Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nenette kciuki zacisniete
Ja tez mam skurcze, nieregularne ale sa. Zostaje czekac na rozwoj sytuacji.Jeszcze 6 dni i zaczniemy 9 miesiac. Ale mala nie chce byc juz w brzuchu.
Dzieki dziewczyny za kciuki.nenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapah_ciszy wrote:Nenette trzymam kciuki, aby się ustabilizowało! Dobrze, że jesteś pod opieką.
Kasika i nenette rozumiem, że te skurcze czujecie? Czy one tylko na ktg wychodzą (i można być nieświadomym) ?
Ja czułam ból jak na okres, tyle że mocniej niż do tej pory. No i nie ustępował po turbo dawce leków rozkurczowych, które sobie zapodałam ani po kąpieli. Ale już tu w szpitalu miałam kilka skurczów, których w ogóle nie czułam.. nie ma co się martwić na zapas, na pewno nic nie przegapisz -
Nenette trzymam kciuki
trzymajcie sie dzielnie w dwupaku najlepiej do konca maja..
Ps. Ty mnie nie strasz..bo ja te bole okresowe tez miewam dosc czestoale nie sa zbyt silne i po nospie lub 2 przechodza..
Kasika za Was tez trzymamy kciukasy..oby jeszcze te kilkanascie dni do ciazy donoszonej..
U nas glupich snow ciag dalszy...niewiem skad takie glupoty sie biora?nenette lubi tę wiadomość
-
Nenette, ja tez zaciskam kciuki...
Teraz jest taki glupi czas, ze niby jeszcze miesiac, ale nigdy nic nie wiadomo... Skurcze lubia postraszyc i nawet nie wiadomo czy cos grozi maluchom czy nieja sie raz zestrachalam jak mialam 4 skurcze w ciagu godziny. A potem sie calkiem uciszyly...
nenette lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki.
My sie witamy w 33 tyg
Mi sie tez głupoty snily,miedzy innymi porod ale nie moj stałam jakby z boku...
Moj M juz 3 tyg poza domem. Jeszcze z 10 tyg i powinien byc w domu ..
Ja dzis jade na uroczysty obiad do M rodziców,śmieją sie ,ze teraz z innego miasta taka wyprawa ,ze musza sie uroczyście przygotowac wiec wyżera bedzie pewnie konkretna...
Miłej niedzieli.gosi_a, karolinka85, Joasia:), Ania1704, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nenette ściskam za Was mocno kciuki.
Allorene co do listy zadań dla mojego M to nie ma na niej nic nadzwyczajnego. Są rzeczy typu malowanie łazienki (jakby nie było na to czasu wcześniej tylko niespełna miesiąc przed porodem).
Dada smacznego obiadu u teściówMój M dziś w pracy więc nie gotuję, mam dzień lenia.
Wczoraj zamówiliśmy materacyk, a jutro wybieram się na poszukiwania biustonoszy do karmienia.
Spokojnej i słonecznej niedzieliAlorrene13, Joasia:), nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam za Was kciuki!
Nieukowa masz rację, że teraz taki głupi czas. Nie wiem czy to właśnie przez coraz bliższy termin czy to, że jestem przewrażliwiona, ale od dwóch dni też czuję się dziwnie. Mała mnie jakoś mocno uciska, dół brzucha pobolewa, kłuje w pachwinach, skurcze BH stały się nie przyjemne i nie opuszczają mnie myśli, że wcześniej urodzę.nenette lubi tę wiadomość
-
Inesica widzialam ze w lidlu 11maja mają byc staniki do karmienia..podobno fajne, znajoma kupowala w tamtym roku
po 25zl..
Dada, Alorrene13, agawera, sss, Inesicia lubią tę wiadomość