Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak juz ktoras z Was pisala ja tez bym niechciala rodzic w nocy..bo zawsze jak wstaje na siku to jestem nieprzytomna
do 24 moge i po 4 tez
heh
Jak bylismy u mamy na obiedzie to brzuch mi kilka razy twardnial..musialam sie polozyc i troche lepiej bylo..przy okazji pociekla mi krew z nosa ni z tego ni z owego.. Ale to pewnie przez leki p/zakrzepowe..
Dobrze ze juz 3 maj..jeszcze 23dni do wizyty..niech leci szybciej..a 11maja wizyta na nfz..moze bede miec usg i zobaczymy ile synek juz wazy..i wogole spytam o te przeplywy i gdzie znajduje sie pepowina..bo troche sie boje..niby wszystko ok..tetno zawsze miarowe 140.. Ruchy nie sa gwaltowne ani nic.. Wiec mysle ze jest ok..ale chce miec pewnosc..
Co do ruchow i wypinania sie dosc nisko..to czasem mam wrazenie jakby raczki wkladal mi w pachwiny i jakby zaraz mialy wyjsc na zewnatrz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 16:58
-
I po majówce ....
Była kiełbaska ... była karkówka - białe pieczywo i cukier 111
Czuję się dotleniona i naładowana dodatkową energią na najbliższe dni.
Mała piękne wypinała pupę do słoneczka :]
Nie mogę się doczekać tych dni kiedy podekscytowana będę tutaj zaglądać z nadzieją, że któraś z nas się szczęśliwie rozpakowała ... ale faktycznie lepiej jeszcze poczekać chociaż do połowy miesiąca - dlatego nenette kciuki jeszcze nie puszczone za Wasz 2pack!
Udało mi się znaleźć ewentualnego zastępce naszego czerwcowego bociana - Karolinko : gdyby Twój bociek był niedysponowany a któraś z Nas będzie potrzebowała pomocy służę Kaczką Balbiną:
http://wrzucaj.net/images/2015/05/03/DSC03791_2.jpg
( z góry przepraszam za mój look - damsko-działkowa wersja Borewicza)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:02
sss, Z., Muniek, Inesicia, Viola, gosi_a, karolina0522, maglic, karolinka85, Aka81, BrumBrumek, Ania1704, nenette, Rozalia, Alorrene13, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Scintilla, look masz bardzo ładny i nie powiedziałabym ze działkowy
i nie to ze się czepiam ale wydaje mi sie ze Balbinka to była gąska
Hmmm...- co racja to racja!
Człowiek zje kiełbasę po raz pierwszy od pół roku i już mini miażdżyca.
Trudno ... ochrzciłam ją Balbina ... mam nadzieję, że żadna gąska się o to nie pogniewaViola, karolina0522, Inesicia lubią tę wiadomość
-
hej Kochane.
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i 3macie się dzielnie w 2pakui że tak zostanie min. do tego 38tc - tego Wam życzę
Dziękuję za każde miłe słowo i za mega wsparcie
U Nas do przodu. Dziś Dominik ćwiczył samodzielne oddychanie - co prawda tylko godzinkę ale zawsze coś.
I tak ładnie się prezentuje
A waży już 1225g - rośnie Nam Szczęście kochane (waga z 02.05.)
pozdrawiamymaglic, Nieukowa, Scintilla, Aka81, gosi_a, karolina0522, .aś., BrumBrumek, Inesicia, Sista, Ania1704, Joasia:), Viola, Muniek, Nikonka, nenette, Z., Rozalia, CaneCorso, aghata, Alorrene13, agawera, dorcia8919, sss, anetaa1607, Katha81, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu, bardzo dzielny Twój Dominiczek i niech zdrowo rośnie maluszek
Zobaczysz, że z każdym dniem będzie coraz lepiej i życzę Wam szybkiego, bezpiecznego powrotu do domku
U mnie majówka na miejscu, bo pogoda jakaś super nie była, zawsze majówkę spędzaliśmy u teściów, ale tym razem wyjechali, więc my zostaliśmy w domu. Tym bardziej, że wczoraj byliśmy na urodzinach mojego Szwagra, a dzisiaj u moich rodziców i dostałam od mamusi chyba z 30 pierogów z ziemniakami i kiszoną kapustą (idealne dla cukrzycy). Dzisiaj zjadłam na obiad 7 sztuk i po godzinie cukier 110 więc bombaMężuś mnie dzisiaj zabrał na spacer do parku i lody. Przepyszne lody (pietruszkowe, pistacjowe i michałkowe). Już dawno nie jadłam takich pysznych lodów, bo czuć było że są naturalne, albo bliskie naturalnych. Pyszota
Dzisiaj Zuzia atakuje mnie po żebrach, wyczułam stópkę i ewidentnie (oczywiście po mnie) jest bardzo czuła na łaskotkiMnie chyba też powoli dopadają te skurcze BH, bo miewam bóle miesiączkowe, ale na szczęście nie są szczególnie bolesne i przede wszystkim nieregularne.
Przed chwilą dopadła mnie taka chcica na kakao, że dopadłam się do kakao deserowego i wypiłam z mlekiem. Szczęście do potęgi n-tej. Tyle, że szklana mleka chodziła za mną cały dzieńScintilla, Z., Rozalia, maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynenette, kasika8303 nie zazdroszczę skurczów. Trzymam kciuki by się uspokoiły i nie straszyły przyszłych mam. U mnie tylko brzuch twardy ale nie cyklicznie ale non stop, wystarczy że chwilę pochodzę. Miałam też przez trzy dni bóle miesiączkowe ale też trwały po kilka godzin bez przerw więc nie wiem co to było. Pojęcie BH jest mi obce i może niech tak na razie zostanie.
XxMoniaXx ja na razie bez poduszek w gondoli i w łóżeczku. Co do granicy błędu na usg to podobno 15%
agawera odpoczywaj i uważaj na siebie
Lilianka27 głowa do góry. Słabsze dni zawsze się zdarzają.
Sista mój synuś wczoraj bardzo słabo się ruszał i miałam stresa takiego że nie mogłam zasnąć. Dziś za to nadrabia więc jestem już spokojniejsza
karolinka85 czy masz odstawić przed porodem leki przeciwzakrzepowe? Ja mam brać do końca i jeszcze w połogu. Niedawno się dowiedziałam że wtedy nie można podawać zzo. Trochę mnie to zmartwiło. Co do pępowiny to lekarz mi powiedział że 70% dzieci rodzi się owiniętych pępowiną i że w ostatnim momencie może się zaplątać więc nie będzie mi nic w tym temacie mówił
Magda_lena88 niech ci zdrowo rośnie maleństwo. Silny z niego chłopak -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:34
nenette, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅/❌?
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Magda_lena88 wrote:hej Kochane.
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i 3macie się dzielnie w 2pakui że tak zostanie min. do tego 38tc - tego Wam życzę
Dziękuję za każde miłe słowo i za mega wsparcie
U Nas do przodu. Dziś Dominik ćwiczył samodzielne oddychanie - co prawda tylko godzinkę ale zawsze coś.
I tak ładnie się prezentuje
A waży już 1225g - rośnie Nam Szczęście kochane (waga z 02.05.)
pozdrawiamy
Madziu - teraz bez tych rurek widać jak Dominiś jest podobny do swojego TatySilny Chłopczyk
Trzymam kciuki aby ładnie przybierał na wadze i aby był różowiutki !!!
-
Madziu bardzo się cieszę, że u Was co raz lepiej. Podczytuję Was na blogu i trzymam za Was kciuki.
U mnie dziś trochę słabo. Brzuch napięty, przed chwilą poczułam, że coś ze mnie cieknie, ale na szczęście to była "tylko" duża ilość śluzu, a ja już zdążyłam się zdenerwować. Na dodatek M w pracy do rana, a mi trochę słabo. O rany, byle do rana. -
Magda trzymam kciuki za Dominika.
Nenette jak u Ciebie?
Gucio dzieki za info.
Ogolnie ja tez sie zastanawiam czy tak zwykła koszula nie do karmienia tylko do wyrzucenia na porod wystarczy...
Aś daj znac co Ci powiedział ten doradca,ja tez sie tym zajmuje wiec dam znac czy to najlepsza oferta bo rożnie to bywa.
Ja wróciłam o M rodziców obzarta ...ja juz chyba na wagę nie wchodzę po tym weekendzie...
-
karolinka85 wrote:Gucio w 34tc mam odstawic aspirin cardio a clexane to do porodu i potem pewnie z miesiac po..
Dziewczyny ktore stosowaly Lactulosum po jakiej dawce przyniosl Wam ulge?
Po 2-3 dawkach chyba po 15 ml
Teraz stosuje tylko jak mnie przytrzyma... a takto staram się dietą regulować.
Ja nie pisałam ostatnio bo jak mąż w domu to nie siadałam do lapka a z telefonu nie lubie. Ale jestem z Wami na bieżąco i trzymam kciuki za Was, szczególnie nenette i kasika.karolinka85 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017