Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
Na Smyku mamy znowu promocje Pampersow. Najlepiej wychodzą dwójki, duża paka 240 sztuk wychodzą po 39 groszy. Mam zatem pytanie do obecnych juz mam: kiedy dziecko moze ważyć 6kilo? Chętnie kupiłabym jeszcze paczkę tych dwójek, ale mam juz 480 sztuk i tak liczę, ze zapas mam juz do połowy czwartego miesiąca życia Olgi. W czwartym miesiącu juz chyba nie będziemy potrzebowały ośmiu pieluch na dobe? -
Sista nie mam pojęcia ale moje koleżanki powiedziały mi, że dzidziuś bardzo szybko przechodzi na dwójki i długo w nich śmiga, więc kupuj
A powiedz: mogę zakupić te pieluchy na stronce smyka czy musze się osobiście udać do sklepu?
Sista lubi tę wiadomość
-
Sista dzieci szybko przybieraja na wadze, a czasami jest tak, ze na paczce jest napisane ze do 5kg a szybciej musisz zmienic na wieksze, nie do konca nalezy sugerowac sie rozmiarem na opakowaniu, ja bym nie robila az tak duzego zapasu bo potem bedzie trzeba zmienic i co, bedziesz musiala oddac.
Sista lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySista ja już nie pamiętam ile idzie tych pieluch. Do roku czasu dziecko powinno podwoić swoją wagę, ale wiadomo każde dziecko jest inne i rośnie w swoim tempie. Z tego co pamiętam u mnie 2 chyba szło dużo.
Ja nie robię zapasów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:42
Sista lubi tę wiadomość
-
dzień dobry po majówce!
nie było mnie kilka dni i nadrabianie. Naskrobałyście tyle tego
Szpitalne dziewczyny, kciukasy zaciśnięte i powodzenia!
U nas majówka zaliczona do udanych. Impreza rocznicowa wypaliła wręcz jak chcieliśmy. Najadłam się pyszności, wytańczyłam się nieco i po 23 już miałam dosyć. A nogi takie balerony, że kostek nie było widaćAle co najważniejsze, pogoda dopisała do samego końca majówki
A dziś błogie lenistwo. Odpoczywam po kilku dniach na wysokich obrotach. Kiedyś w końcu trzeba. Bo czasami aż sie zapominam, że jestem w ciąży i mam się nieco oszczędzać.
Mam pytanie do naszej Pani weterynarzKochana chodzi o mojego kota. tydzień temu byłam u weta usunąć kleszcza. Powiedziała, że wszystko zostało usuniete. Wczoraj odpadł strupek, a dziś wyczułam pod palcami w tym miejscu jakaś gulkę. Czy to normalne? Bo ja w tej kwestii panikara jestem. Będę ogromnie wdzięczna za jakaś odpowiedź. Czy mam być spokojna czy lecieć do weta znów.
Miłego dniaScintilla, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CaneCorso wrote:Sista nie mam pojęcia ale moje koleżanki powiedziały mi, że dzidziuś bardzo szybko przechodzi na dwójki i długo w nich śmiga, więc kupuj
A powiedz: mogę zakupić te pieluchy na stronce smyka czy musze się osobiście udać do sklepu?
Ja to widze na stronie www.smyk.pl.
Dziewczyny, dziękuje za opinie. Cena 0,39zl, to mniej niż za Dady, dlatego myśle o zapasieJesli sie okaże, ze Olga szybko urośnie, to na olx pójdą jak woda za taka cenę
Ciągnie mnie dzisiaj brzuch w każda strone, ciężki sie zrobił przez weekend. W sumie cieszy mnie to, bo oznacza, ze Olga rośnie i sie rozpycha -
lilly78 wrote:dziewczyny, a czy któraś z was kupowała nawilżacz powietrza do pokoju maluszka? jak tak to jaki?
korcą te pieluszki, ale na pewno dady chcę też wypróbować u młodego
Ja kupiłam. Koleżanka mi poleciła Eldom NU5, to nawilżacz ultradźwiękowy. Do użytku domowego wydaje się być całkiem spoko, ale jeszcze nie korzystałam z niego długofalowy, raczej tylko doraźnie żeby sprawdzić działanieale przy maluszku w upał myślę że będzie bardzo pomocny , bo ta zimna mgiełka oprócz nawilżania, przyjemnie chłodzi powietrze.
Dziewczyny, inka jest co prawda kawą bezkofeinową, myślicie że może mimo to podnosić ciśnienie? Bo czuję się po niej dziś strasznielilly78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny