X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Eowena Ekspertka

Wysłany: 23 października 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, a w jakie grasz RPG? :) Ja też lubię - kiedyś się w to więcej bawiłam, teraz ekipa się porozjeżdżała...

A co do pracy to mój szef już dzwonił i pytał czy mogę tutaj pracować. Powiedziałam, że mogę, ale nie mam możliwości, bo nawet nie chcę do kompa siadać, tylko mam leżeć. No to kupi mi lapka. Echh, niby fajnie, ale już myślałam, że się będę opierdzielać przez 8 miesięcy :D Ale zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadnie :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • elukkkcha245 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fatalna ta pogoda bleee fuj nie nawidze jesieni. Kurcze muszę wyskoczyć po jakieś zakupy a maż zabrał mi moje autko a jego nie bardzo lubie jeździć bo jest za duże i nie mogę się do niego przełamać

ea895dd043.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane żegnam się z Wami na tą chwile i życze cudownych ciąż , spokojnych i nudnych <3 ;) każdej z Was .
    Niestety we wtorek poroniłam :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elukkkcha245 wrote:
    fatalna ta pogoda bleee fuj nie nawidze jesieni. Kurcze muszę wyskoczyć po jakieś zakupy a maż zabrał mi moje autko a jego nie bardzo lubie jeździć bo jest za duże i nie mogę się do niego przełamać

O to nie jestem sama, myślałam że tylko ja nie lubię M samochodem jeździć:)
    Na szczęście mój M nie bierze mojego auta bo ma swój:)moze tylko w wyjątkowych sytuacjach to mu pozwalam hehe :)

elukkkcha245 lubi tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3

Wysłany: 23 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    kochane żegnam się z Wami na tą chwile i życze cudownych ciąż , spokojnych i nudnych <3 ;) każdej z Was .
    Coooo???!!!

25.png
    Mili <3

Wysłany: 23 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Kurcze jak mi przykro kochana:(dlaczego:(

25.png
    Mili <3
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kondolencje Zakręcona ;( To już potwierdzone?
    Trzymaj się :(((

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Kochana przykro mi :( tulam mocno trzymaj się :*

• asiorekk Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna :( przykro mi :( :(

[*] 6.06.2014 Aniołek <3
    [*] 25.10.2014 kolejny Aniołek <3
    Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę.
  • nadzieja89 Koleżanka

Wysłany: 23 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna bardzo mi przykro :( Trzymaj się.

ckai9jcgyabb74h4.png
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Bardzo mi przykro. Trzymaj się. Jesteśmy z Tobą.

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elukkkcha245 wrote:

A nasze autko właśnie się zepsuło. Same części przynajmniej 300 zł. Dobrze, że tata trochę się na tym zna to może chociaż na robociźnie zaoszczędzimy;P

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak potwierdzone :( leżałam w szpitalu od wtorku rana i już nie było pęcherzyka , zrobili jeszcze betaHCG zeby sprawdzić czy może gdzieś się zarodek nie ukrył jak było krwawienie ale beta spadała jak na poronienie i lekarz dał leki na obkurczenie macicy , skrzepy ze mnie lecą także przesądzone juz :( nie sprawiedliwe to wszystko bardzo ;/ mam dosc wszystkiego , te 2 miesiace ktore bede miała wolnego od staran nie bede myślałam , pojde na siłownie , zajme się w 100 % pracą i od grudnia zaczniemy mam nadzieje , że się uda i moja kolejna ciaża bedzie udana bez powikłań i problemów , zdrowe , silne dzieciątko musi być .
    A o naszym aniołku bedziemy pamiętać zawsze !! mimo , ze to dopiero 5 tydzien był a prawie 6 bo w srode zaczałby sie 6 to jednak wiedziałam , ze coś rośnie we mnie już stworzone przeze mnie i mojego narzeczonego , już pokochałam to dzieciątko całym sercem , mówiłam do brzuszka i modliłam się by zdrowo rosło ale cóż stało się jak stało , niestety czasu nie cofne :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • RobaG Przyjaciółka

Wysłany: 23 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo przykro mi ZakręconaOna...

Niestety dziewczyny, też będę się z Wami żegnała. W pon badanie kontrolne na zasadzie potwierdzenia dzisiejszego. Ale sprawa przesądzona...

Dzidziuś przestał się rozwijać w 6 tygodniu...

Życzę Wam samych radosnych chwil, będę dzielnie Wam kibicować!!!

Moje 4 kochane Aniołki

Wysłany: 23 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Tak potwierdzone :( leżałam w szpitalu od wtorku rana i już nie było pęcherzyka , zrobili jeszcze betaHCG zeby sprawdzić czy może gdzieś się zarodek nie ukrył jak było krwawienie ale beta spadała jak na poronienie i lekarz dał leki na obkurczenie macicy , skrzepy ze mnie lecą także przesądzone juz :( nie sprawiedliwe to wszystko bardzo ;/ mam dosc wszystkiego , te 2 miesiace ktore bede miała wolnego od staran nie bede myślałam , pojde na siłownie , zajme się w 100 % pracą i od grudnia zaczniemy mam nadzieje , że się uda i moja kolejna ciaża bedzie udana bez powikłań i problemów , zdrowe , silne dzieciątko musi być .
    A o naszym aniołku bedziemy pamiętać zawsze !! mimo , ze to dopiero 5 tydzien był a prawie 6 bo w srode zaczałby sie 6 to jednak wiedziałam , ze coś rośnie we mnie już stworzone przeze mnie i mojego narzeczonego , już pokochałam to dzieciątko całym sercem , mówiłam do brzuszka i modliłam się by zdrowo rosło ale cóż stało się jak stało , niestety czasu nie cofne :(

Przykro się to czyta że takie coś Cie spotkało :( ale to coś dźwignęłaś ze tak się stało? czy po prostu bez żadnej przyczyny?:( jak nie chcesz nie odpisuj tak tylko pytam nie musisz o tym opowiadać :)

25.png
    Mili <3

Wysłany: 23 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobaG wrote:

Niestety dziewczyny, też będę się z Wami żegnała. W pon badanie kontrolne na zasadzie potwierdzenia dzisiejszego. Ale sprawa przesądzona...

No tylko nie to!! co jest dziewczyny:( aż płakać mi się chce! :(

RobaG lubi tę wiadomość

25.png
    Mili <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobaG wrote:

kochana przykro mi :(

RobaG lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona bardzo, bardzo mi przykro :-( wiem co czujesz, tulę Cię mocno!!

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobaG wrote:

Bardzo, bardzo mi przykro :-( Cholernie to niesprawiedliwe :-( tulę Cię kochana

RobaG lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    nie jestem z Waszego wątku ale podczytuję czasem dla zabicia czasu, z Warszawy mogę polecić naprawdę dobry gabinet Zdrova, za usg zapłaciłam ostatnio 180 zł(wizyta i usg w cenie) albo mniej nawet a sprzęt ma bardzo dobry, lekarz ze specyficznym poczuciem humoru, to jedyna wada ale nie o to chodzi:

ul. Floriańska 6 lok. U4

03-707 Warszawa

tel: 22 826 08 25

kom. 607776777

Marta bardzo dziękuję!!

f2wl20mmpih2dfg3.png
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ