X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • agawera Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę człowiek pójdzie do środa a tu po powrocie 3 strony do czytania ;)

Z tym uczulenie, to ja bym pojechała na IP kurczę nigdy nic nie wiadomo

Liliana ja z tymi tygodniami to tez nie rozumiem jak byłam w szpitalu to w jednym piszą 29w3d a w innym 30w

Dada niezłe kartony współczuje w której części Trojmiasta zamieszkujesz ?

Mam do was pytanie jak myślicie czy zawiadamiać ZUS ze przez 3 dni 8,9,10 nie będzie mnie w miejscu zamieszkania tylko w miejscu zameldowania w Gdańsku maź będzie odgrzybiac mieszkanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:34

Joasia:) lubi tę wiadomość

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maglic no nie takiego całego bo mi się połamał, ale rzeczywiście ładnie się goi i praktycznie bólu brak :) Ciebie też by nie bolało jakby to ciacho o złotych rękach się Tobą zajęło ;)
    A mojemu mężowi też dziś plomba wypadła i zapisał się na jutro, jakieś fatum zębowe panuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:36

maglic lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia wrote:
    Maglic no nie takiego całego bo mi się połamał, ale rzeczywiście ładnie się goi i praktycznie bólu brak :) Ciebie też by nie bolało jakby to ciacho o złotych rękach się Tobą zajęło ;)
    A mojemu mężowi też dziś plomba wypadła i zapisał się na jutro, jakieś fatum zębowe panuje...

Uhuhuh - na serio taki przystojniak ? :> nic tylko zęby sobie łamać ? :D

no niestety mi rwała babka po 60, nie miałam na czym oka zawiesić :(

/ u mnie to te gumy do żucia - wpakuje 6 do buzi i się delektuje. I miętosze, aż niedługo mi wszystkie wyleca - więc od dziś DETOX na orbitki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:40

ukdytv73la1h903i.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cały czas coś boli jak nie na okres to się napina to pipa to kluje na dole ale ano nospy ani luteinyjjuż brać nie będę a do szpitala pojadę jak ju się zacznie albo jak dadzą mi skierowanie na cc. Akurat teraz nawet mam taki skurcz ze jakbym miała zaraz kupe wycisnąć :P

preg.png[/url]
  • aghata Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia ja też miałam taka mała ppkrzywke ostatnio ale samo przeszło myślę ze na ip to jeszcze nie musisz jechać spokojnie fenistil i wapno powinny pomóc

Joasia:) lubi tę wiadomość

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, zgadzam się z Tobą, dlatego napisałam - każdemu według potrzeb.Z tym nie wpuszczaniem małżonka to dla mnie również przesadnie restrykcyjne, ale cała reszta - no cóż...ja bym się nie gniewała.Wiadomo, nikt jednak nie lubi , gdy mu się cokolwiek narzuca.Suma sumarum koniec języka za przewodnika - jeśli jest dowolność, a Ty nie czujesz się na siłach, można to jakoś w miarę łagodnie powiedzieć, choć to może być niezręczne, bo przecież ze złej woli nikt nie odwiedza.
    Pozdrawiam!

XxMoniaXx wrote:
    mnie sie podoba , że u mnie w szpitalu nie ma wstępu nikt do pokoju gdzie leżą pacjentki .

ani mąż - to akurat mi sie nie podoba bo mógłby pomóc wstać itp no ale...
    jest specjalny pokój odwiedzin ..

ale w sumie to nie wiem czy z tego powodu w tym pokoju mogą być tłumy ludzi znów i pełno zarazek więc i dobrze i niedobrze ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:40

• Rozalia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maglic wrote:
    Uhuhuh - na serio taki przystojniak ? :> nic tylko zęby sobie łamać ? :D

no niestety mi rwała babka po 60, nie miałam na czym oka zawiesić :(

/ u mnie to te gumy do żucia - wpakuje 6 do buzi i się delektuje. I miętosze, aż niedługo mi wszystkie wyleca - więc od dziś DETOX na orbitki :)

Dobrze że mój mąż tego nie czyta ale rzeczywiście tylko go w krzaki zaciągnąć :P
    Gumy już dawno odstawiłam bo zęby od nich cierpią niestety...Lepiej sobie loda zjedz i cukier będzie ok :)

maglic lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:28

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    As ostatni raz w podstawowce? To chyba super mocne zeby ma..ze nic go nie boli i nie musial korzystac z uslug stomatologa ;)

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa,
    fajny sprzęt...można rozmiar dobierać..:)
    pewnie przyjemnie jest tym ćwiczyć..:)
    Kasika, dacie radę jeszcze tydzień...dawaj nam znać
    Rozalia, mnie to boli prawie wszystko i z każdej strony...jeszcze mi brzuch twardnieje, jak aghacie....przestałam się , tak bardzo tym przejmować..niekrwawie, skurczy reg. brak, wody i nic innego nie odchodzą..więc luzuję
    weż coś rozk. jak piszą dziewczyny, na mnie nospa nie działa, ja biorę buscopan forte i pomaga, bezpieczny i bez recepty...
    Agatha a ty na kiedy nasz ter.porodu, a ile wcześniej zamierzają zrobić ci cc??
    Karolinka synkowi tak dobrze , że nie będzie chciał po38 tyg. wyjść,

pozdrawiam dziewczyny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:02

karolinka85, Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, z tym nie pomogę bo mój też bał się dentysty dopóki Go porządnie te zęby nie rozbolały - teraz chodzi systematycznie :)

Rozalia - no no :D to faktycznie musi wyglądać dobrze, ja jak leżałam w szpitalu to był jeden Pan doktor - jedyna atrakcja na sali jak wchodził czy co, też dobrze wyglądał. Gorzej było jak Bożene musiałam mu pokazać, a ona w nieładzie :/ zawstydziłam się strasznie podczas badania, ale co mi koleżanki z sali zazdrościły to moje :D

Aaa właśnie lody :D muszę zacząć podjadać - Wy kąsacie te paczkowane śmietankowe i jest dobrze? Ja teraz mam parcie na kaszankę - i tak pomyślałam, że przecież to kasza,krew i flak... więc w 120 muszę się zmieścić... chyba :D

Z. - jak u Ciebie po sorbecie cytrynowym? Narobiłaś mi nim ochoty :D nie powiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:07

Rozalia, Z., Scintilla lubią tę wiadomość

ukdytv73la1h903i.png
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Dada Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    Kurczę człowiek pójdzie do środa a tu po powrocie 3 strony do czytania ;)

Z tym uczulenie, to ja bym pojechała na IP kurczę nigdy nic nie wiadomo

Liliana ja z tymi tygodniami to tez nie rozumiem jak byłam w szpitalu to w jednym piszą 29w3d a w innym 30w

Dada niezłe kartony współczuje w której części Trojmiasta zamieszkujesz ?

Mam do was pytanie jak myślicie czy zawiadamiać ZUS ze przez 3 dni 8,9,10 nie będzie mnie w miejscu zamieszkania tylko w miejscu zameldowania w Gdańsku maź będzie odgrzybiac mieszkanie

Agawera ja na zaspie.wlasnie weszlam po szkole rodzenia i okazało sie ,ze nie ma żarówek ...(bo zawsze byłam tu jak był dzien...) swiatlo na szczescie w lodowce ,sypialni i łazience mam.salon w kartonach przywitam jak bedzie rano...

Ma szkole rodzenia dzis mowila Pani ,ze warto zaopatrzyć sie w kapustę...bo uśmierza bóle i zapalenia..co o tym myślicie?

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa gdzie takie sprzęty mozna kupic...skoro mojego M nie bedzie to moze balon pomoże ;)

karolina0522 lubi tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika trzymajcie się tam w dwupaku, będzie dobrze! Mocno trzymam kciuki!

Lilianko ja też liczę skończone tyg jak mój gin. A w szpitalu nawet jak miałam 29+6 to wpisywali 29tydzień.

Maglic mi Z. też zrobiła smaka i pochłonęłam dziś miseczkę sorbetu truskawkowego - cukier 105 po godzinie. Wcześniej jadłam 1/3 tego więc dziś zaryzykowałam ;) Niebo w gębie i radość nie z tej ziemi. Nawet Polka zaczęła fikać ;)

Z., maglic lubią tę wiadomość

• agawera Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada wrote:
    Agawera ja na zaspie.wlasnie weszlam po szkole rodzenia i okazało sie ,ze nie ma żarówek ...(bo zawsze byłam tu jak był dzien...) swiatlo na szczescie w lodowce ,sypialni i łazience mam.salon w kartonach przywitam jak bedzie rano...

Ma szkole rodzenia dzis mowila Pani ,ze warto zaopatrzyć sie w kapustę...bo uśmierza bóle i zapalenia..co o tym myślicie?

U mnie tez tak mówiła tylko potłuc ta kapustę i do zamrażarki
    A jak nazywa sie twoja szkoła rodzenia

ania86poz lubi tę wiadomość

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ale piszecie czytam i czytam..
    Ja dzis na nogach od ranaa, najpierw fryzjer potem ostanie zajecia na szkole rodzenia i juz padam na twarz.

Kasika trzymam kciuki.

Nawet nie wiem co pisac tyle tu popisalyscie.

As moj maz poszedl do dentysty ja ukruszyl jedynke bo przecierz to juz widac a dziur mega w srodku to nie bardzo. I tak wyleczyl juz wiekszosc teraz ma mniej czasu ale go gnebie zeby dokoncczyl. Tez nie byl pare lat. Ostatnio namawialam i namawialam wkoncu znowu cos ukruszyl i nie mial wyjscia i poszedl. Tak wiec daj mu jakis suchy chleb i nadzieja ze mu sie ukruszy jedynka i pojdzie.

karolina0522 lubi tę wiadomość

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • aghata Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina0522 wrote:
    Nieukowa,
    fajny sprzęt...można rozmiar dobierać..:)
    pewnie przyjemnie jest tym ćwiczyć..:)
    Kasika, dacie radę jeszcze tydzień...dawaj nam znać
    Rozalia, mnie to boli prawie wszystko i z każdej strony...jeszcze mi brzuch twardnieje, jak aghacie....przestałam się , tak bardzo tym przejmować..niekrwawie, skurczy reg. brak, wody i nic innego nie odchodzą..więc luzuję
    weż coś rozk. jak piszą dziewczyny, na mnie nospa nie działa, ja biorę buscopan forte i pomaga, bezpieczny i bez recepty...
    Agatha a ty na kiedy nasz ter.porodu, a ile wcześniej zamierzają zrobić ci cc??
    Karolinka synkowi tak dobrze , że nie będzie chciał po38 tyg. wyjść,

pozdrawiam dziewczyny...

Za dwa tyg mam wizytę u gin i wtedy zobaczymy czy będzie skierowanie czy co...jeszcze nie wiem, a będzie to 37 tyg

preg.png[/url]
  • aghata Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kapusta się przydaje ja lecialam do sklepu dzięki niej obyło się bez antybiotyku jak miałam zapalenie piersi...trzeba stluc liście wsadzić do lodówki. Przed karmieniec ogrzewalam ciepła woda w butelce żeby pokarm szybciej leciał a po karmieniu kladlam liść zimnej srluczonej kapusty i pomogło.

Sista lubi tę wiadomość

preg.png[/url]
  • .aś. Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ