Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Trzymam kciuki za Wasze zdrowie!kasika8303 wrote:Sytuacja opanowana. Amelka wyciagnela glowke z kanalu rodnego ufff. Distalam kroplowki na zbicie cisnienia i spadlo do 127/77 w momencie przyjecia mialam 165/110. Zobaczymy jutro. Mala nie lubi ktg wariuje po nim strasznie.
Dziekuje za kciukiciekawe kiedy wyjde do domu, grillowac chyba bede w szpitalu
-
nick nieaktualnyTeż mam takie obawy, bo i moje dziecię wydaje się być przekorne.
A na zgagę polecam migdały
Z. wrote:A dziś belly mnie tak przywitało:
Jesteś w 36 tygodniu ciąży
(35 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Dwa tygodnie i mogę rodzić. Szok jak ten czas leci
Tylko czuję że moje dziecie to raczej przed 20.05 wyjść nie będzie chciało. Zlosnik pewnie jeszcze matke pomęczyno ale zobaczymy, może mnie zaskoczy
Miłego dnia brzuchatki -
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my...za oknem sloneczko ale doczasu bo potem ma padac. Ja tez mam takie glupie sny ze czasami zastanawiam sie skad sie biora takie rzeczy w mojej glowie. Oczywiscie kibelek w nocy dwa razy i jakos tak dziwnie mialam uczucie jakby mi brzuch na dol ciqgnelo chyba maly ske tak ulozyl, nie ma juz bidulek miejsca i musi kombinowac jak tu sie wygodnie ulozyc.
Kasika fajnie ze mala posiedzi jeszcze w brzuszku ciotki trzymaja kciuki i bedzie wszystko ok.[/url]
-
Nieukowa wrote:Lol jakby jeszcze te rozciaganie.bylo przyjemne i jakby jeszcze moj men chcial w nim uczestniczyc
ale ani jedno anu drugie
maz odmowil wspolpracy, a cwiczenia wywoluja dyskomfort podobny do tego podczas parcia glowki tylko oczywiscie stopniowany i mniejszy
Z ta kapusta to nie wiem... Wydaje mi sie ze to efekt chlodnego okladu bardziej niz zasluga kapusty jako takiej...
Zaraz umre ba zgage
Mlody mi sie podniosl bo zelzal ucisk na pecherz a wrocilo zioniecie ogniem.
Ps. Zlapal mnie dzis masakryczny skurcz lydki. Probowalam walczyc z nim tak jak na SR ucza oddechu podczas skurczy porodowych. Ni huhu nie dziala, nie da sie oddychac gleboko w takim paralizujacym bolu. Chyba ten porod to jednak bedzie trudna rzecz -
Ja tez sie witam.
Nawet o dziwo pospalam i zauwazylam ze jak mam intensywny dzien to spie jak dziecko.
Kasika ciesze sie ze juz ok. Z cisnieniem nie ma zartow.
A moj gin powiedzial ze jak dziecko wazy w 36 tygodniu 2500 gr to za miesiac bedzie kilo wiecej i ze t zazwyczaj sie sprawdza. Trzeba sobie dodac kilo do wagi z tego tygodnia.
Co do kapusty wszyscy mowia ze dziala , a sok z niej ma wlasciwowsic sciagajace dlatego jest taka skuteczna.
U mnie sloneczko zobaczymy jak dlugo.
PozdrawiamMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
kasika8303 wrote:Sytuacja opanowana. Amelka wyciagnela glowke z kanalu rodnego ufff. Distalam kroplowki na zbicie cisnienia i spadlo do 127/77 w momencie przyjecia mialam 165/110. Zobaczymy jutro. Mala nie lubi ktg wariuje po nim strasznie.
Dziekuje za kciukiciekawe kiedy wyjde do domu, grillowac chyba bede w szpitalu
Czułam w kościach, że na strachu się skończy -
aghata wrote:CaneCorso ja lykam konskie dawki magnezu z potasem i dzis rano zlapal mnie skurcz lydki...takze ten potas u mnie wlasnie przestal dzialac.
Jaki jest magnez w składzie - niestety magnez magnezowi nie równy ;(
ja mam magnefar max z wit b6 tykam 3x1 + aspargin 3x1 (magnez z potasem.
Takie mam zalecenia na skurcze od lekarza z IP i mój gin się pod tym podpisuje -
Jestem i ja, słońce za oknem i zaraz idę do lumpa pobuszować
Pamiętacie może czy to dziś jest promocja na lakiery w rossmanie?
Wczoraj doszła wielka paka z gemini i uwaga, coś im się pomyliło i przysłali inne smoczki niż chciałam. Tzn model się zgadza ale są różowe w owieczki - idealne dla chłopcaMąż się śmiał że teraz taka moda ma gender i inne więc idziemy z duchem czasu
Zamówiłam też w końcu resztę wyprawki dla małego typu pościel, przescieradła itp. i jedną koszulę dla siebie, zobaczę jaka będzie jakościowo. Zostanie mi tylko laktator uffff...miłego dzionka
Nieukowa, Alorrene13, gosi_a, karolinka85, nenette, Scintilla, Dada, Z., maglic, dorcia8919, Sista lubią tę wiadomość
-
Ja nie miałam skurczy od dobrego miesiąca... aż mi się nie skończył MagneB6. Stwierdziłam że teraz to już pewnie nie będzie mi potrzebne... opuściłam 2 dawki i jest taki efekt. Tak więc dziś robię nalot na aptekę i łykam aż do porodu a może i dłużej
Ładna pogoda wróciła! Czas skosić trawę, zrobić jakiś spacer a po południu wizyta u gina. Ciekawe ile Radzynek ważyAlorrene13, Scintilla, maglic, dorcia8919, Sista lubią tę wiadomość