak w ogóle to ile cm długości miała Michalinka przy urodzeniu?
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
Kropka, ogromne gratulacje
Oj znam ten ból, dlatego nie wyobrażam sobie rodzić bez zzo. Dałaś radę, to najważniejsze. No właśnie, jak to jest z zzo przy partych, chyba słabiej działa?
Klaudia, słodki maluszekDobrze, ze już lepiej i zmiana mleczka pomogła
Fasolka, super, że jutro wracasz z maleństwem do domuA ile dni Cię w sumie trzymali?
W domu na pewno laktacja się rozkręci. Będzie dobrze.
Ha, trzymam kciuki, aby rano było już wszystko jasne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 22:42
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Kropka gratuluję!:* Dzielna z Ciebie kobieta!!!
Gdzie w końcu rodziłas? Na Kamieńskiego? W moim miejscowym szpitalu nie ma zzo i tak się zastanawiam jak to będzie
Malinka Ty jutro już do szpitala, a w środę cc, tak?
Tomania co u Ciebie? Miałaś mieć cc chyba końcem maja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 23:27
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Maz wzial sobie do serca radę położnej i pomoc w realizacji 3xS. Efekt - bolące ale mocno nieregularne skurcze, nie dające jednak spać, wynikiem czego jest okropny ból głowy i rozdrażnienie. Dziękuję więc za wieczorny sex. Następnym razem niech zadziała lepiej z rana chociaż nie będę miała problemów ze snem
A tak poważnie- jeśli te skurcze niczego nie wywolaja to będę wtedy już pewna że przenoszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 02:03
-
Moje skurcze nabraly nawet jakieś regularnosci- co 8 minut od dobrej godziny. Ale jestem już tak zmęczona, że pomiędzy nimi zasypiam
i pewnie gdyby tak nie bolały to bym spala już na dobre. Ale każdy jeden mnie wybudza. Ciekawe czy coś z tego będzie;-)
Sonia94, welonka, Leira, Dika lubią tę wiadomość