WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Scintilla Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Scintilla czy Ty masz poduszkę do karmienia Motherhood? Dobrze pamiętam ? Gdzie kupowałaś i w jakiej cenie?

Ja mam tylko ten kojec do spania Motherhood dla ciężarnych, który może później zastępować fasolkę ... samej fasolki nie kupowałam :)

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista podpowiedz jak się dowiedziałaś o promocji na pampy w smyku.
    Zaglądasz na stronkę czy przesyłają jakieś ino ??

b4ipuen.png
  • BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, wyglądasz super !! Piłeczka okrąglutka a nogi szczuplutkie :)

Viola lubi tę wiadomość

• Rozalia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola super brzusio, bardo ładny i jaka skóra błyszcząca :)

A u nas nie ma prądu w całym bloku, chyba jakaś gruba awaria...

Viola lubi tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola - śliczny brzusio i fajne spodnie :) Jak tam matura?

Mikolay - ja zaglądam co jakiś czas na Smyka, bo mam kupon do naszego stacjonarnego sklepu. SMSy wiem, ze dostaje Joasia :)

Viola lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja patrze dziewczyny na moj grafik i tak mi sie cos ubzduralo ze teraz bede miec ktg a to dopiero nq nastepnej wizycie czyli w 36 tygodniu i potem co tydzien. Chcialam chyba przyspieszyc hee.....

Ja kupilam rogal zwykly ale go nie uzywam jakos spac z nim nie moge. Jest wypchany takimi kulkami wiec do karmienia mysle ze spoko ale do spania kiepsko..

Viola lubi tę wiadomość

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nie było mnie kilka godzin i bardzo trudno Was nadrobić ;) Widzę, że nie tylko ja mam dziś ciężki dzień, ogólnie to wybraliśmy się z M na zakupy ale nic nie kupiliśmy bo M miał focha gorszego niż " Baba w Ciąży" a ja się na samym końcu popłakałam :/ No ale może i tak się zdarzyć!
    Po powrocie do domu wpadłam w wir pracy i takim sposobem robię drugie pranie dla małej. Wyprałąm pościel, perzścieradła i ręczniki. W połowie spakowałam torbę do szpitala jednak myślę, że będę musiała przepakować się w większą :)
    Ja dla małej na sam początek zakupiłam zwykłe mydełko w kostce z Rossmana, mam również płyny, mleczka i kremy z serii Babydream oraz próbki które otrzymałam na SR.
    Truskaweczko bardzo ładnie wyglądasz a kącik dla małej uroczy :)
    Viola masz ładny brzuszek i zgrabne nogi, moje jak napuchną przypominają paróweczki.
    Mam nadzieję, że nam w przyszłym tygodniu uda się złożyć łóżeczko i poukładać wszystko na swoje miejsce.
    Jeżeli chodzi o piersi to ja mam wrażenie, że przez ostatni tydzień trochę mi opadły ciekawa jestem w jakiej będą kondycji po zakończeniu karmienia :/
    Usiłuję sobie przypomnieć o czym pisałam na maturze z polskiego ale nie potrafię skojarzyć. Ale pamiętam, że na matmie nie mogłam sobie przypomnieć co to jest stosunek dwóch liczb ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:41

Viola, Rozalia, Truskaweczka250, Scintilla lubią tę wiadomość

• agawera Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na maturze chyba coś miałam z czasów 2 wojny światowej chyba kwestia żydowska

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczynki, staram sie rozladowac napiecie innymi zajęciami. Dzisiaj polski wiec spoko ale jutro będzie rzeź niewiniątek...MATMA !! a my sie boimy matmy :-(. no nic trzeba to przezyc ale powiem wam ze przez to wszystko sni mi sie moja matura. Ostatnio mialam taki sen ze szłam na operacje do szpitala ale lekarz mi powiedzial ze zanim mnie przyjmie to musze zdac matematykę. Ja bylam nieprzygotowana i sciagalam od koleżanki z pracy i wzięli mnie za kare do pierwszej ławki !! ło matko urodze z tego wszystkiego za chwile...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:52

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja zejde na zawal nim sie maly urodzi...
    W nocy cisza rano cisza teraz nadrabia i laduje od godziny. Cos sie nakrecilam od rana i sie stresuje czy on tam caly i zdrowy. Byle do srody.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka85 dzięki za info.

karolinka85 lubi tę wiadomość

• Gosia82. Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dzisiaj,mam dziś słaby dzień, rano nie mogłam się dobudzic potem znowu poszłam spać, potem pojechałam kupić Mai kalosze oczywiście nie było takich jak chciałam, a jak doszło do mierzenia staników to.mój nastrój padł, no jak.można mieć takie wielkie cycki, no czuje się fatalnie i jeszcze cellulit na rękach a skóra mi opadnie z pleców tyle wałków i niby duzo nie przytyłam. A taki mam dzisiaj dzień. A majówki tez czytam, super ze juz zaraz wszystkie będa po, a idzie to tak partiami

• BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś cały dzień leżę bo po pierwsze zupełnie jestem bez energii, nic mi się nie chce a po drugie od wczoraj malutka chyba stuka w szyjkę bo czuję taki krótki przeszywający ból w Bożenie :( ogólnie dół brzucha boli, jakoś dziwnie się czuję. Wzięłam magnez i mam nadzieję że przejdzie..

• Marcia86 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie ze jutro podobno ma być najcieplejszy dzień w tym roku? :) Może ciśnienie tez będzie lepsze niż dziś wiec powinniśmy czuć sie o wiele lepiej. Z tej okazji trzeba jutro się przewietrzyc ;)
    Ja tez dziś bez energii choć mnie nic nie boli...

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info o poduszce. Marcia dzień ma być najcieplejszy do tej pory, bo te NAJpiekniejsze jeszcze przed nami ;)
    Spacerek obowiązkowy jutro ;)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nietypowe pytanie bo jutro muszę iść na badanie moczu i zapomniałam kupić pojemnik :( znalazłam w szefie w wc ale wydaje mi sie ze jest to pojemnik jak robiłam test ciążowy i teraz nie wiem czy jak go wypatrzę to badanie będzie ok czy lepiej jutro nie iść na badanie

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Dzięki za info o poduszce. Marcia dzień ma być najcieplejszy do tej pory, bo te NAJpiekniejsze jeszcze przed nami ;)
    Spacerek obowiązkowy jutro ;)

A oczywiście ze do tej pory ;)

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jednak nie szła i kupila pojemnik. Nigdy nie wiadomo co ci tam wyjdzie tak to bedziesz miala pewnosc.

A mam pytanko. Jak chodze to maly sie tak wypycha ze kroku jie moge zrobi, albo jak robie jakis ruch, tak jakos mnie boli to jego wypychanie. Skurcze jakies mialam w ciagu dnia to tak inne uczucie. I nie wiem czy to wypychnie to tez przez jakis skurcz? Wzielam teraz nospe moze pusci.

agawera lubi tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    Dziewczyny mam nietypowe pytanie bo jutro muszę iść na badanie moczu i zapomniałam kupić pojemnik :( znalazłam w szefie w wc ale wydaje mi sie ze jest to pojemnik jak robiłam test ciążowy i teraz nie wiem czy jak go wypatrzę to badanie będzie ok czy lepiej jutro nie iść na badanie
    Agawera - ja bym spróbowała wyparzyć. Tylko jak wyniki bedą słabsze, nie przejmuj sie ale powtórz badanie. Pamietam czasy jak nie było tych jałowych pojemników i mocz oddawało sie w butelkach po syropach :)

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    jak wyparzysz , bedzie ok :)

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ