Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasika trzymam ogromniaste kciuki aby Amelka posiedziala jeszcze ze 2tygodnie..gdyby jednak chciala az tak bardzo wyjsc to jest juz bezpieczna..i wszystko bedzie dobrze..
As postaraj sie wypoczywac chociaz do 34tc.. Mnie straszyli porodem przedwczesnym w 22tc jak synek byl ulozony glowkowo..ale potem sie obrocil dupka w dol..i bylo troche bezpieczniej..a teraz znow glowkowo wiec musze uwazac bo napiera glowka na szyjke.. Te 4 tyg.lezenia w porownaniu do tego co za mna to juz pikus..
Mikolay super ze Wy w domku w dwupaku..oby tak dalej przez kolejne tygodnie
Co do cisnienia to ja mialam wczoraj 170/90? Ale to przez to ze spieszylam sie na wizyte,po 2-bylo goraco..i od razu takie wysokie potem juz spadlo do 150 ale u lekarza to norma..w domu zawsze niskie..ok120/70 a dzisiejsze poludniowe 104/66Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:37
-
Kasika ja także trzymam kciuki, na pewno jeszcze wytrzymacie w dwupaku.
A mnie dziś chyba całkiem hormony mózg zeżarły. Wiedziałam że na 29 jestem umówiona do fryzjera, ale coś mi się ubzdurało że to w czwartek i nieważne że dziś jest 29 skoro do fryzjera idę jutroI tak oto przed chwilą przepraszałam mojego fryzjera i będę się upiększać dopiero po majówce
Mężuś właśnie skończył mi gotować fasolkę po bretońsku, czekam aż wystygnie i biorę się za pałaszowanieAlorrene13, Joasia:), maglic, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na ręce od strony wewnętrznej wyskoczyło mi jakieś uczulenie
taka pokrzywka, swędzi jak cholera. Mam to od poniedziałku ale dzisiaj jakaś masakra, ledwo powstrzymuje sie od drapania. Taka czerwona chropowata plama 3cm*5 cm. Czy macie wiedzę czym mogę to posmarować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 19:01
-
kasika trzymam za Was kciuki. Może Malutka jednak jeszcze trochę poczeka, a nawet jeśli nie to jesteście już prawie w 35 tygodniu. Musi być dobrze.
Joasiu niestety nie mam pojęcia czym możesz posmarować to uczulenie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joasiu a może to jakaś pokrzywka, rumień albo uczulenie. W ciąży pewnie dużo tego może się do nas przyplątać. Jak bardzo swędzi to ja bym nie czekała aż przejdzie po aptecznych lekach i pojechała pokazać lekarzowi, bo po co się męczyć
Może na ip to zdiagnozują i pomogą.
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od lat mam kontaktowe zapalenie skóry oraz uczulenie na nikiel, kiedy w ciąży okazało się,że nie mogę używać zwyczajowej maści ze sterydem, pani dermatolog kazała mi, na wszelkie uczulenia, używać DEXEM - maść bezpieczną dla kobiet w ciąży.
Pozdrawiam
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia, ja właśnie skończyłam kolację na którą pochłonęłam talerz fasolki
Joasia, ja bym wypiła trochę wapna w ciąży można sama się nim leczyłam, jeszcze coś miejscowego do smarowania, jak jutro nie przejdzie do udaj się lekarza
Kasika trzymam kciuki abyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku!!!
Pan remontu nie dawno wyszedł do domu, niestety ściany pokoju są gorsze niż myśleliśmy i trzeba położyć jeszcze jedną warstwę gładzi a to wiąże się z przedłużeniem się remontuDada bardzo Ci współczuję, ja przechodzę podobne katusze ponieważ nic nie jest na swoim miejscu
Rozalia lubi tę wiadomość
-
To teraz ja zapytam co mam z tym zrobić bo od kilku dobrych dni mam nawracające bóle podbrzusza - dosłownie boli mnie miejsce gdzie robi się cc czyli bardzo nisko. Przed chwilą znów wróciło i żadna zmiana pozycji nie pomaga, najmniejszy ruch boli
Może to znów spojenie daje o sobie znać, ale wcześniej bolało inaczej...A jak szyjka się skraca to coś czuć? Bo u mnie przez miesiąc zmniejszyla się 1 cm, więc może dalej postępuję a wizytę mam dopiero 12 maja.