Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenette ja też sciskam kciuki żeby ten poród jeszcze zatrzymali...ja miałam 3 dni temu skurcze co 5 min Lezalam i zapisywalam trwało to ze dwie godziny ale przeszło...jakoś człowiek.czuje ze to jeszcze nie to. Jeszcze dwa tyg najlepiej i wtedy już może się rodzic.
nenette lubi tę wiadomość
[/url]
-
Heeejjj
Bosz Dziewczyny ja nie wiem nawet jakie to uczucie miec skurcze, chyba jeszcze nie mialam, ale skoro mowicie że nie przeocze to mam nadzieję że tak będzie. Biustonosze w Lidlu - fajnie, szkoda tylko że tam nie przymierzymy
Kciuki zacisniete caly czas za nasze skurczowe Dziewczynki !!! My tymczasem idziemy na bieg konstytucji, miłej niedzieli, papanenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis mialam usg i wg lekarki mala wazy juz 2150g.. 2tyg temu wazyla niby 1500 wiec nie mogla przytyc 600g przez 2tygodnie. Tylko ktory lekarz mial racje?
dzis dostaniemy 2 dawke sterydow na pluca, skurcze mniejsze ale sa ciagle za duze. najgorsze to ktg non stop, o wyjscie do lazienki musze sie prosic. Jedna lekarka pozwala, druga kaze w lozku do basenu brrr
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Nenette w tygodniach opisywanych przez belly napisane jest ze dziecko teraz moze przybrac nawet do 500g tygodniowo..wiec mozliwe ze Ci tyle przytylo
bo po 36 juz tak nie rosnie tylko obrasta tluszczykiem
nenette lubi tę wiadomość
-
Nenette jakby nie było to córę już masz dużą i silną, poradzicie sobie na pewno
No ale niech siedzi jeszcze w brzuchu i obrasta w tłuszczyk
A ja się zastanawiam czy jechać z mężem do znajomych pod Wwe. Niby pogoda ładna ale jakoś mam lenia i sama nie wiem czego chcęnenette lubi tę wiadomość
-
Jednak jadę posiedzieć na świeżym powietrzu
A tak wygląda moja kluseczkaPozdrawiamy!
Inesicia, XxMoniaXx, Joasia:), Z., Aka81, Muniek, Sista, karolinka85, Ania1704, sss, gosi_a, lilly78, BrumBrumek, maglic, Scintilla, karolina0522, nenette, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
-
karolinka dzięki za info o karmnikach. Ciekawe tylko jak będzie z rozmiarówką.
Dada jeśli chodzi materac to kupiliśmy taki http://allegro.pl/materac-gryka-pianka-kokos-hypoalergiczny-atesty-i5303714652.html Zobaczymy czy się sprawdzi.
U mnie dziś też trochę skurczowo, ale zamierzam to przeleżeć. Chociaż z drugiej strony, akurat dziś wyjątkowo bolą mnie biodra od leżenia. I do tego od 3 dni dokucza mi ból kolan, ale jakoś damy radę.karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Nenette ze sterydami czekaja. Cisnienie troche zbili. Wczoraj tez stwardnial brzuch, zglosilam to, od razu ktg i wyszly skurcze. Ja skurczy nie czuje wlasnie. Wychodza pod 40 Nieukowa Ty chyba o to pytalas. Dzis mala zle lezy, ktg nie chce wyjsc. Ja dostaje magnez, leki rozkurczowe no i podstawa zbijanie cisnienia. Jutro mamy sprawdzanie przeplywow.
Co do wagi, u mnie w sr bylo 2500 a w czw 2800, zalezy od lekarzadorcia8919 lubi tę wiadomość
-
nenette wrote:Dzis mialam usg i wg lekarki mala wazy juz 2150g.. 2tyg temu wazyla niby 1500 wiec nie mogla przytyc 600g przez 2tygodnie. Tylko ktory lekarz mial racje?
dzis dostaniemy 2 dawke sterydow na pluca, skurcze mniejsze ale sa ciagle za duze. najgorsze to ktg non stop, o wyjscie do lazienki musze sie prosic. Jedna lekarka pozwala, druga kaze w lozku do basenu brrr
To mozliwe zeby tak przybrała:) mnie lekarz powiedział ze dzieci na tym etapie rosną ok 200gram tygodniowo + granica błedu usg +/- 200gramnenette lubi tę wiadomość
-
to chyba zależy od etapu ciąży:) ale nie jestem pewna więc nie chce wprowadzać w błąd. Jak pytałam lekarza to byłam w 32 tyg i powiedział że ok 200g. ale chyba im starsza ciąża tym gorzej zmierzyc dziecko i tym większa granica błędu .
agawera, Viola lubią tę wiadomość