Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alorrene13 wrote:Scintilla czy Ty masz poduszkę do karmienia Motherhood? Dobrze pamiętam ? Gdzie kupowałaś i w jakiej cenie?
Ja mam tylko ten kojec do spania Motherhood dla ciężarnych, który może później zastępować fasolkę ... samej fasolki nie kupowałam -
A ja patrze dziewczyny na moj grafik i tak mi sie cos ubzduralo ze teraz bede miec ktg a to dopiero nq nastepnej wizycie czyli w 36 tygodniu i potem co tydzien. Chcialam chyba przyspieszyc hee.....
Ja kupilam rogal zwykly ale go nie uzywam jakos spac z nim nie moge. Jest wypchany takimi kulkami wiec do karmienia mysle ze spoko ale do spania kiepsko..Viola lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyJejku nie było mnie kilka godzin i bardzo trudno Was nadrobić
Widzę, że nie tylko ja mam dziś ciężki dzień, ogólnie to wybraliśmy się z M na zakupy ale nic nie kupiliśmy bo M miał focha gorszego niż " Baba w Ciąży" a ja się na samym końcu popłakałam
No ale może i tak się zdarzyć!
Po powrocie do domu wpadłam w wir pracy i takim sposobem robię drugie pranie dla małej. Wyprałąm pościel, perzścieradła i ręczniki. W połowie spakowałam torbę do szpitala jednak myślę, że będę musiała przepakować się w większą
Ja dla małej na sam początek zakupiłam zwykłe mydełko w kostce z Rossmana, mam również płyny, mleczka i kremy z serii Babydream oraz próbki które otrzymałam na SR.
Truskaweczko bardzo ładnie wyglądasz a kącik dla małej uroczy
Viola masz ładny brzuszek i zgrabne nogi, moje jak napuchną przypominają paróweczki.
Mam nadzieję, że nam w przyszłym tygodniu uda się złożyć łóżeczko i poukładać wszystko na swoje miejsce.
Jeżeli chodzi o piersi to ja mam wrażenie, że przez ostatni tydzień trochę mi opadły ciekawa jestem w jakiej będą kondycji po zakończeniu karmienia
Usiłuję sobie przypomnieć o czym pisałam na maturze z polskiego ale nie potrafię skojarzyć. Ale pamiętam, że na matmie nie mogłam sobie przypomnieć co to jest stosunek dwóch liczbWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:41
Viola, Rozalia, Truskaweczka250, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczynki, staram sie rozladowac napiecie innymi zajęciami. Dzisiaj polski wiec spoko ale jutro będzie rzeź niewiniątek...MATMA !! a my sie boimy matmy
. no nic trzeba to przezyc ale powiem wam ze przez to wszystko sni mi sie moja matura. Ostatnio mialam taki sen ze szłam na operacje do szpitala ale lekarz mi powiedzial ze zanim mnie przyjmie to musze zdac matematykę. Ja bylam nieprzygotowana i sciagalam od koleżanki z pracy i wzięli mnie za kare do pierwszej ławki !! ło matko urodze z tego wszystkiego za chwile...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
Witam się dzisiaj,mam dziś słaby dzień, rano nie mogłam się dobudzic potem znowu poszłam spać, potem pojechałam kupić Mai kalosze oczywiście nie było takich jak chciałam, a jak doszło do mierzenia staników to.mój nastrój padł, no jak.można mieć takie wielkie cycki, no czuje się fatalnie i jeszcze cellulit na rękach a skóra mi opadnie z pleców tyle wałków i niby duzo nie przytyłam. A taki mam dzisiaj dzień. A majówki tez czytam, super ze juz zaraz wszystkie będa po, a idzie to tak partiami
-
Ja dziś cały dzień leżę bo po pierwsze zupełnie jestem bez energii, nic mi się nie chce a po drugie od wczoraj malutka chyba stuka w szyjkę bo czuję taki krótki przeszywający ból w Bożenie
ogólnie dół brzucha boli, jakoś dziwnie się czuję. Wzięłam magnez i mam nadzieję że przejdzie..
-
A wiecie ze jutro podobno ma być najcieplejszy dzień w tym roku?
Może ciśnienie tez będzie lepsze niż dziś wiec powinniśmy czuć sie o wiele lepiej. Z tej okazji trzeba jutro się przewietrzyc
Ja tez dziś bez energii choć mnie nic nie boli...Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Dziewczyny mam nietypowe pytanie bo jutro muszę iść na badanie moczu i zapomniałam kupić pojemnik
znalazłam w szefie w wc ale wydaje mi sie ze jest to pojemnik jak robiłam test ciążowy i teraz nie wiem czy jak go wypatrzę to badanie będzie ok czy lepiej jutro nie iść na badanie
-
Ja bym jednak nie szła i kupila pojemnik. Nigdy nie wiadomo co ci tam wyjdzie tak to bedziesz miala pewnosc.
A mam pytanko. Jak chodze to maly sie tak wypycha ze kroku jie moge zrobi, albo jak robie jakis ruch, tak jakos mnie boli to jego wypychanie. Skurcze jakies mialam w ciagu dnia to tak inne uczucie. I nie wiem czy to wypychnie to tez przez jakis skurcz? Wzielam teraz nospe moze pusci.agawera lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
agawera wrote:Dziewczyny mam nietypowe pytanie bo jutro muszę iść na badanie moczu i zapomniałam kupić pojemnik
znalazłam w szefie w wc ale wydaje mi sie ze jest to pojemnik jak robiłam test ciążowy i teraz nie wiem czy jak go wypatrzę to badanie będzie ok czy lepiej jutro nie iść na badanie
agawera lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:Dziewczyny mam nietypowe pytanie bo jutro muszę iść na badanie moczu i zapomniałam kupić pojemnik
agawera lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg