Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa, a w jakie grasz RPG? Ja też lubię - kiedyś się w to więcej bawiłam, teraz ekipa się porozjeżdżała...
A co do pracy to mój szef już dzwonił i pytał czy mogę tutaj pracować. Powiedziałam, że mogę, ale nie mam możliwości, bo nawet nie chcę do kompa siadać, tylko mam leżeć. No to kupi mi lapka. Echh, niby fajnie, ale już myślałam, że się będę opierdzielać przez 8 miesięcy Ale zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadnieNieukowa lubi tę wiadomość
-
elukkkcha245 wrote:fatalna ta pogoda bleee fuj nie nawidze jesieni. Kurcze muszę wyskoczyć po jakieś zakupy a maż zabrał mi moje autko a jego nie bardzo lubie jeździć bo jest za duże i nie mogę się do niego przełamać
O to nie jestem sama, myślałam że tylko ja nie lubię M samochodem jeździć
Na szczęście mój M nie bierze mojego auta bo ma swój:)moze tylko w wyjątkowych sytuacjach to mu pozwalam heheelukkkcha245 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:kochane żegnam się z Wami na tą chwile i życze cudownych ciąż , spokojnych i nudnych każdej z Was .
Niestety we wtorek poroniłam -
elukkkcha245 wrote:fatalna ta pogoda bleee fuj nie nawidze jesieni. Kurcze muszę wyskoczyć po jakieś zakupy a maż zabrał mi moje autko a jego nie bardzo lubie jeździć bo jest za duże i nie mogę się do niego przełamać
A nasze autko właśnie się zepsuło. Same części przynajmniej 300 zł. Dobrze, że tata trochę się na tym zna to może chociaż na robociźnie zaoszczędzimy;P -
Tak potwierdzone leżałam w szpitalu od wtorku rana i już nie było pęcherzyka , zrobili jeszcze betaHCG zeby sprawdzić czy może gdzieś się zarodek nie ukrył jak było krwawienie ale beta spadała jak na poronienie i lekarz dał leki na obkurczenie macicy , skrzepy ze mnie lecą także przesądzone juz nie sprawiedliwe to wszystko bardzo ;/ mam dosc wszystkiego , te 2 miesiace ktore bede miała wolnego od staran nie bede myślałam , pojde na siłownie , zajme się w 100 % pracą i od grudnia zaczniemy mam nadzieje , że się uda i moja kolejna ciaża bedzie udana bez powikłań i problemów , zdrowe , silne dzieciątko musi być .
A o naszym aniołku bedziemy pamiętać zawsze !! mimo , ze to dopiero 5 tydzien był a prawie 6 bo w srode zaczałby sie 6 to jednak wiedziałam , ze coś rośnie we mnie już stworzone przeze mnie i mojego narzeczonego , już pokochałam to dzieciątko całym sercem , mówiłam do brzuszka i modliłam się by zdrowo rosło ale cóż stało się jak stało , niestety czasu nie cofne -
Bardzo przykro mi ZakręconaOna...
Niestety dziewczyny, też będę się z Wami żegnała. W pon badanie kontrolne na zasadzie potwierdzenia dzisiejszego. Ale sprawa przesądzona...
Dzidziuś przestał się rozwijać w 6 tygodniu...
Życzę Wam samych radosnych chwil, będę dzielnie Wam kibicować!!!Moje 4 kochane Aniołki
-
ZakręconaOna wrote:Tak potwierdzone leżałam w szpitalu od wtorku rana i już nie było pęcherzyka , zrobili jeszcze betaHCG zeby sprawdzić czy może gdzieś się zarodek nie ukrył jak było krwawienie ale beta spadała jak na poronienie i lekarz dał leki na obkurczenie macicy , skrzepy ze mnie lecą także przesądzone juz nie sprawiedliwe to wszystko bardzo ;/ mam dosc wszystkiego , te 2 miesiace ktore bede miała wolnego od staran nie bede myślałam , pojde na siłownie , zajme się w 100 % pracą i od grudnia zaczniemy mam nadzieje , że się uda i moja kolejna ciaża bedzie udana bez powikłań i problemów , zdrowe , silne dzieciątko musi być .
A o naszym aniołku bedziemy pamiętać zawsze !! mimo , ze to dopiero 5 tydzien był a prawie 6 bo w srode zaczałby sie 6 to jednak wiedziałam , ze coś rośnie we mnie już stworzone przeze mnie i mojego narzeczonego , już pokochałam to dzieciątko całym sercem , mówiłam do brzuszka i modliłam się by zdrowo rosło ale cóż stało się jak stało , niestety czasu nie cofne
Przykro się to czyta że takie coś Cie spotkało ale to coś dźwignęłaś ze tak się stało? czy po prostu bez żadnej przyczyny? jak nie chcesz nie odpisuj tak tylko pytam nie musisz o tym opowiadać -
RobaG wrote:Bardzo przykro mi ZakręconaOna...
Niestety dziewczyny, też będę się z Wami żegnała. W pon badanie kontrolne na zasadzie potwierdzenia dzisiejszego. Ale sprawa przesądzona...
Życzę Wam samych radosnych chwil, będę dzielnie Wam kibicować!!!
No tylko nie to!! co jest dziewczyny:( aż płakać mi się chce!RobaG lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam samych radosnych chwil, będę dzielnie Wam kibicować!!!RobaG lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam samych radosnych chwil, będę dzielnie Wam kibicować!!!
Bardzo, bardzo mi przykro Cholernie to niesprawiedliwe tulę Cię kochanaRobaG lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:nie jestem z Waszego wątku ale podczytuję czasem dla zabicia czasu, z Warszawy mogę polecić naprawdę dobry gabinet Zdrova, za usg zapłaciłam ostatnio 180 zł(wizyta i usg w cenie) albo mniej nawet a sprzęt ma bardzo dobry, lekarz ze specyficznym poczuciem humoru, to jedyna wada ale nie o to chodzi:
ul. Floriańska 6 lok. U4
03-707 Warszawa
tel: 22 826 08 25
kom. 607776777
Marta bardzo dziękuję!!