Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę człowiek pójdzie do środa a tu po powrocie 3 strony do czytania
Z tym uczulenie, to ja bym pojechała na IP kurczę nigdy nic nie wiadomo
Liliana ja z tymi tygodniami to tez nie rozumiem jak byłam w szpitalu to w jednym piszą 29w3d a w innym 30w
Dada niezłe kartony współczuje w której części Trojmiasta zamieszkujesz ?
Mam do was pytanie jak myślicie czy zawiadamiać ZUS ze przez 3 dni 8,9,10 nie będzie mnie w miejscu zamieszkania tylko w miejscu zameldowania w Gdańsku maź będzie odgrzybiac mieszkanieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:34
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Maglic no nie takiego całego bo mi się połamał, ale rzeczywiście ładnie się goi i praktycznie bólu brak
Ciebie też by nie bolało jakby to ciacho o złotych rękach się Tobą zajęło
A mojemu mężowi też dziś plomba wypadła i zapisał się na jutro, jakieś fatum zębowe panuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:36
maglic lubi tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Maglic no nie takiego całego bo mi się połamał, ale rzeczywiście ładnie się goi i praktycznie bólu brak
Ciebie też by nie bolało jakby to ciacho o złotych rękach się Tobą zajęło
A mojemu mężowi też dziś plomba wypadła i zapisał się na jutro, jakieś fatum zębowe panuje...
Uhuhuh - na serio taki przystojniak ? :> nic tylko zęby sobie łamać ?
no niestety mi rwała babka po 60, nie miałam na czym oka zawiesić
/ u mnie to te gumy do żucia - wpakuje 6 do buzi i się delektuje. I miętosze, aż niedługo mi wszystkie wyleca - więc od dziś DETOX na orbitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:40
-
Mnie cały czas coś boli jak nie na okres to się napina to pipa to kluje na dole ale ano nospy ani luteinyjjuż brać nie będę a do szpitala pojadę jak ju się zacznie albo jak dadzą mi skierowanie na cc. Akurat teraz nawet mam taki skurcz ze jakbym miała zaraz kupe wycisnąć
[/url]
-
nick nieaktualnyTak, zgadzam się z Tobą, dlatego napisałam - każdemu według potrzeb.Z tym nie wpuszczaniem małżonka to dla mnie również przesadnie restrykcyjne, ale cała reszta - no cóż...ja bym się nie gniewała.Wiadomo, nikt jednak nie lubi , gdy mu się cokolwiek narzuca.Suma sumarum koniec języka za przewodnika - jeśli jest dowolność, a Ty nie czujesz się na siłach, można to jakoś w miarę łagodnie powiedzieć, choć to może być niezręczne, bo przecież ze złej woli nikt nie odwiedza.
Pozdrawiam!
XxMoniaXx wrote:mnie sie podoba , że u mnie w szpitalu nie ma wstępu nikt do pokoju gdzie leżą pacjentki .
ani mąż - to akurat mi sie nie podoba bo mógłby pomóc wstać itp no ale...
jest specjalny pokój odwiedzin ..
ale w sumie to nie wiem czy z tego powodu w tym pokoju mogą być tłumy ludzi znów i pełno zarazek więc i dobrze i niedobrze ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:40
-
maglic wrote:Uhuhuh - na serio taki przystojniak ? :> nic tylko zęby sobie łamać ?
no niestety mi rwała babka po 60, nie miałam na czym oka zawiesić
/ u mnie to te gumy do żucia - wpakuje 6 do buzi i się delektuje. I miętosze, aż niedługo mi wszystkie wyleca - więc od dziś DETOX na orbitki
Dobrze że mój mąż tego nie czyta ale rzeczywiście tylko go w krzaki zaciągnąć
Gumy już dawno odstawiłam bo zęby od nich cierpią niestety...Lepiej sobie loda zjedz i cukier będzie okmaglic lubi tę wiadomość
-
Nieukowa,
fajny sprzęt...można rozmiar dobierać..
pewnie przyjemnie jest tym ćwiczyć..
Kasika, dacie radę jeszcze tydzień...dawaj nam znać
Rozalia, mnie to boli prawie wszystko i z każdej strony...jeszcze mi brzuch twardnieje, jak aghacie....przestałam się , tak bardzo tym przejmować..niekrwawie, skurczy reg. brak, wody i nic innego nie odchodzą..więc luzuję
weż coś rozk. jak piszą dziewczyny, na mnie nospa nie działa, ja biorę buscopan forte i pomaga, bezpieczny i bez recepty...
Agatha a ty na kiedy nasz ter.porodu, a ile wcześniej zamierzają zrobić ci cc??
Karolinka synkowi tak dobrze , że nie będzie chciał po38 tyg. wyjść,
pozdrawiam dziewczyny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:02
karolinka85, Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Ojej, z tym nie pomogę bo mój też bał się dentysty dopóki Go porządnie te zęby nie rozbolały - teraz chodzi systematycznie
Rozalia - no noto faktycznie musi wyglądać dobrze, ja jak leżałam w szpitalu to był jeden Pan doktor - jedyna atrakcja na sali jak wchodził czy co, też dobrze wyglądał. Gorzej było jak Bożene musiałam mu pokazać, a ona w nieładzie
zawstydziłam się strasznie podczas badania, ale co mi koleżanki z sali zazdrościły to moje
Aaa właśnie lodymuszę zacząć podjadać - Wy kąsacie te paczkowane śmietankowe i jest dobrze? Ja teraz mam parcie na kaszankę - i tak pomyślałam, że przecież to kasza,krew i flak... więc w 120 muszę się zmieścić... chyba
Z. - jak u Ciebie po sorbecie cytrynowym? Narobiłaś mi nim ochotynie powiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:07
Rozalia, Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:Kurczę człowiek pójdzie do środa a tu po powrocie 3 strony do czytania
Z tym uczulenie, to ja bym pojechała na IP kurczę nigdy nic nie wiadomo
Liliana ja z tymi tygodniami to tez nie rozumiem jak byłam w szpitalu to w jednym piszą 29w3d a w innym 30w
Dada niezłe kartony współczuje w której części Trojmiasta zamieszkujesz ?
Mam do was pytanie jak myślicie czy zawiadamiać ZUS ze przez 3 dni 8,9,10 nie będzie mnie w miejscu zamieszkania tylko w miejscu zameldowania w Gdańsku maź będzie odgrzybiac mieszkanie
Agawera ja na zaspie.wlasnie weszlam po szkole rodzenia i okazało sie ,ze nie ma żarówek ...(bo zawsze byłam tu jak był dzien...) swiatlo na szczescie w lodowce ,sypialni i łazience mam.salon w kartonach przywitam jak bedzie rano...
Ma szkole rodzenia dzis mowila Pani ,ze warto zaopatrzyć sie w kapustę...bo uśmierza bóle i zapalenia..co o tym myślicie?
-
nick nieaktualnyKasika trzymajcie się tam w dwupaku, będzie dobrze! Mocno trzymam kciuki!
Lilianko ja też liczę skończone tyg jak mój gin. A w szpitalu nawet jak miałam 29+6 to wpisywali 29tydzień.
Maglic mi Z. też zrobiła smaka i pochłonęłam dziś miseczkę sorbetu truskawkowego - cukier 105 po godzinie. Wcześniej jadłam 1/3 tego więc dziś zaryzykowałamNiebo w gębie i radość nie z tej ziemi. Nawet Polka zaczęła fikać
Z., maglic lubią tę wiadomość
-
Dada wrote:Agawera ja na zaspie.wlasnie weszlam po szkole rodzenia i okazało sie ,ze nie ma żarówek ...(bo zawsze byłam tu jak był dzien...) swiatlo na szczescie w lodowce ,sypialni i łazience mam.salon w kartonach przywitam jak bedzie rano...
Ma szkole rodzenia dzis mowila Pani ,ze warto zaopatrzyć sie w kapustę...bo uśmierza bóle i zapalenia..co o tym myślicie?
U mnie tez tak mówiła tylko potłuc ta kapustę i do zamrażarki
A jak nazywa sie twoja szkoła rodzeniaania86poz lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ale piszecie czytam i czytam..
Ja dzis na nogach od ranaa, najpierw fryzjer potem ostanie zajecia na szkole rodzenia i juz padam na twarz.
Kasika trzymam kciuki.
Nawet nie wiem co pisac tyle tu popisalyscie.
As moj maz poszedl do dentysty ja ukruszyl jedynke bo przecierz to juz widac a dziur mega w srodku to nie bardzo. I tak wyleczyl juz wiekszosc teraz ma mniej czasu ale go gnebie zeby dokoncczyl. Tez nie byl pare lat. Ostatnio namawialam i namawialam wkoncu znowu cos ukruszyl i nie mial wyjscia i poszedl. Tak wiec daj mu jakis suchy chleb i nadzieja ze mu sie ukruszy jedynka i pojdzie.karolina0522 lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
karolina0522 wrote:Nieukowa,
fajny sprzęt...można rozmiar dobierać..
pewnie przyjemnie jest tym ćwiczyć..
Kasika, dacie radę jeszcze tydzień...dawaj nam znać
Rozalia, mnie to boli prawie wszystko i z każdej strony...jeszcze mi brzuch twardnieje, jak aghacie....przestałam się , tak bardzo tym przejmować..niekrwawie, skurczy reg. brak, wody i nic innego nie odchodzą..więc luzuję
weż coś rozk. jak piszą dziewczyny, na mnie nospa nie działa, ja biorę buscopan forte i pomaga, bezpieczny i bez recepty...
Agatha a ty na kiedy nasz ter.porodu, a ile wcześniej zamierzają zrobić ci cc??
Karolinka synkowi tak dobrze , że nie będzie chciał po38 tyg. wyjść,
pozdrawiam dziewczyny...
Za dwa tyg mam wizytę u gin i wtedy zobaczymy czy będzie skierowanie czy co...jeszcze nie wiem, a będzie to 37 tyg
[/url]
-
Oj kapusta się przydaje ja lecialam do sklepu dzięki niej obyło się bez antybiotyku jak miałam zapalenie piersi...trzeba stluc liście wsadzić do lodówki. Przed karmieniec ogrzewalam ciepła woda w butelce żeby pokarm szybciej leciał a po karmieniu kladlam liść zimnej srluczonej kapusty i pomogło.
Sista lubi tę wiadomość
[/url]