X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko wiesz co Ja niczego nie dźwigałam , chuchałam na siebie i wszyscy dookoła chyba za bardzo odkąd się dowiedziałam , miałam te bóle , które mnie zaniepokoiły ale jak byłam potwierdzać w poniedziałek ciąze powiedziała , że wszystko jest okej ! a we wtorek rano bolał mnie brzuch ;/ poszłam do wc a tam krew , zadzwoniłam po pogotowie z Mamą przyjechali ale powiedzieli na badaniu potem , że zarodka/zarodków już nie ma :( badali mnie chyba ze 3 razy tego dnia robili bete i spadała więc to jednoznaczne ...
    Lekarz powiedział , że mogło być to dlatego też , że płód był za słaby , płód mogłbyć uszkodzony po prostu i organizm sam odrzucił ... mogły wpłynąć też na to antybiotyki silne ktore w lipcu brałam bo organizm moze nie zdąrzył wyczyścić się z nich jeszcze , nie wiem kochana ale lekarz miał racje , że pewnie gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała , ze w ciazy byłam no ale jednak zrobiłam i wiedziałam dlatego tak cięzko jest :( ale fakt lepiej , że poronilam teraz niż jakby dziecko miało kilkanaście tygodni ... mam nadzieje i modle sie zebym wiecej nie musiała tego przezyc :( nie zapomne tego dnia do konca zycia , najgorszy dzien !!!! ten strach , płacz , modlitwa by było wszystko dobrze a na koniec jeszcze większy płacz bo nie udało się podtrzymać ciąży bo za wczesna itp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:45

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona trzymaj się. Przykro mi strasznie....Nie ma sprawiedliwości na świecie i to już nieraz się człowiek o tym przekonuje....

Ja dzisiaj zrobiłam betę a w poniedziałek następna i się okaże.... Dopiero 5 tydzień i same problemy....

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • Inesicia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobaG nie wiem co powiedzieć. Chyba jakaś czarna seria dziś. Mam nadzieję, że to już koniec złych wieści na dziś.
    Trzymajcie się Kochane.

RobaG lubi tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • Eowena Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za smutny dzień dzisiaj :( Nawet nie wiem co powiedzieć...
    Dziewczyny współczuję bardzo...

Truskaweczka250, RobaG lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Truskaweczko wiesz co Ja niczego nie dźwigałam , chuchałam na siebie i wszyscy dookoła chyba za bardzo odkąd się dowiedziałam , miałam te bóle , które mnie zaniepokoiły ale jak byłam potwierdzać w poniedziałek ciąze powiedziała , że wszystko jest okej ! a we wtorek rano bolał mnie brzuch ;/ poszłam do wc a tam krew , zadzwoniłam po pogotowie z Mamą przyjechali ale powiedzieli na badaniu potem , że zarodka/zarodków już nie ma :( badali mnie chyba ze 3 razy tego dnia robili bete i spadała więc to jednoznaczne ...
    Lekarz powiedział , że mogło być to dlatego też , że płód był za słaby , płód mogłbyć uszkodzony po prostu i organizm sam odrzucił ... mogły wpłynąć też na to antybiotyki silne ktore w lipcu brałam bo organizm moze nie zdąrzył wyczyścić się z nich jeszcze , nie wiem kochana ale lekarz miał racje , że pewnie gdybym testu nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała , ze w ciazy byłam no ale jednak zrobiłam i wiedziałam dlatego tak cięzko jest :( ale fakt lepiej , że poronilam teraz niż jakby dziecko miało kilkanaście tygodni ... mam nadzieje i modle sie zebym wiecej nie musiała tego przezyc :( nie zapomne tego dnia do konca zycia , najgorszy dzien !!!! ten strach , płacz , modlitwa by było wszystko dobrze a na koniec jeszcze większy płacz bo nie udało się podtrzymać ciąży bo za wczesna itp

Tym bardziej Cie wspieram i współczuje:( Koleżanka moja tez w tamtym roku poroniła a teraz słuchaj będzie miała Bliźniaki:) wiec Bóg jej wynagrodził życzę Ci tego samego żebyś miała dwupak:)Powodzenia

Amberla lubi tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje truskaweczko i bardzo bym chciała zeby i mnie tak wynagrodził Bog ;)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RobaQ aż się w pracy popłakałam jak przeczytałam ;( Jezu ile razy jeszcze los cię może tak doświadczać :(((
    Trzymaj się i niech następnym razem los wynagrodzi cię za takie cierpienie ;(((

RobaG lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna u mnie sam pęcherzyk ciążowy rósł w taki sposób
    4t6d =5mm
    5t6td =10mm
    6t3d =13mm
    7t3d =25mm

Mam nadzieję że na dzisiaj to już tylko takie nie dobre wieści i już koniec..

Przykro mi baardzo ZakręcOna i RobaG Sciskam Was moooocnmooo!!!

RobaG, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IK zapomniałam napisać że trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące!

• A1984 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo bardzo mi przykro :( Przywiązujemy się już do tych naj najmniejszych kropeczek, to są uczucia - wiemy że to wczesna ciąża ale nie da się tego hamować. Nie wiem co mogę Wam napisać by trochę ulżyć w bólu, nic nie da pisanie że następnym razem się uda, że tak musiało być (chociaż zapewne to prawda). Jeśli mogę coś poradzić - dajcie sobie przeżyć ten ból i smutek, bo macie prawo do rożnych emocji teraz.
    Ściskam bardzo mocno.

RobaG, Nieukowa, Eowena lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to się dzieje?? Matko moja!!!! Dziewczyny bardzo, bardzo wam współczuję i rozumiem co czujecie teraz. Ale bardzo ladnie napisala A1984, dajcie sobie czas na przeżycie waszych strat, nie zapętlijcie się w bólu tylko zbierajcie siły na ciąże które nadejdą.

RobaG lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna, RobaG, tulam, bardzo mi przykro dziewczyny ;(

RobaG lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • aga87 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro dziewczyny :( nie wiem nawet co napisać, przyłącze się do tego co napisała A1984... I też ściskam Was mocno!

RobaG lubi tę wiadomość

• Marcia86 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesicia wrote:
    RobaG nie wiem co powiedzieć. Chyba jakaś czarna seria dziś. Mam nadzieję, że to już koniec złych wieści na dziś.
    Trzymajcie się Kochane.

A ja mam nadziedzie że to juz koniec złych wieści do samego końca czerwca ;)

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna i RobaG ak mi przykro :( :( :( wspieram Was myslami <3

RobaG lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha, a ty nie u gina? :)
    Zyrcia, Kasika, już po czy jeszcze przed?
    Błagam o dobre nowiny!

Katha81 lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przykro mi :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam nadzieje ze juz tylko dobre wiesci nas beda zaskakiwac.

Zaczne ode mnie. A wiec jestem juz po wizycie....pierwszy raz zobaczylam moja fasolke :) ma 10mm i wielkie bijace serduszko <3 Maz az sie poplakal.

Trzymam kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty!!! <3

Nieukowa, aga87, Marcia86, Eowena, Z., Kikusia, Moniaa, lauda, RobaG, Toxey, ZakręconaOna, Katarzyna87, elukkkcha245 lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super :) ja mam wizyte dopiero w pon .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym moj prawy jajnik nadal jest duzy i grozi mi skret jajnika(to po przestymulowaniu) wiec wciaz niemoge pracowac i mam duzo lezec. I zamiast L4 dostalam zakaz wykonywania zawodu do konca ciazy a wiec moge bez stresu cieszyc sie moja upragniona ciaza :) az do porodu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 13:04

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ