Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczko wiesz co Ja niczego nie dźwigałam , chuchałam na siebie i wszyscy dookoła chyba za bardzo odkąd się dowiedziałam , miałam te bóle , które mnie zaniepokoiły ale jak byłam potwierdzać w poniedziałek ciąze powiedziała , że wszystko jest okej ! a we wtorek rano bolał mnie brzuch ;/ poszłam do wc a tam krew , zadzwoniłam po pogotowie z Mamą przyjechali ale powiedzieli na badaniu potem , że zarodka/zarodków już nie ma badali mnie chyba ze 3 razy tego dnia robili bete i spadała więc to jednoznaczne ...
Lekarz powiedział , że mogło być to dlatego też , że płód był za słaby , płód mogłbyć uszkodzony po prostu i organizm sam odrzucił ... mogły wpłynąć też na to antybiotyki silne ktore w lipcu brałam bo organizm moze nie zdąrzył wyczyścić się z nich jeszcze , nie wiem kochana ale lekarz miał racje , że pewnie gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała , ze w ciazy byłam no ale jednak zrobiłam i wiedziałam dlatego tak cięzko jest ale fakt lepiej , że poronilam teraz niż jakby dziecko miało kilkanaście tygodni ... mam nadzieje i modle sie zebym wiecej nie musiała tego przezyc nie zapomne tego dnia do konca zycia , najgorszy dzien !!!! ten strach , płacz , modlitwa by było wszystko dobrze a na koniec jeszcze większy płacz bo nie udało się podtrzymać ciąży bo za wczesna itpWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:45
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona trzymaj się. Przykro mi strasznie....Nie ma sprawiedliwości na świecie i to już nieraz się człowiek o tym przekonuje....
Ja dzisiaj zrobiłam betę a w poniedziałek następna i się okaże.... Dopiero 5 tydzień i same problemy....
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
RobaG nie wiem co powiedzieć. Chyba jakaś czarna seria dziś. Mam nadzieję, że to już koniec złych wieści na dziś.
Trzymajcie się Kochane.RobaG lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Truskaweczko wiesz co Ja niczego nie dźwigałam , chuchałam na siebie i wszyscy dookoła chyba za bardzo odkąd się dowiedziałam , miałam te bóle , które mnie zaniepokoiły ale jak byłam potwierdzać w poniedziałek ciąze powiedziała , że wszystko jest okej ! a we wtorek rano bolał mnie brzuch ;/ poszłam do wc a tam krew , zadzwoniłam po pogotowie z Mamą przyjechali ale powiedzieli na badaniu potem , że zarodka/zarodków już nie ma badali mnie chyba ze 3 razy tego dnia robili bete i spadała więc to jednoznaczne ...
Lekarz powiedział , że mogło być to dlatego też , że płód był za słaby , płód mogłbyć uszkodzony po prostu i organizm sam odrzucił ... mogły wpłynąć też na to antybiotyki silne ktore w lipcu brałam bo organizm moze nie zdąrzył wyczyścić się z nich jeszcze , nie wiem kochana ale lekarz miał racje , że pewnie gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała , ze w ciazy byłam no ale jednak zrobiłam i wiedziałam dlatego tak cięzko jest ale fakt lepiej , że poronilam teraz niż jakby dziecko miało kilkanaście tygodni ... mam nadzieje i modle sie zebym wiecej nie musiała tego przezyc nie zapomne tego dnia do konca zycia , najgorszy dzien !!!! ten strach , płacz , modlitwa by było wszystko dobrze a na koniec jeszcze większy płacz bo nie udało się podtrzymać ciąży bo za wczesna itp
Tym bardziej Cie wspieram i współczuje:( Koleżanka moja tez w tamtym roku poroniła a teraz słuchaj będzie miała Bliźniaki:) wiec Bóg jej wynagrodził życzę Ci tego samego żebyś miała dwupak:)PowodzeniaAmberla lubi tę wiadomość
-
Katarzyna u mnie sam pęcherzyk ciążowy rósł w taki sposób
4t6d =5mm
5t6td =10mm
6t3d =13mm
7t3d =25mm
Mam nadzieję że na dzisiaj to już tylko takie nie dobre wieści i już koniec..
Przykro mi baardzo ZakręcOna i RobaG Sciskam Was moooocnmooo!!!RobaG, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo bardzo mi przykro Przywiązujemy się już do tych naj najmniejszych kropeczek, to są uczucia - wiemy że to wczesna ciąża ale nie da się tego hamować. Nie wiem co mogę Wam napisać by trochę ulżyć w bólu, nic nie da pisanie że następnym razem się uda, że tak musiało być (chociaż zapewne to prawda). Jeśli mogę coś poradzić - dajcie sobie przeżyć ten ból i smutek, bo macie prawo do rożnych emocji teraz.
Ściskam bardzo mocno.RobaG, Nieukowa, Eowena lubią tę wiadomość
-
Co to się dzieje?? Matko moja!!!! Dziewczyny bardzo, bardzo wam współczuję i rozumiem co czujecie teraz. Ale bardzo ladnie napisala A1984, dajcie sobie czas na przeżycie waszych strat, nie zapętlijcie się w bólu tylko zbierajcie siły na ciąże które nadejdą.
RobaG lubi tę wiadomość
-
Inesicia wrote:RobaG nie wiem co powiedzieć. Chyba jakaś czarna seria dziś. Mam nadzieję, że to już koniec złych wieści na dziś.
Trzymajcie się Kochane.
A ja mam nadziedzie że to juz koniec złych wieści do samego końca czerwcaNieukowa lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
I mam nadzieje ze juz tylko dobre wiesci nas beda zaskakiwac.
Zaczne ode mnie. A wiec jestem juz po wizycie....pierwszy raz zobaczylam moja fasolke ma 10mm i wielkie bijace serduszko Maz az sie poplakal.
Trzymam kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty!!!Nieukowa, aga87, Marcia86, Eowena, Z., Kikusia, Moniaa, lauda, RobaG, Toxey, ZakręconaOna, Katarzyna87, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
poza tym moj prawy jajnik nadal jest duzy i grozi mi skret jajnika(to po przestymulowaniu) wiec wciaz niemoge pracowac i mam duzo lezec. I zamiast L4 dostalam zakaz wykonywania zawodu do konca ciazy a wiec moge bez stresu cieszyc sie moja upragniona ciaza az do porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 13:04